Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

No a na PS4 co tam na jesień? GT SPORT? XDDDD

A na xboxa co tam od 4 lat? Guwna (czyt. gejloforcagirsy) co najwyzej na 8? XDDDDDDDDDDDDD

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

YETI nazywa Halo guvnem. To jak nazwać odpowiednik po stronie Sory, czyli Killzgona? Nie istnieje w ziemskich językach wystarczająco obelżywe słowo, żeby opisać tą spyerdolinę :yao:

Opublikowano

Zrób lepszą gre

Opublikowano

No a na PS4 co tam na jesień? GT SPORT? XDDDD

A na xboxa co tam od 4 lat? Guwna (czyt. gejloforcagirsy) co najwyzej na 8? XDDDDDDDDDDDDD

co najwyzej 8 to jest esencja ps4 (prócz bloodborne) 

ja się w tym roku bawie tylko w gry powyżej +90 sorry yeti ale szrot4 może tylko sobie popatrzeć na najlepiej oceniane gry w historii 

Opublikowano

Nie pierwszy raz gdy was się zaora to odwracacie kota ogonem i przechodzicie na prywaty.

gdzie zaora? sam sie zaorałeś dodając 0,8 do 78 i wyszło ci 86 xD

XD jesli dla Ciebie 8pkt. W 100 punktowej skali to 0,8% to faktycznie siedź w tej Polsce dalej bo właśnie takich jeleni obywateli w Polsce potrzeba.
Opublikowano

Nie pierwszy raz gdy was się zaora to odwracacie kota ogonem i przechodzicie na prywaty.

XD jesli dla Ciebie 8pkt. W 100 punktowej skali to 0,8% to faktycznie siedź w tej Polsce dalej bo właśnie takich jeleni obywateli w Polsce potrzeba.

ale kto ku,rwa pisze o 8pkt xD sam napisałeś 0,8 xDDDD typie ogar helloł i nie, według mnie 8 to 8 a 0,8 to 0,8

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ale kto ku,rwa pisze o 8pkt xD sam napisałeś 0,8 xDDDD typie ogar helloł i nie, według mnie 8 to 8 a 0,8 to 0,8
To już nie jest mój problem ze cienko u Ciebie z logicznym myśleniem.

Od początku była mowa o roznicy pomiędzy ocena użytkowników Forzy(5.6) i GT Sport(6.4) różnica wynosi 8pkt.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Od początku była mowa o roznicy pomiędzy ocena użytkowników Forzy(5.6) i GT Sport(6.4) różnica wynosi 8pkt.

chyba 0,8pkt daunie

Opublikowano

Ja pier.dole kisne xD

ktoś może wytlumaczyc mi te matematykę szkoły exparta? czy to jest ten sam poziom co koledzy jetiego i że ziemia ma 6000 lat?

Przypominam post Experta

Jeśli wiec dodamy różnice w ocenie użytkowników pomiędzy Forza a GT da nam ocenę najlepiej ocenianych wyścigów.

różnica między user scorem w GT S a FM 7 wynosi 0,8 punktów w skali 1-100 oceny poszczególnych gier to GTS - 76 a FM 7 86, tokiem rozumowania experta 

76,8 > 86 

ale nawet jeśli jakimś cudem udało by się te 8 punktów uzbierac to i tak jest 

84 vs 86 

:rotfl:

Odpowiadam ci expert twoim własnym postem

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No po takim samozaoraniu się ja bym już sie nie przyznawal, że zyje.

Opublikowano

To czemu jeszcze piszesz, przecież sam się pieknie zaorales :banderas:

Opublikowano

a wytłumaczysz w którym momencie? czy to przerasta twój mózg wielkosci orzeszka?

Opublikowano

ekspertowi w życiu udała sie jedna rzecz i bylo to okrążenie w driveclubie :/

Opublikowano

a wytłumaczysz w którym momencie? czy to przerasta twój mózg wielkosci orzeszka?

Już Ci to tłumaczyłem, tylko dalej próbujesz zatrybić i nie możesz.

Pomiędzy 5.6 a 6.4 jest 8pkt roznicy, jeśli wiec do 79 dodasz 8 pkt wyjdzie Ci 87 czyli delikatnie więcej niż Forza 7.

Całe te kalkulacje i tak można se w tyłek wsadzić bo widzę na MC ze GT spadło już do 76 XD

Opublikowano

5.6 a 6.4 jest 8 ale dziesiętnych kretynie xD

widzę ze ci tam dzwony gdzieś biją ale nie wiesz w którym kosciele, rozumiem, że bardzo chcesz odkręcić na swoje ale ocena gry jest w skali 1-100 a user score w 1-10 i ni ch,uja na twoje nie wyjdzie, pozdrawiam :lapka:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Co tu się odjaniepawla :obama:

Opublikowano

IQ experta to chyba 6.4

Opublikowano

U Excela burza mózgu jak pod zagadkami typu 2+2x2 na Fejsie.

Opublikowano

apeluje o zmiane nicka experta na eXceLL_PL 

janiepawle, co za ameba umyslowa i jeszcze bedzie sie klocic, ze ma racje xD 

Opublikowano

In September, the Nintendo Switch system was once again the top-selling current-generation console hardware, according to the NPD Group, which tracks video game sales in the United States. This marks the third straight month that Nintendo Switch has been No. 1, and the fifth time overall in the seven months since its launch. Nintendo Switch has already surpassed 2 million units sold in the U.S. alone, and has yet to go through its first holiday shopping season. 

When combined with the Nintendo 3DS family of systems and the plug-and-play Super Nintendo Entertainment System: Super NES Classic Edition system, Nintendo systems claimed two-thirds of the month’s total video game hardware sales.

Ostatnie podrygi Nintendo w USA przed premierą skorpiona. Już niedługo tablet zostanie pokonany przez milion teraflopów.

xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.