Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

TYLE PRZYCISKÓW NAWSADZALI I  DLACZEGO TO KUR.VA NIE ŻYJE SAMO Z SIEBIE

1681240407.jpg

xDx

To jest na stopę po lewej? Czarek będzie mógł  jesc płatki  strzelac do kransoludów

Edytowane przez milan

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Widzieli ?

DXISnT4.png

zp7c.png

YETI pewnie już płacze przy piwie podczas stawiania kolejnej altanki

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Yeto dostał mocne bęcki  w wiesciach gminnych i raczej szybko  się nie pojawi, ma dreszcze jak włącza przeglądarke

Opublikowano

Obiekty w oddali

Lp7c.png

Graficzka ok, ale nadal bez gier.

Opublikowano

jak xbox polska zaorał niebieskiego śmiecia xD

Forza%20Motorsport%207%20vs%20Gran%20Tur

Czekam na dokładną analizę Expert.
Jak już wspominałem GT Sport - najlepszy online na rynku, jak jest u konkurencji?

Oficjalnie mam dość tej j.banej gry i systemu.

Załączam dziś konsolę instant on zadziałał, skończę-włączam jest tam gdzie zatrzymałem i... "Ping" logout... I gra się resetuje. JPR chyba to wyj.ebie z dysku.

A wiecie co w tym wszystkim jest najzabawniejsze?

Za każdym razem gdy próbujecie zrobić ze mnie pośmiewisko wychodzicie na jeszcze większych clownów xD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

On serio myśli, że wszystkich zaorał ? xD

stewie.png

Opublikowano

jak xbox polska zaorał niebieskiego śmiecia xD

Forza%20Motorsport%207%20vs%20Gran%20Tur

Czekam na dokładną analizę Expert.

giphy-downsized-large.gif

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Obiekty w oddali

Lp7c.png

Graficzka ok, ale nadal bez gier.

highest quality pixels

Opublikowano

widzicie te skały?!  O ŻESZ C0RWA

Opublikowano

U botów argumentem w zeszłej generacji była trawa, to w tej będą skały? A kiedy będą gry? ;)

Opublikowano

jak tam just cause 3 i hatoful boyfriend ? Widzę mednrek wracamy do plusa? Swoją drogą uncharted 2 chyba lepsze od just cause 3 ale widzę tobie nie przypadło do gustu.

Opublikowano

Widzę że żona rano nie dała (a zaraz przyjdzie Ficuś z tym samym problemem i coś tam wybełkocze o mnie), więc przyszedłeś wylewać swoje żale na dwie gry z mojego psn id, w które akurat gra mi się zaskakująco przyjemnie (pomimo pewnych niedoróbek i uproszczeń). Uncharted? Bardzo dobra seria, tak dobra że chcę ją sobie dawkować. Wszak tylko cztery i pół części są tej wspaniałej sagi i nie chcę mieć znowu doła jak po "Nie dla blacharza kiełbasa bo jest frajerem of us" ;)

Opublikowano

Czyt. "Podoba mi sie ta gra, ale nie będę w nią grał, bo się skończy i zostaną mi już tylko smutne pierdy z Plusa :dog: "

Opublikowano

Zastanawiam się po co wplątałeś w swój wywód moją żone? Jakieś kompleksy się uaktywniły?  Bo to już któryś raz zupełnie bez sensu dodajesz coś o żonie. Co do dania i nie dania ciekawe kto tobie i co daje :D

A wracając do tematu. Mówisz jak to exy sony ma za(pipi)iste a sam jak większość klapów spędzasz 90 % czasu na konsoli z multiplatformami dostępnymi wszędzie od pc do xboxa one. Czyli jak ktoś gra prawie tylko w multiplatformy to może ograć je na skorpionie w lepszej jakości. Wolfenstein 2, evil within 2 czy resident evil 7 w listopadzie ogram sobie na skorpionku. Ty w tym czasie będziesz kończyć just cause 3 grę kompletnie zepsutą na bieda wersji ps4.

Opublikowano

Nieodmiennie zadziwia mnie, że ktoś jeszcze na tym forum chce się kłócić o cokolwiek z Mendrkiem. To już podpada pod poważny masochizm.

Opublikowano

mendrek uprawia sex najbardziej regularnie z forum bo od dziecka dzien w dzien jest dymany przez sony 

Opublikowano

Przecież obaj są upośledzeni. Dajcie im się pobić na internecie. Chociaż nie. Mendrek jest w sumie lepszy bo przynajmniej ma dystans do siebie. 

Ja już skończyłem. Nie znam cię i nie wiem czemu mnie obrażasz. Dystans mam ale wkurza mnie jak stulejarz znowu gada o żonie jak nie wie sam co to kobieta (poza tymi z gier i anime).

Opublikowano

Mendrek z kobietami ma obycie jak Expert z liczbami. 

Opublikowano

expert dalej brnie? :obama: ten to jest masochista, by go opluli to by myslał, że deszcz pada

Opublikowano

expert dalej brnie? :obama: ten to jest masochista, by go opluli to by myslał, że deszcz pada

dlatego mu sie tak driveclub podobal pewnie xd

Opublikowano

Ty eXc3l_PL już lepiej nic dziś nie pisz :/

E: Nowa strona, czyli dobrze Ci radzę, lepiej się posłuchaj. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Fajnie ze macie swoje kółeczko wzajemnej adoracji, ale mnie to wcale nie rusza, poważnie? Myślicie ze wpłynie na mnie pare nickow w internecie? XD

Opublikowano

expart prezentuje slynny dystans

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.