Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Psid nie podal wiec to moze jeden z was lub z innych

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

widzisz aphormo nawet klapy się Ciebie wstydzą...

Opublikowano

Switcha nie ma więc chyba nie jest częścią naszego cudownego community switchklapie :cool:

Opublikowano

Komu niby mam podawac xD Za takie towarzystwo jak Ty czy asax to ja dziekuje, wystarcza mi moi wlasni znajomi :D

Wystarczajaco duzo sie od nich nasluchalem obelg i zniewag by z czystym sumieniem postawic na nich krzyzyk. 

Opublikowano

12/12 kolejny konsolowy ex wjeżdża na najpotężniejszą konsole na świecie :banderas: a klapy co, jaranko trailerami ? :yao:

Opublikowano

Komu niby mam podawac xD Za takie towarzystwo jak Ty czy asax to ja dziekuje, wystarcza mi moi wlasni znajomi :D

Wystarczajaco duzo sie od nich nasluchalem obelg i zniewag by z czystym sumieniem postawic na nich krzyzyk. 

ale ja nie chce cie miec w znajomych, ciekaw jestem czyim alterem jestes i w co tam grasz o ile w ogole masz ps4

Opublikowano

ciekaw jestem czyim alterem jestes

do tej pory nikt nie zgadl...

grasz o ile w ogole masz ps4

Nie (pipi)a nie mam PS4, te gry z Zakupow to dla beki kupilem xD

Opublikowano

tak na wszelki wypadek

ciekaw jestem czyim alterem jestes

do tej pory nikt nie zgadl...

grasz o ile w ogole masz ps4

Nie (pipi) nie mam PS4, te gry z Zakupow to dla beki kupilem xD

Colin, Kyo :ogor:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Boty koniec perdoLenia, tylko marsz po forze 3, przecież to będzie nowa jakość na Xbox XD... Beka (pipi)a, że sprzedawali goty gierkę, a teraz znów zakup, aby zobaczyć to 4k z tymi samymi kangurami..

Opublikowano

Jakie strzelanki i multi ma Sony?

Samych multiplatform jest az nadto a sie dosrywacie

@up - masakra, ze udalo im sie pobic zeszloroczny wynik, z taka sprzedaza PS5 napewno po 2020..

Wcześniej amd i tak nie da rady produkcji masowej nowych układów.
Opublikowano

Beka (pipi), że sprzedawali goty gierkę, a teraz znów zakup, aby zobaczyć to 4k z tymi samymi kangurami..

Niby czemu beka ? Jak ktos ma kobyle 4kTV w domu to taki patch nieraz po prostu ratuje odbior gry, ktora na wielgachnym TV po prostu brzydziej wyglada. Nie chce nic mowic, ale fani retro gierek moga miec niemila niespodzianke odpalajac klasyki na nowszych TV teraz, i jakies poprawki rozdzielczosci niewiele dadza.

Nie sadze by do nowych konsol wsadzali Ryzena czy cos w tym stylu takze powinni dac rade. Konsole nie maja juz unikatowych elementow,  produkcja nie jest problemem,

Opublikowano

Boty koniec perdoLenia, tylko marsz po forze 3, przecież to będzie nowa jakość na Xbox XD... Beka (pipi), że sprzedawali goty gierkę, a teraz znów zakup, aby zobaczyć to 4k z tymi samymi kangurami..

Ale rzuć tutaj ksywkami kto tak robi, a jak nie to zamknij mordę :lapka:

Opublikowano

boty nie sprzedają gier bo molochów na 200-400h się nie sprzedaje xD to nie sonowcy wyścigowcy że ci jak usłyszą kuriera pod drzwiami to już ustawiają ogłoszenie na gametrade

Opublikowano

Beka (pipi), że sprzedawali goty gierkę, a teraz znów zakup, aby zobaczyć to 4k z tymi samymi kangurami..

Niby czemu beka ? Jak ktos ma kobyle 4kTV w domu to taki patch nieraz po prostu ratuje odbior gry, ktora na wielgachnym TV po prostu brzydziej wyglada. Nie chce nic mowic, ale fani retro gierek moga miec niemila niespodzianke odpalajac klasyki na nowszych TV teraz, i jakies poprawki rozdzielczosci niewiele dadza.

Nie sadze by do nowych konsol wsadzali Ryzena czy cos w tym stylu takze powinni dac rade. Konsole nie maja juz unikatowych elementow,  produkcja nie jest problemem,

Dopiero Ryzen to będzie nowa gen, wcześniej nie ma sensu - za mały skok technologiczny.

W 2019 może zapowiedzą ps5, 2020 najwcześniej premiera.

Opublikowano

boty nie sprzedają gier bo molochów na 200-400h się nie sprzedaje xD to nie sonowcy wyścigowcy że ci jak usłyszą kuriera pod drzwiami to już ustawiają ogłoszenie na gametrade

A w co innego maja grać? XD

Z jedna premiera na rok to nabicie 200-400h w jednej grze nie jest żadnym wyczynem.

Opublikowano

Dopiero Ryzen to będzie nowa gen, wcześniej nie ma sensu - za mały skok technologiczny.

Jesli zalozymy ze PS5 wystartuje w 2020 w cenie 399$ jak PS4, i Sony nie bedzie dokladac, to biorac pod uwage ze grafika i RAM beda musialy byc naprawde z gornej polki zeby robic roznice wzgledem Pro ( i pewnie MS przypilnuje by tym razem miec wiecej teraflopow na start ), to nie widze funduszy na jakies Ryzeny, moze te najslabsze, mobilne uklady ? Podobno sa chwalone za stosunek moc/cena.

Btw w PS4 i X1 siedzi procek z dolnej polki laptopow wiec jestem spokojny o przyrost mocy CPU, bo zadziala efekt niskiej bazy.

Opublikowano

Boże tak bardzo prawdziwe xD

A w co innego maja grać? XD

Z jedna premiera na rok to nabicie 200-400h w jednej grze nie jest żadnym wyczynem.

No to jak ty z driveclubem

Opublikowano

http://polygamia.pl/ccp-zamyka-studia-tworzace-gry-vr-i-porzuca-ten-segment-rynku-eve-valkyrie-nie-bedzie-rozwijane/#komentarze

firma która najbardziej zainwestowała w VR właśnie się z niego wycofała xD

pozdrawiam frajerów którzy kupili ten śmieciowy kask od Sony :czesc:

Opublikowano

Jesli zalozymy ze PS5 wystartuje w 2020 w cenie 399$ jak PS4, i Sony nie bedzie dokladac, to biorac pod uwage ze grafika i RAM beda musialy byc naprawde z gornej polki zeby robic roznice wzgledem Pro ( i pewnie MS przypilnuje by tym razem miec wiecej teraflopow na start ), to nie widze funduszy na jakies Ryzeny, moze te najslabsze, mobilne uklady ? Podobno sa chwalone za stosunek moc/cena.

Btw w PS4 i X1 siedzi procek z dolnej polki laptopow wiec jestem spokojny o przyrost mocy CPU, bo zadziala efekt niskiej bazy.

Next geny nie będą kosztowac 399, przygotuj się na 500 dolkow.
Opublikowano

I dobrze, ja bym chętnie nawet i $600-$800 zapłacił za porządnego next-gena w okolicach 2019-2020 gdyby oferowano sprzęt z porządnymi podzespołami a nie jakieś laptopowe gówna (przede wszystkim CPU, no do k,urwy nędzy) i wydawanie odświeżonych wersji Pro/X po 2-3 latach.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Pro ma dopiero rok. XoX rusza w przyszłym tygodniu. Nowa generacja raczej zbyt szybko nie zawita. Switch dopiero pierwsze półrocze ma za sobą.

Opublikowano

xd no ja myśle ze w 2018 już będą teaserki nowych konsol, e3 2019 prezentacja i pierwsze gierki, końcówka roku 2019 początek 2020 nowa generacja. 

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Ze strony M$ to 2020 najwcześniej. Jedynie Sony może wypalić z PS5 ale PS4/Pro nabija im teraz za dużo kasy, więc nikomu się nie spieszy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.