Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Oj tam...screeny i trailery i tak są podrasowane ;-)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Centrala lewackiego gajmingu Neogaf wyłączony po tym jak właściciel został oskarżony o napastowanie seksualne młodej fanki gier. Skąd teraz brać wieści od insiderów? :(

Edytowane przez Observer

Opublikowano

ojej lewacki neofag został zamknięty przez swoje poprawnie politycznie wartości którymi się tak hołdował XXXDDDDddddd czas tylko czekać na samobiczowanie się właściciela a anty-biały estabiliszment będzie sobie do tego trzepał gruchę

Edytowane przez mersi

Opublikowano

trzecia fala feminizmu znowu w akcji

Opublikowano

Czyli teraz co niektorzy nie beda wiedzieli co pisac o gierkach bo ich cale zdanie siedzialo na tym zyebanym forum xd. Pieknie.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

starh co sądzisz o....

oh wait xd

Opublikowano

a jak tam Gran Turismo? Dobre? Czy Driveclub nadal najlepszymi wyscigami tej generacji?

Opublikowano

Forza najlepsza

Opublikowano

jak chcesz uspic dziecko puszczasz mu 1 okrążenie w forzie i po 5 min zasypia

Opublikowano

uwielbiam czytac o tej alternatywnej rzeczywistosci, w ktorej Driveclub rywalizuje z GT:Sport o tytul najlepszego racera. Co jeszcze w niej sie wydarzy? Killzone najlepszym shooterem, czy Knack najlepsza platformowka od czasow Super Mario?

Opublikowano

mario z tą trawą to jest konkurencją dla bubsy 3d

Opublikowano

Podsumowując.

PS4 > Switch > konskie łajno > wymiociny > PC > Szambo > Xbox One > Ganges > boty.

Opublikowano

Podsumowując.

Switch > ps4 > konskie łajno > wymiociny > PC > Szambo > Xbox One > Ganges > boty > expert

Opublikowano

Widziałem ze tylko Ficus się na to złapie xD

Opublikowano

ale jesteś złowrogim umysłem 

Opublikowano

Widziałem ze tylko Ficus się na to złapie xD

co widziales?

Opublikowano

Bestia Scorpio jeszcze nie miała premiery a sonygaf już zajebany :banderas:  

Opublikowano

wiitoo

Opublikowano

starh co sądzisz o....

oh wait xd

Dobrze, że zdechł
Opublikowano

Ja na tym Gafie to chyba raz w życiu byłem. Ale widzę, że niektórzy przeszli w stan żałobny. Może zrobimy forumkową żałobę?

Opublikowano

Dyskuje na gafie o gierkach nie miały sobie równych. Na forumku jest tylko pyerdolenie o platynach i teksturach trawy xD albo o tym jak sie czeka na grę, bo jest tylko na PC a nie na PS4.

PS. To prawda

Edytowane przez Papaj

Opublikowano

nie wiem o jakich dyskusjach piszesz

90% tematów na neogafie to był shitposting w najczystszej postaci. Kompletny burdel nad którym nikt nie panował.

BTW ciekawe porównanie

DM1EAXvXUAAuUcB.jpg

DM1EA83WAAEyOB4.jpg

Spencer taki dobry, że Xbox za darmo zremasteruje nam gry 

i chyba już wiadomo co teasował Spencer w newsie o którym pisałem kilka(naście?) stron temu. Ciekawe czy KOX w podobny sposób zremasteruje gierki z 360-tki

Edytowane przez asax

Opublikowano

przecież na tym srakogafie nie mozna bylo nawet sie zarejestrować od paru dobrych lat. Dobrze ze zdechlo

Opublikowano

dalej gorzej niz ps now asax, nie ma sie czym podniecac xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.