Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

co tam gracie dzis na cocku? w sunseta? To jedyna fajna gra na tego yebanego śmiecia więc pewnie tak :)

Ja sprawdzam na blaszaku tego waszego nioha, a Ty?

Edytowane przez gekon

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ja jestem dorosły i nie gram w gry wideo

Opublikowano

ja mam duszę dziecka, czasem lubię dac szansę japońskim krapom 

dobra, szkoda mi tych 40 gb, przetestowane i skasowane. Typowy krap z ps4, o którym się coś powiedziało tylko dlatego, że to wyszło

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Alez zazdroszcze wam tv HDR 4K i Scoprio, musi byc moc. Glupio byc biedakiem.

Opublikowano

Prawdę mówiąc to nie wierze by jakiś bot kupił X mając TV tylko FHD, to byłby dopiero szczyt debilizmu, nie dość ze konsola bez gier to w dodatku bez możliwości jej wykorzystania xD.

No ale to boty to kto tam wie.

Opublikowano

Alez zazdroszcze wam tv HDR 4K i Scoprio, musi byc moc. Glupio byc biedakiem.

no nie zapędzajmy się, 21-calowy tv hd ready wciąż na posterunku :usmiech:

Opublikowano

Ja tam uważam, że liczy się fun z grania, a nie sprzęt który to dostarcza ;)

Opublikowano

Ja tam uważam, że liczy się fun z grania, a nie sprzęt który to dostarcza  ;) 

Sony ma trochę inne zdanie na ten temat: 

Sony: Native 1080p allows you to “be a better gamer”

https://www.gamespot.com/articles/sony-native-1080p-allows-you-to-be-a-better-gamer/1100-6416145/

Pamiętamy [*]

Edytowane przez asax

Opublikowano

I dupa pękła :rotfl:

.

Dupska dzisiaj pękają z hukiem, ale klapom. 

Ja w każdym bądź razie jestem przygotowany na nadmiar decybeli spowodowany tymże.

Osobisty, służbowy ochronnik słuchu przygotowany. Zaniosę go po pracy również do domu bo jak zacznie się kanonada za oknem to też się przyda...

JnwBmfb.jpg

Opublikowano

Nie dziwota ze na PC grasz.

Oj tam, nie bedziemy sie teraz obrzucac durnymi gadkami PRowymi korpo cnie ?

-zdjecie ochronnika nausznego-

Wyglada na to ze az tak nie pekaja, bo kupiles najtanszy model xD

Nie no bez przesady prosze, jakosc i wymiar odbiornika ma kapitalny wplyw na grafike, fun to osobna kwestia.

Wrzucilbym pare zdjec jak to u mnie wyglada, nawet glupi tlou remaster dymi czache, ale te zdjecia nie chca ladne wyjsc :(

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Nie dziwota ze na PC grasz.

Oj tam, nie bedziemy sie teraz obrzucac durnymi gadkami PRowymi korpo cnie ?

-zdjecie ochronnika nausznego-

Wyglada na to ze az tak nie pekaja, bo kupiles najtanszy model xD

Nie no bez przesady prosze, jakosc i wymiar odbiornika ma kapitalny wplyw na grafike, fun to osobna kwestia.

Wrzucilbym pare zdjec jak to u mnie wyglada, nawet glupi tlou remaster dymi czache, ale te zdjecia nie chca ladne wyjsc :(

Mam TV z 4K i HDR więc rozumiem o co Ci chodzi. Z drugiej jednak strony jest taki switch z Zelda i Mario, który gniecie wszystkie nowe gry i nie potrzebuje do tego 4k i HDR.

Opublikowano

Mam TV z 4K i HDR więc rozumiem o co Ci chodzi. Z drugiej jednak strony jest taki switch z Zelda i Mario, który gniecie wszystkie nowe gry i nie potrzebuje do tego 4k i HDR.

Przeciez takie kolorowe gry jak od Ninny, bardzo duzo skorzystalyby z HDR.

Na materialach z Digital Foundry, widac, ze jednak by sie przydaloby 4K, zwlaszcza jesli ktos ma zamiar grac na 4K. 

Nintendo moze rywalizowac rzecz jasna innymi walorami, ale ten techniczny szklany sufit, niestety, nie zniknie..

Postaraj sie nie cytowac takich kobyl w calosci

Jaki masz tv?

Yeti, 65' 4K. Gram z 3.5metra ... i widze artefakty niewielkie ale jednak, na konturach, wlosach, it przy upscalu z 1080.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Prawdę mówiąc to nie wierze by jakiś bot kupił X mając TV tylko FHD, to byłby dopiero szczyt debilizmu, nie dość ze konsola bez gier to w dodatku bez możliwości jej wykorzystania xD.

Ja gralem przez 5 miesiecy na Pro na FHD i zalety dzieki supersapmlingowi sa dla mnie oczywiste. Tekstury byly igla.

Chetnie zobaczylbym w akcji X na zywo.

Opublikowano

Ten nowy Xbox moze mocno namieszac, to chyba pierwsza premiera konsoli bez absolutnie zadnej nowej gry. Tylko patche na premiere! :obama:

Do najlepszej tutaj wymienionej gry (Sunset) nawet patcha nie dali xD

780 Gb wolnego xD - ladnie tam najlepszy dashbord na świecie miejsca zajmuje.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ten nowy Xbox moze mocno namieszac, to chyba pierwsza premiera konsoli bez absolutnie zadnej nowej gry. Tylko patche na premiere! :obama:

Taktyka Sony - Wydali ps4 bez gier (jedyny plus mocniejsze) i wygrali generację :uff: Jak naśladować to najlepszych.

Opublikowano

Ps4 Pro jakie miała nowe gry?

Opublikowano

ta gra ze szczurem z ps2 i gry chodzące gorzej niż na zwykłej ps4, jaka beczunia z niebieskiej biedoty bez gier xDDDD

Opublikowano

No miesiąc po premierze PS4 Pro. 

Opublikowano

a za PO

Opublikowano

780 Gb wolnego xD - ladnie tam najlepszy dashbord na świecie miejsca zajmuje.

comment_YjwHXoQrySRsO4azSB4vCT0UYVvX1HYu

Opublikowano

a za PO

Ja prostuje fakty, isis napisal o pierwszej premierze konsoli bez żadnej nowej gry co jest bzdurą bo PS4 prosiak też nie miał na premiere żadnej nowej gry. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.