Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Prawie dwa lata temu

O to zajrzę tam jeszcze.
  • Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Czekam aż  ukatrupią Bioware to byłby tak wielki ból dupy fanów o logo (Bo tam prawie wszyscy odeszli  co  coś znaczyli) Może wtedy będzie jakaś wieksza nagonka na EA

Opublikowano

BioWare odpisuje Anthem. Jeszcze ból doopy o downgoard i można liczyć kasę z mikrotranzakcji.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Szkoda Visceral, DS1/2 to kozak gierki były. Następne w kolejce Bioware które już dawno się wypaliło, zrobią klona Destiny i do piachu.

Opublikowano

Dante`s Inferno mi nie żal, bo to przeciętna (poza płynnością rozgrywki) gierczyna, ale Dead Space będzie mi zawsze brakowało :/

Po trzeciej części? Niech zdycha.

Szkoda, że to VS obrywa za to, że dla EA liczyły się terminy (i mikrotransakcje) a nie jakość :(

Polecam poniższy materiał, trójeczka mogła być spokojnie na poziomie dwóch poprzednich części

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

EA powinno się ruchać... Gorsze Korpo od UBI, które chociaż wypuszcza dobre indory (Child of Light, ta gierka o pierwszej WS, Raymany) + Króliki ostatnio na swticha.

Opublikowano

ubi tak te gry wypuszcza ze juz nic wieciej nie zrobili :pawel: no i indyki od korpo, troche smiesznie to brzmi.

Opublikowano

Dante`s Inferno mi nie żal, bo to przeciętna (poza płynnością rozgrywki) gierczyna, ale Dead Space będzie mi zawsze brakowało :/

Ty c0rva bezbeczny januszu. :/

Opublikowano

No skoro praca w ubi wygląda tak

474538.jpg

to ja się nie dziwię, że prawie zawsze trailer mocno rozni sie od koncowego produktu.

Opublikowano

EA powinno się ruchać... Gorsze Korpo od UBI, które chociaż wypuszcza dobre indory (Child of Light, ta gierka o pierwszej WS, Raymany) + Króliki ostatnio na swticha.

Jakie znowu indory, normalne gierki, ale...

Kapitalne Child of Light to, bodajże 2014. Za najfajniesze gry Ubishitu odpowiada wewnętrzne Ubisoft Montecoś , które stworzyło Raymany, King Konga, B&G czy ich ostatnią grę Valliant Hearts,( też 2014). Czyli trochę czasu już minęło.  Więc jakoś specjalnie nas nie rozpieszczają ambitniejszymi tytułami.

Z tych dużych, którzy wypuszczają sporo gier w ciągu roku, chyba tylko Bethesda trzyma poziom.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

To jeszcze mam nadzieję DICE wyrwą jak chwasta.

Opublikowano

fifka i baterfildy bezpieczne :)

Opublikowano

ubi ostatnim korpo co dba o graczy i dostarcza single gierki na wszystkie platformy :0

ubi żyj jak najdłużej :*

Opublikowano

Ubisoft wspaniała firma. Czekam na nowego assasyna na skorpionku. Nie pamiętam kiedy ostatnio grałem w grę od ubisoftu i mi się nie podobała chyba far cry 4. Oczywiście gier sieciowych jak wildlands czy for honor nie ruszałem bo nie mój konik ale reszta gier nawet the division (30h miło spędziłem zanim mi się znudziło) miło wspominam.

Opublikowano

Nawet mi ciebie nie szkoda blant.

Opublikowano

Ubiblant

Opublikowano

Na szczęście wielki świat docenia jeszcze prawdziwych obrońców prawdziwej konsolowej rozrywki:

jwKX6A7.png

Opublikowano

Nawet mi ciebie nie szkoda blant.

no to dawaj jakąkolwiek inną firme third party która tyle spoko gier wydaje ? Warner? EA?  Czy ja mówie że to mesjasze to po prostu najlepsza z duzych korpo. Nie porównuje do Lariana czy cdp red.  W sumie jakby się zastanowić to gry sony i ms też mi mniej leżały ostatnimi czasy nie licząc wyjątków. Tylko Nintendo znacznie lepsze od ubi z poziomem sztosów.

@up większość tych gier na playstation to third party

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Same gierki z PC

Opublikowano

polowa gierek z listy observera nie od sony xd

Opublikowano

polowa gierek z listy observera nie od sony xd

a te od sony to same  mega hity i sztosy order, until dawn, zero dawn  czy infamous :D. Szkoda jeszcze że knacka i killzone nie dodałeś albo gt sport.  A i może nie rozmawiajmy o grach których nie ma jeszcze na rynku bo nie wiadomo czy będą dobre.  Może poza last of us 2. 

Jeden plus tej listy że yakubu yakuze zaplusował :D

Edytowane przez blantman

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.