Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Klaskalby uszami gdyby zamiast Pentium 4 pod biurkiem i X korkiego X miał mocnego peceta do grania, taka prawda.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Przeciez konsola to juz prawie jak pecet, instalujemy gierki, sciagamy patche, aktualizujemy system, bedzie mycha, klawiatura. Za kilka lat wrzuca wam nowosc, bedzie mozna uzywac worda i wysylac maile.

Opublikowano

Za kilka lat to będzie i możliwość wymiany podzespołu konsoli XD yebać

Edytowane przez Faka

Opublikowano

2 dni po, a ból dalej odczuwalny xddddddd

Opublikowano

niech płaczą, Scorpio jest chłodzony łzami klapów :xboss: 

Opublikowano

za kilka lat ludzie będą zmuszeni wymieniać rozkręcać nowe konsole aby  wymienić pastę,  yebać....oh wait 

Opublikowano

Na niektóre sztuki chyba zabrakło łez, bo typy w temacie narzekają, że jednak głośno :reggie:

Opublikowano

Na niektóre sztuki chyba zabrakło łez, bo typy w temacie narzekają, że jednak głośno :reggie:

Wiesz te reaktory atomowe ukryte w Xkoksie muszą dać o sobie znać

Opublikowano

za kilka lat ludzie będą zmuszeni wymieniać rozkręcać nowe konsole aby  wymienić pastę,  yebać....oh wait 

Za kilka lat to nadal nie będzie gier na tego xd śmiecia XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD wsteczna i kolorowe padziki hrrrrrrrrrrrrrr TFU YEBAĆ YEBAĆ XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Faka jak się triggeruje xD 

Opublikowano

Gdzie ty tam trigger widzisz, to szydera i śmiech jak ładnie ciebie wytresował spencerek XD

Opublikowano

Klaskalby uszami gdyby zamiast Pentium 4 pod biurkiem i X korkiego X miał mocnego peceta do grania, taka prawda.

Nie jest to prawda, jeno wierutne kłamstwo, którego rozpowszechniania radzę zaniechać :shotgun:

Opublikowano

Na polu 60, w miescie 30, na bagnach 28 :dynia:

To juz lepiej grac ze spadkami do 27, niz co sek patrzec jak gra skacze z 60 na 30.

Na PC wahania +-40 FPS nikomu nic nie wadza przypominam.

Opublikowano

Ano jest a ty grasz na blaszce z gorszymi osiagami :smutas:

No dokladnie, nie ma to jak Evil Within 2 na PC

https://youtu.be/8c8koaVssrw?t=573

I7 i Titan xD

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ale tytany nie sa do grania?

Pozatym podobno evil within 2 to kupa na PC jesli chodzi o optymalizacje, ogram sobie na pro.

aha widze ze na ps4 nie ma 60 fpsów :sapek:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Port tew na pc jest zły bo nie chodzi na żadnym sprzęcie w 60 klatkach. Z lockiem na 30 fps i detalach zawstydzających konsole radzą sobie nawet słabsze karty.

Opublikowano

No racja z tym TEW bo osobiscie sprawdzalem i trzeba grac jak smiec w 30fps, a szkoda bo jedyneczke cala (poza tym intro w szpitalu) zaliczylem w 60 bez pasow. Ja juz od dawna powtarzalem ze kazdy tytul dzialajacy w 30fps trzeba traktowac jako popsuty port, ciesze sie ze konsolorze zaczeli sie ze mna zgadzac

Opublikowano

Tyle pinionzkow i " ajjjj, prawie !".

Opublikowano

Na pro przecie hula w 60fps. Jest mozliwosc odblokowania klatek po ostatnim update. Ogrywam na tv 1080p i nic nie chrupie. Jestem na samym poczatku.

Opublikowano
Nawet jeśli na ekranie nie widać dramatycznych zmian, to liczba generowanych pikseli faktycznie rośnie na Xbox One X dość dramatycznie w porównaniu z PS4 Pro. Podczas ogólnej rozgrywki sprzęt Microsoftu nie dociera do natywnego 4K, lecz notujemy maksymalnie 3584 × 2016, czyli o 62 procent więcej niż maksymalna wartość na PS4 Pro - 2816 × 1584. Minima to 1656p na Xbox One X oraz 1350p na konsoli Sony. Średni rezultat podczas całych testów wynosi 1440p na PS4 Pro, podczas gdy urządzenie Microsoftu generuje 1700p-1800p w tych samych obszarach.

http://www.eurogamer.pl/articles/2017-11-09-xbox-one-x-usprawnia-assassins-creed-origins-ale-w-jakim-stopniu

xbox wyjaśnił tego niebieskiego śmiecia. Jak tam, Observer?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Wchodzę do tematu i pierwsze co myślę: "o w ch*j w g*wno wdepłem" (czyt.  przypadkowo na pclab wszedłem). Potem czytam nick powyżej i jakoś znajomy, patrzę na logo forum. I ogarnia mnie niesmak, bo pctowe szambo wyj*bało tym razem przez bockie źródła. Współczuję czarkowi jedynie, bo pewnie czuje się jak zmuszony potrzebą w publicznym szalecie...

Opublikowano

No jak tam observer te gorsze multiplatformy?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.