Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 586,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ile $$$ za takie rzeczy na PlayStation?

Opublikowano

that's native, NOT upscaled! 

Opublikowano

aphormo i tak powie że woli remastery od Sony....

Czy jeżeli remaster gierek z PSP został najlepszym Future Racerem na tej generacji, to czy to oznacza że Xbox oferując DARMOWY  remaster Ninja Gaiden i KOTORa  dostał właśnie  ekskluzywnie odpowiednio najlepszego rpg-a i slashera tej generacji? Dyskutujmy 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Kupować konsole by grać w Fuzion Frenzy....matko przenajświętsza.... nawet ja tej gry nie kupiłem gdy wyszła chyba z 14/15 lat temu ale chce zobaczyć poprawionego NGBlack.

Edytowane przez Mani

Opublikowano

jak sobie wyobraże to w 4k to mam kur.wa mokro

PX7us.jpg

Opublikowano

aphormo i tak powie że woli remastery od Sony....

Czy jeżeli remaster gierek z PSP został najlepszym Future Racerem na tej generacji, to czy to oznacza że Xbox oferując DARMOWY  remaster Ninja Gaiden i KOTORa  dostał właśnie  ekskluzywnie odpowiednio najlepszego rpg-a i slashera tej generacji? Dyskutujmy

no w sumie to tak jest, mózg rozj,ebany :fsg:

tymczasem to już 5 lat jak seria Forza Horizon jest z nami i dostarcza nam nieprzerwanie. Od tego czasu na plejstejszon nie powstało nic godnego uwagi z gatunku brum brum, ostatni dobry future racer to Wipeout HD, ostatni dobry Motorstorm to Pacific Rift, ostatnie dobre Gran Turismo... xD

Opublikowano

pierwszy i ostatni dobry driveclub

Opublikowano

http://www.eurogamer.pl/articles/2017-10-24-destiny-2-na-pc-kolejnym-pudekowym-wydaniem-bez-pyt

Destiny 2 na PC z kartonowa plytka z kodem :D

ciekawe czy na pchlim przejdzie :D

Dymanie pececiarzy nie ma końca najpierw brak pecetowego Destiny potem obsuwa premiery a teraz kartonik z kodem w pudełku zamiast płytki nawet mi nie żal wstrętnych taboreciarzy. Jak dobrze że są konsole i nieskazitelna wersja Desiny 2 w pięknym niebieskim lub zielonym boxie.

:yao:

Opublikowano

Przecież na PC i tak wszyscy ściągają grę, a nie instalują z płyty (takie czasy). Nie rozumiem Twoich zarzutów.

Poza tym jeśli ktoś ma możliwość grania w  60klatkach zamiast 30 to zawsze wybierze opcję numer jeden.

Opublikowano

Nie rozumiem Twoich zarzutów.

Tutaj mial byc jakis bekowy komentarz z duza iloscia emotek i xdd ale stwierdzilem ze sprobuje moze nieco odchamic tutejsze towarzystwo ktore dzis szczegolnie sie popisuje swoim prymitywizmem, dlatego polece klasykiem

Krasicki Ignacy

Czemuż płaczesz? -Staremu mówił czyżyk młody-
Masz teraz lepsze w klatce niż w polu wygody.
Tyś w niej zrodzon - rzekł stary - przeto ci wybaczę
Jam był wolny, dziś w klatce i dlatego płaczę.
Opublikowano

o (pipi) jak zaszpanował bajką krasickiego z liceum xDDDDD

164.jpg

Opublikowano

that's native, NOT upscaled!

crackdown-4.jpg

Opublikowano

o yebaniutcy. chętnie nadrobię gdzieś w 2035; Otogi 1&2, Panzer Dragoon Orta, remake Concera, KOTOR, Jade Empire, The Chronicles of Riddick i oryginalnego NG Black, bez odruchu wymiotnego na hdtv. przecież dorobek og xboxa był jakieś 38,5 razy lepszy od 360-tki

wiem co mówię, bo ograłem tylko gearsy i zabójców królów

Opublikowano
Przecież na PC i tak wszyscy ściągają grę, a nie instalują z płyty (takie czasy)

No nie znaczy to, że każdy mieszka w mieście, w bloku i może sobie pozwolić tak hop siup pobrać 100 giga danych, czy tam ile ten rekordzista Shadow Of War waży. 

Opublikowano

http://www.eurogamer.pl/articles/2017-10-24-destiny-2-na-pc-kolejnym-pudekowym-wydaniem-bez-pyt

Destiny 2 na PC z kartonowa plytka z kodem :D

ciekawe czy na pchlim przejdzie :D

Dymanie pececiarzy nie ma końca najpierw brak pecetowego Destiny potem obsuwa premiery a teraz kartonik z kodem w pudełku zamiast płytki nawet mi nie żal wstrętnych taboreciarzy. Jak dobrze że są konsole i nieskazitelna wersja Desiny 2 w pięknym niebieskim lub zielonym boxie.

:yao:

To porównanie to na serio? xd parę pierdów w postaci lepszej jakości krzaka i BIG UPSCALE tylko tych 60fpsów żal. 

Opublikowano

Porównania na YT można sobie zawsze wsadzić w dupe. Wersja PC nawet w 1080p wygląda 5 razy lepiej, ale tam jest też HDR. Konsole miały otrzymać patch zaraz po premierze xD ludzie zdążyli scalakowac grę, zrobić wszystkie 3 postacie i nadal nie ma... (pipi)ac-odpływ graczy po raz kolejny jest tak duży, że Activision liczniki wyłączyło xD (czekajac na post Zeratula na temat D2 i tego jaki zawód mu ta gra sprawila)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Za malolata jak sie gralo w Wowa, Lineage czy inne MMO ile tam bylo contentu :fsg: Te kontynenty, dungeony, raidy, caly endgame, pvp doddane w paczu :banderas: Teraz jak czytam ze ludzie zabijaja sie o pif pafa z trzema postaciami, jednym strikiem czy tam raidem na start i jeszcze placa za to 60 dolcow + loot boxy to kisne mocno :pawel:

Yebac to nasienie.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

yebac mmo za mlodolata, starszaka i dziada

Opublikowano

Grałem 30min w wowa i 10min w metina.

Co za zyeby grają w takie guwna z własnej woli?

Opublikowano

Na pewno nie takie co wybierają nick po gierce na playstation :pawel:

Opublikowano

Mam super nick więc nie wiem czemu jesteś nieuprzejmy 

Opublikowano

Dobrze, kratosiku już nie jestem :*

Opublikowano

Wow? Najlepsze RPG. A co u was? Bicie kolorowych misiów lizakiem i questy z gwałceniem dziewczynek?

Opublikowano

wow rpg xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.