Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Jesteś idealnym klientem dla Sony. Lubisz być dymany i masz do tego prawo ale i tak trzeba mieć niezły burdel pod kopułą by stwiedzić, że PS Now to lepszaa opcja niż wsteczna taka jak na X1.

Tak, forum PSX prawde Ci powie. Mozesz dolaczyc zyczenia urodzinowe bo akurat mam.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Oj jak mnie boli opinia kolesia ktory gra tylko w pifpafy w gorszej jakosci niz klap czy blacharz..

Zresztą jest takie powiedzenie, że jak się siedzi po uszy w g*wnie to powinna się siedzieć cicho, więc japa boty bo tylko wstydu sobie robicie z każdą prześmieszną próbą wybronienia tego cienkiego xpierda od Microsoftu ;)

Swietnie, ale te boty ( no dobra pomijamy kolege Majonezzo ) lepiej dyskutuja od ciebie...

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Zastanawiam się po co wplątałeś w swój wywód moją żone? Jakieś kompleksy się uaktywniły?  Bo to już któryś raz zupełnie bez sensu dodajesz coś o żonie. Co do dania i nie dania ciekawe kto tobie i co daje :D

A wracając do tematu. Mówisz jak to exy sony ma za(pipi)iste a sam jak większość klapów spędzasz 90 % czasu na konsoli z multiplatformami dostępnymi wszędzie od pc do xboxa one. Czyli jak ktoś gra prawie tylko w multiplatformy to może ograć je na skorpionie w lepszej jakości. Wolfenstein 2, evil within 2 czy resident evil 7 w listopadzie ogram sobie na skorpionku. Ty w tym czasie będziesz kończyć just cause 3 grę kompletnie zepsutą na bieda wersji ps4.

Multiplatformy? Haha, właśnie wyobraziłem sobie jak czekam w lobby na jakiegoś pro gracza w Tekkena 7 na blaszce. Sorry, ale wolałem pograć na lepszym sprzęcie do multiplatform, czyli konsoli. Dzięki czemu mogę grać z czołówką polskiego Tekkena w jednym lobby/turnieju i będąc na jednym chat party ;)

O, czyżby w końcu dodali do kąsolowego Tekena 4k i naprawili online i loadingi? Trochę im to zajęło, ale dobra wasza. 

Dobrze, że jednak gram na blaszce, bo bym musiał mierzyć się taką potęgą polskiego Tekkena jak mędrek, ufff

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Online zawsze działał (jak się grało na swoim lobby z kolegami), znacznie go poprawili, ale nadal jest to dalekie od poziomu panów od Virtua Fightera. No ale Namcock nigdy mistrzami netcodu nie byli.  Uważałbym jednak na twoim miejscu z lekceważeniem mnie w Tekkena, bo już paru takich było, a ja w te klocki akurat jestem dość dobry, co niektórzy nawet z tego forum mogą potwierdzić :)

No ale graj tam sobie na pc. W Tekkena. Na PC XDDDD Geez, z kim ja gadam ;)

Opublikowano

Ja pie.rdole, pomijając wszystkie przytyki w stronę zielonych to nabijanie się ze wstecznej i mówienie że na chvj to komu, to niech ta osoba weźmie rozpęd i zapie.rdoli głową w ścianę. Dałbym sporo za możliwość odpalania gier z PS3 na PS4 mając tą grę fizycznie na półce, bez konieczności trzymania sprzętu poprzedniej generacji, albo płacenia pełnej ceny za porty z poprzedniej generacji.

Opublikowano

Online zawsze działał (jak się grało na swoim lobby z kolegami), znacznie go poprawili, ale nadal jest to dalekie od poziomu panów od Virtua Fightera. No ale Namcock nigdy mistrzami netcodu nie byli.  Uważałbym jednak na twoim miejscu z lekceważeniem mnie w Tekkena, bo już paru takich było, a ja w te klocki akurat jestem dość dobry, co niektórzy nawet z tego forum mogą potwierdzić :)

No ale graj tam sobie na pc. W Tekkena. Na PC XDDDD Geez, z kim ja gadam ;)

a no gram, gram

jedyny minus w stosunku do wersji z konsol jest taki, że w czasie doczytywania walk nie mam czasu sięgnąć po browara. Słyszałem, że jak grasz na PS4 to masz czas nawet na to, żeby po tego browca do monopola skoczyć. 

Opublikowano

Dałbym sporo za możliwość odpalania gier z PS3 na PS4 mając tą grę fizycznie na półce, bez konieczności trzymania sprzętu poprzedniej generacji, albo płacenia pełnej ceny za porty z poprzedniej generacji.

Jesli tak stawiasz sprawe to chyba faktycznie lepiej kupic tego koxa czy pcta.

Opublikowano

Switch to dymanie xd playstation now cud. O ch.uj klapy pijane albo niespelna rozumu

Opublikowano

nie no nintendo to wcale was nie dyma w odbyt

Opublikowano

Mendruś jak tam, odbiłeś już 154 twierdzę, żeby pchnąć fabułę do przodu? XD

Edytowane przez chris85

Opublikowano

co jest dymajacego w ofercie switch bo ja tam widze

A ja widze mocnego handhelda z opcja podpiecia do TV, wiadomo nie mozna wycenic opcji przenosnej na zlotowki ile to jest warte taki ficzer, dla kogos kto dojezdza dlugo, czeka w kolejkach itp to moze byc zbawienie ale dla mnie  sama konsola jako domowa slabiutka i droga po prostu nie oszukujmy sie, oferta gier glownie porty z Wii U do tej pory, Mario 8 Deluxe mniej zmian niz niejeden hejtowany remaster na inne konsole ale wiadomo Mario Kart wiec wszystko odbywa sie tak jak Jezus przykazal, opcja online juz wiemy co sie szykuje ze bedzie beka, PS3 to mialo rozwiazane lepiej, indyczki co na kazdej platformie sa za grosze tutaj full szmera bajera jaranko bo Switch.

Fani Nintendo po zapowiedzi na zagranicznych forach mowili ze to Switch to polaczenie najgorszych cech handhelda i stacjonarki z gierkami ktorych nikt normalnie by patykiem nie dotknal gdyby Wii U nie bylo az taki goownem...

ty no nie wiem jak tam twoja szmaciura je,bana zrogowaciala niedzwiedzica co sie ku,rwi pod mostem za wojaka i siada ku,rwa na butle od vanisha i kur,we w taczce pijana wozili po osiedlu wiesz o co chodzi mnie nie przegadasz bo mi sperme z paly zjadasz frajerze zrogowacialy frajerska chmuro ch,uj ci na matule i je,bać ci starego.

Opublikowano

Gdzie masz tam dymanie? Wypuszczajac jedne z najlepszych gier w tym roku? O-ok.

Opublikowano

pawcio zapomniał schematu:

- jak ninny wydaje roczy remaster w pełnej cenie - dobrze i super lineup corwo

- jak sony kolekcję trzech za połowę ceny - źle i dymanie

- jak ninny wydaje remastery z gc w pudełku za +150 zeta - dobrze

- jak sony wydaje remastery ps2 za 6 dych na storze - źle i dymanie

teraz będzie wiedział

Opublikowano

Czyli nie wtopiłem pieniędzy kupując gierek z eshopu i będe mógł je ściągnąć na switchu? 

Opublikowano

A tam pier,dolisz zarowno mk 8 jak i tlou remaster przygarnąlbym i nic złego w tym nie widze

Opublikowano

A tam pier,dolisz zarowno mk 8 jak i tlou remaster przygarnąlbym i nic złego w tym nie widze

no ale inni w temacie srali za to żarem, tak jak na porty z ps2, za 6 dych na storze, mimo że w praktyce są to cyfrowe remastery, dotąd nierzadko na wyłączność ps2 także ten :reggie:

Opublikowano

nintendofagi? gardze ścierwem okrutnie.

nintendo? rukają w dupe jak każde inne korpo

gry nintendo? K O Z A K

Opublikowano

no ale inni w temacie srali za to żarem, tak jak na porty z ps2, za 6 dych na storze, mimo że w praktyce są to cyfrowe remastery, dotąd nierzadko na wyłączność ps2 także ten :reggie:

które to tytuły były na wyłączność PS2, a które są teraz sprzedawane za te 60 zł na PS4? 

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Dopcio

Opublikowano

które to tytuły były na wyłączność PS2, a które są teraz sprzedawane za te 60 zł na PS4? 

ekskluzywna edycja gta san andreas ze słońcem

Opublikowano

np. Dark Cloud 2, Rogue Galaxy, The Mark of Kri, Twisted Metal Black, trylogia Jaka, Jak X Combat Racing. to z tych popularniejszych

Experience Dark Cloud™ 2 for PS2™ system with 1080p up-rendering and Trophies. Additional enhanced features include Shareplay, Remote Play, Activity Feeds and Second Screen support for game manuals with PS Vita or PS App.

osobiście czekam na Valkyrie Profile 2 i DQVIII i wezmę w promocji za 30-40 zeta

A CO? :problem:

Opublikowano

np. Dark Cloud 2, Rogue Galaxy, The Mark of Kri, Twisted Metal Black, trylogia Jaka, Jak X Combat Racing. to z tych popularniejszych

Experience Dark Cloud™ 2 for PS2™ system with 1080p up-rendering and Trophies. Additional enhanced features include Shareplay, Remote Play, Activity Feeds and Second Screen support for game manuals with PS Vita or PS App.

osobiście czekam na Valkyrie Profile 2 i DQVIII i wezmę w promocji za 30-40 zeta

A CO? :problem:

Był remaster HD na PS3. Sony sprzedaje to po raz kolejny. Zamiast dać możliwość, nawet nie odpalenia z płyty, ale ściągnięcia gry z serwera i odpalenia tej gry to trzeba płacić 60 dyszek zamiast mieć możliwość kupienia tytuły za grosze. To by było fair, no ale to Sony, które musi się trzymać swojego hasła 4TheFrayers. 

Opublikowano

Był remaster HD na PS3. Sony sprzedaje to po raz kolejny. Zamiast dać możliwość, nawet nie odpalenia z płyty, ale ściągnięcia gry z serwera i odpalenia tej gry to trzeba płacić 60 dyszek zamiast mieć możliwość kupienia tytuły za grosze. To by było fair, no ale to Sony, które musi się trzymać swojego hasła 4TheFrayers. 

No był. Jedna trylogia Jaka, która wg ciebie canceluje 5 pozostałych wymienionych ;/ Rozumiem że jak na wii u wychodziły pudełkowe remastery Zeld z gc za +40$, to już było wszystko spoko? Bo pssst nie wiem czy wiesz ale o zestawienie z polityką nintendo tu właśnie chodzi.  :usmiech:

Mieliśmy już raz darmową emulację z ps2 na facie ps3 60gb. no i zgadnij dlaczego dla niektórych bardziej zachęcająca jest wersja w 1080p i stabilniejszy framerate (za 3 razy niższą cenę niż typowy remaster ninny), zamiast kaleczącego oczy 480i na hdtv i tych samych dropów animacji.

Opublikowano

Ten PS3 fat z darmową emulacją to taki biały kruk jak uj, szczęśliwi są Ci co nabyli na początku premiery tej konsoli  :banderas: . A potem uj z tyle dobrego z tego Sony było.

Edytowane przez Faka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.