Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ile $$$ za takie rzeczy na PlayStation?

Opublikowano

that's native, NOT upscaled! 

Opublikowano

aphormo i tak powie że woli remastery od Sony....

Czy jeżeli remaster gierek z PSP został najlepszym Future Racerem na tej generacji, to czy to oznacza że Xbox oferując DARMOWY  remaster Ninja Gaiden i KOTORa  dostał właśnie  ekskluzywnie odpowiednio najlepszego rpg-a i slashera tej generacji? Dyskutujmy 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Kupować konsole by grać w Fuzion Frenzy....matko przenajświętsza.... nawet ja tej gry nie kupiłem gdy wyszła chyba z 14/15 lat temu ale chce zobaczyć poprawionego NGBlack.

Edytowane przez Mani

Opublikowano

jak sobie wyobraże to w 4k to mam kur.wa mokro

PX7us.jpg

Opublikowano

aphormo i tak powie że woli remastery od Sony....

Czy jeżeli remaster gierek z PSP został najlepszym Future Racerem na tej generacji, to czy to oznacza że Xbox oferując DARMOWY  remaster Ninja Gaiden i KOTORa  dostał właśnie  ekskluzywnie odpowiednio najlepszego rpg-a i slashera tej generacji? Dyskutujmy

no w sumie to tak jest, mózg rozj,ebany :fsg:

tymczasem to już 5 lat jak seria Forza Horizon jest z nami i dostarcza nam nieprzerwanie. Od tego czasu na plejstejszon nie powstało nic godnego uwagi z gatunku brum brum, ostatni dobry future racer to Wipeout HD, ostatni dobry Motorstorm to Pacific Rift, ostatnie dobre Gran Turismo... xD

Opublikowano

pierwszy i ostatni dobry driveclub

Opublikowano

http://www.eurogamer.pl/articles/2017-10-24-destiny-2-na-pc-kolejnym-pudekowym-wydaniem-bez-pyt

Destiny 2 na PC z kartonowa plytka z kodem :D

ciekawe czy na pchlim przejdzie :D

Dymanie pececiarzy nie ma końca najpierw brak pecetowego Destiny potem obsuwa premiery a teraz kartonik z kodem w pudełku zamiast płytki nawet mi nie żal wstrętnych taboreciarzy. Jak dobrze że są konsole i nieskazitelna wersja Desiny 2 w pięknym niebieskim lub zielonym boxie.

:yao:

Opublikowano

Przecież na PC i tak wszyscy ściągają grę, a nie instalują z płyty (takie czasy). Nie rozumiem Twoich zarzutów.

Poza tym jeśli ktoś ma możliwość grania w  60klatkach zamiast 30 to zawsze wybierze opcję numer jeden.

Opublikowano

Nie rozumiem Twoich zarzutów.

Tutaj mial byc jakis bekowy komentarz z duza iloscia emotek i xdd ale stwierdzilem ze sprobuje moze nieco odchamic tutejsze towarzystwo ktore dzis szczegolnie sie popisuje swoim prymitywizmem, dlatego polece klasykiem

Krasicki Ignacy

Czemuż płaczesz? -Staremu mówił czyżyk młody-
Masz teraz lepsze w klatce niż w polu wygody.
Tyś w niej zrodzon - rzekł stary - przeto ci wybaczę
Jam był wolny, dziś w klatce i dlatego płaczę.
Opublikowano

o (pipi) jak zaszpanował bajką krasickiego z liceum xDDDDD

164.jpg

Opublikowano

that's native, NOT upscaled!

crackdown-4.jpg

Opublikowano

o yebaniutcy. chętnie nadrobię gdzieś w 2035; Otogi 1&2, Panzer Dragoon Orta, remake Concera, KOTOR, Jade Empire, The Chronicles of Riddick i oryginalnego NG Black, bez odruchu wymiotnego na hdtv. przecież dorobek og xboxa był jakieś 38,5 razy lepszy od 360-tki

wiem co mówię, bo ograłem tylko gearsy i zabójców królów

Opublikowano
Przecież na PC i tak wszyscy ściągają grę, a nie instalują z płyty (takie czasy)

No nie znaczy to, że każdy mieszka w mieście, w bloku i może sobie pozwolić tak hop siup pobrać 100 giga danych, czy tam ile ten rekordzista Shadow Of War waży. 

Opublikowano

http://www.eurogamer.pl/articles/2017-10-24-destiny-2-na-pc-kolejnym-pudekowym-wydaniem-bez-pyt

Destiny 2 na PC z kartonowa plytka z kodem :D

ciekawe czy na pchlim przejdzie :D

Dymanie pececiarzy nie ma końca najpierw brak pecetowego Destiny potem obsuwa premiery a teraz kartonik z kodem w pudełku zamiast płytki nawet mi nie żal wstrętnych taboreciarzy. Jak dobrze że są konsole i nieskazitelna wersja Desiny 2 w pięknym niebieskim lub zielonym boxie.

:yao:

To porównanie to na serio? xd parę pierdów w postaci lepszej jakości krzaka i BIG UPSCALE tylko tych 60fpsów żal. 

Opublikowano

Porównania na YT można sobie zawsze wsadzić w dupe. Wersja PC nawet w 1080p wygląda 5 razy lepiej, ale tam jest też HDR. Konsole miały otrzymać patch zaraz po premierze xD ludzie zdążyli scalakowac grę, zrobić wszystkie 3 postacie i nadal nie ma... (pipi)ac-odpływ graczy po raz kolejny jest tak duży, że Activision liczniki wyłączyło xD (czekajac na post Zeratula na temat D2 i tego jaki zawód mu ta gra sprawila)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Za malolata jak sie gralo w Wowa, Lineage czy inne MMO ile tam bylo contentu :fsg: Te kontynenty, dungeony, raidy, caly endgame, pvp doddane w paczu :banderas: Teraz jak czytam ze ludzie zabijaja sie o pif pafa z trzema postaciami, jednym strikiem czy tam raidem na start i jeszcze placa za to 60 dolcow + loot boxy to kisne mocno :pawel:

Yebac to nasienie.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

yebac mmo za mlodolata, starszaka i dziada

Opublikowano

Grałem 30min w wowa i 10min w metina.

Co za zyeby grają w takie guwna z własnej woli?

Opublikowano

Na pewno nie takie co wybierają nick po gierce na playstation :pawel:

Opublikowano

Mam super nick więc nie wiem czemu jesteś nieuprzejmy 

Opublikowano

Dobrze, kratosiku już nie jestem :*

Opublikowano

Wow? Najlepsze RPG. A co u was? Bicie kolorowych misiów lizakiem i questy z gwałceniem dziewczynek?

Opublikowano

wow rpg xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.