Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Xkoks ograny, gry multiplatfomy porównane. Panowie PS4pro zaorane tak bardzo ,że to podchodzi pod kryminiał ,Halo5 ostre jak żyleta  laserowa.

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

:yao: ależ bym sobie zobaczył co tam za gierki się kryją pod tą liczbą xd

Opublikowano

I pierwszego Xboxa.

O KU*WA! TERAZ DOPIERO TO DO MNIE DOTARŁO!

Pierwszy Xbox - Xbox One. Xbox One - Pierwszy Xbox. Ergo: Xbox One to remaster pierwszego Xboxa, dlatego ma tylko exy z pierwszego Xboxa. No i z X360, bo dzisiaj w dobrym guście remastery łączy się w bundle np. z dwóch części. O ja cię, zwracam honor xboxoxowi. Myślę że w takim razie to dobry konkurenc dla NES Mini, SNES Classic, C64 mini, Mega Drive Classic, etc. Spoko, widzę że MS też chce zarobić na nostalgii ;)

Opublikowano

jest jeszcze ktos z bojownikow klapow lub botow taka (pipi)na umyslowa i calozyciowym jednoplatformowcem jak kebabik?

blantman, ragus, raven, bluber,kubson, asax- graja na wszystkim

donsterydo nie wiem jak z plejami ale caly czas gral tez na nintendo

czezare hejtuje ps4 ale przeciez ma ps4 w domu i gra w yakuze

mazzeo mial ps3 i nawet ps4 kupil na premiere

daddy? tu w sumie nie wiem

blantman - najbardziej falszywy, najpierw jaranko PS4, pozniej Blacharz Roku, po drodze jakis PAN Tofel skasowany po placzu do moderacji, teraz zgrywa fana Switcha, wyjdzie Tlou Days Gone itp. ani chybi zostanie fanem postapokalipsy

ragus- lepiej sie nie przyznawac

raven - choragiewka, spiracony xbox 360 czym sie chwalil

bluber- zmienil tozsamosc

kubson - czuje dume tylko xbox

czezare -hejtuje ps4 pod publike, w tematach to wypytuje itp, poza tym jak hejtuje i ma w domu to debil albo debil

asax - stronniczy, mam na to odpowiedni cytat

Donsterydo mial wszystkie konsole. Lubil dyskutowac o sprzedazy wiec pewnie po premierze X1 mial zawal.

Mazzeo kupil PS3 dla TloU, taki mial avatar ( uczciwie przyznam, ze czasem posilkuje sie jego postem gdzie pisal o zaletach TloU)

Joel.png

no ale teraz wiadomo drabiny drabiny,

zaraz potem opylil, PS4 najpierw kupil dla Killzone, pozniej sprzedal bo niby wolne pobieranie, co pozniej okazalo sie klamstwem, bo liczyl net w Mbitach anie MB, pozniej dla Horizona ktorego wychwalal, no ale teraz to ziro daln.

Ot, taka banda pozerow i mitomanow.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Aphromo ty cały czas nie rozumiesz jak mendrek. Można lubić kilka platform i grać na kilku a nie ograniczać się do jednej konsoli. A co do ps4 to nie przypominam sobie chyba zawsze hejtowałem nawet jak kupiłem na premierę bo mi padła. No ale czekam na kyo z cytatem bo pamięć może nie ta:)

Opublikowano

:):lapka:

Opublikowano

Jak czytam fora playstation czy xboxa, to widzę liczenie pixeli. Jak czytam forum Switczunia to widzę podstarzałych gości jarających się marianem jak dzieci.

Dlaczego tak?

Opublikowano

Aphromo ty cały czas nie rozumiesz jak mendrek. Można lubić kilka platform i grać na kilku a nie ograniczać się do jednej konsoli. A co do ps4 to nie przypominam sobie chyba zawsze hejtowałem nawet jak kupiłem na premierę bo mi padła. No ale czekam na kyo z cytatem bo pamięć może nie ta:)

Posiadanie kilku platform nie oznacza że stajesz się ekspertem. Jak ktoś jest od wszystkiego, to jest do niczego. Jeździsz np. Subaru. Jest dwóch mechaników - pan Wiesio specjalista od samochodów i pan Bernard specjalista od Subaru. Komu oddasz samochód? Proste. Bernard bowiem zna Subaru lepiej od pana Wiesia. Tyle w temacie.

Generalnie pamiętam jak Ficuś posiadał PS3, ciągle narzekał jak stara baba i mówił jak to X360 ma się lepiej, a potem kupił PS4. I dalej narzeka. Kupił Switcha i myśli że narzekanie będzie usprawiedliwione. Jedyny plus z jego egzystencji jest taki, że wsparł najlepszą markę, kupując nawet Vitę. Potem mógłby w sumie zakopać się w hałdzie węgla i już nie wychodzić, żaden z niego pożytek ;)

Opublikowano

Ten jednoplatformowy janusz coś znowu sobie bajadurzy i stara zracjonalizować swoją biedotę. Musisz naprawdę być taką amebą ? 

Opublikowano

Nie jestem biedny. Stać by mnie było na każdą konsolę, ale jeszcze mnie nie powaliło by kasę w błoto wywalać i jeszcze psuć branżę. Wolę to przeznaczać na gry i inne przyjemności. Do tego stopnia, że jak w mysłowickiej kebabiarni był konkurs na najszybsze zjedzenie kebaba i do wygrania był Xbox One, to nie wziąłem udziału. Niepotrzebne mi bezużyteczne graty w domu. Choć przyznam, że pokusa była lekka.  Jak przypuszczam właściciel jest botem i chciał mnie w ten sposób zwabić w pułapkę. Jeśli to czytasz, to wal się gościu, nie dam się przekupić byle kebabem ;)

Opublikowano

Ty jesteś od jednego Mendrek, do niczego.

haha ale Ci pocisnąłem, yea  :problem:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Do tego stopnia, że jak w mysłowickiej kebabiarni był konkurs na najszybsze zjedzenie kebaba i do wygrania był Xbox One, to nie wziąłem udzialu

XDDDD

Opublikowano

Nie jestem biedny. Stać by mnie było na każdą konsolę, ale jeszcze mnie nie powaliło by kasę w błoto wywalać i jeszcze psuć branżę. Wolę to przeznaczać na gry i inne przyjemności. Do tego stopnia, że jak w mysłowickiej kebabiarni był konkurs na najszybsze zjedzenie kebaba i do wygrania był Xbox One, to nie wziąłem udziału. Niepotrzebne mi bezużyteczne graty w domu. Choć przyznam, że pokusa była lekka.  Jak przypuszczam właściciel jest botem i chciał mnie w ten sposób zwabić w pułapkę. Jeśli to czytasz, to wal się gościu, nie dam się przekupić byle kebabem ;)

o kurfa, ale zaśmierdziało wymuszoną autoironią, biedaku

Opublikowano

Nie do wiary po prostu jest ten kebab. Daje jakies nieprzemyslane bzdury na temat samochodow i pana wiesia xD

Idac dalej twoja bzdetnym przykladem: Mechanik reperuje 15 lat tylko subaru. Na swiecie jest 400 samochodow. Inni mechanicy reperuja wszystkie - znaja ich wady, zalety, roznice miedzy markami, poglebiaja swoja wiedze jedzac chleb z niejednego pieca. Jednoczesnie, ten ograniczony, zakompleksiony mechanik co zna tylko subaru zyje w przekonaniu ze on wie lepiej niz ci inni ktore samochody lepsze. 

To jest w 100% tak jak z toba, kebabie. Myslisz ze zyjac w swoim ograniczonym swiecie pozjadales wszystkie rozumy i bedziesz innym dyktowal co jest fajne a co jest be. gardze

Opublikowano

jest jeszcze ktos z bojownikow klapow lub botow taka (pipi)na umyslowa i calozyciowym jednoplatformowcem jak kebabik?

blantman, ragus, raven, bluber,kubson, asax- graja na wszystkim

donsterydo nie wiem jak z plejami ale caly czas gral tez na nintendo

czezare hejtuje ps4 ale przeciez ma ps4 w domu i gra w yakuze

mazzeo mial ps3 i nawet ps4 kupil na premiere

daddy? tu w sumie nie wiem

blantman - najbardziej falszywy, najpierw jaranko PS4, pozniej Blacharz Roku, po drodze jakis PAN Tofel skasowany po placzu do moderacji, teraz zgrywa fana Switcha, wyjdzie Tlou Days Gone itp. ani chybi zostanie fanem postapokalipsy

ragus- lepiej sie nie przyznawac

raven - choragiewka, spiracony xbox 360 czym sie chwalil

bluber- zmienil tozsamosc

kubson - czuje dume tylko xbox

czezare -hejtuje ps4 pod publike, w tematach to wypytuje itp, poza tym jak hejtuje i ma w domu to debil albo debil

asax - stronniczy, mam na to odpowiedni cytat

Donsterydo mial wszystkie konsole. Lubil dyskutowac o sprzedazy wiec pewnie po premierze X1 mial zawal.

Mazzeo kupil PS3 dla TloU, taki mial avatar ( uczciwie przyznam, ze czasem posilkuje sie jego postem gdzie pisal o zaletach TloU)

no ale teraz wiadomo drabiny drabiny,

zaraz potem opylil, PS4 najpierw kupil dla Killzone, pozniej sprzedal bo niby wolne pobieranie, co pozniej okazalo sie klamstwem, bo liczyl net w Mbitach anie MB, pozniej dla Horizona ktorego wychwalal, no ale teraz to ziro daln.

Ot, taka banda pozerow i mitomanow.

Widać, że apromo to taki typek, który mieszkając w bloku na ostatnim czwartym piętrze wracając do siebie po kolei robi kupę wszystkim sąsiadom z klatki na wycieraczkę po czym na drugi dzień na tablicy ogłoszeń zamieszcza informację punkt po punkcie kiedy, ile i komu nasrał :reggie:

Opublikowano

aphromo to taki typowy sąsiad społeczniak którego piecze jak sąsiad obok kupi sobie znacznie lepszy samochód niż jego stary Passat, później sieje zamęt wśród innych sąsiadów że przez to jego krowy dają mniej mleka.

Łazi po całym forum i wszędzie sieje te swoje smuty i teorie spiskowe, albo depresja chłopaka dopadła przez plejsztejszon4 albo rośnie nam tu Macierewicz. 

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Kupiłem Season Pass do Driveclub, zaczynam częściowo rozumieć, te spusty nad grą. Z drugiej strony wyobrażacie sobie, żeby Microsoft wypuścił taką Forze? 70% gry do kupienia osobono , najlepsze fury i większość zawodów w DLC. Nawet zakup SP nie odblokowało mi wszystkiego xD no ale teraz gierka jest zacna. Szkoda, że nie będzie drugiej części.

Opublikowano

Nie do wiary po prostu jest ten kebab. 

Opublikowano

Widać, że apromo to taki typek

Co tam pierdzisz pod nosem ? Akurat o Tobie jedno zdanie.

aphromo to taki typowy sąsiad społeczniak którego piecze jak sąsiad obok kupi sobie znacznie lepszy samochód niż jego stary Passat, później sieje zamęt wśród innych sąsiadów że przez to jego krowy dają mniej mleka.

Łazi po całym forum i wszędzie sieje te swoje smuty i teorie spiskowe, albo depresja chłopaka dopadła przez plejsztejszon4 albo rośnie nam tu Macierewicz. 

Co mnie obchodza cudze hajsy ? Jakbys mnie znal to bys wiedzial ze ja mam wywalone co kto z hajsem robi.

Zadne smuty, zadna depresja, po prostu koleczko wzajemnej adoracji i klepania po pupkach dostalo bomby prawdy na klate, tyle.

@Starh - juz nie musisz meczyc sie z cytowaniem moich postow, narka.

Ja rozumiem bardzo dobrze ze mozna miec kilka konsol, to poszerza horyzonty, co innego kunktatorstwo i milosc do marki na sezon. No i jest takie slowo na kogos kto bardzo chce byc lubiany i chwalony, ale jakos zapomnialem.

przestaniesz wreszcie ta spacje dawac przed ? koorwa ?

Nie moge na powaznie rozpatrzyc Waszej prosby jesli nie umiecie jej poprawnie sformulowac. Nie wymagam magistra przed nazwiskiem, ale przedszkole to chyba kazdy ma ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Chcesz mnie czegos uczyc ? Nad czym niby mam myslec, frustracie ? Nie za duzo sobie pozwalasz czasem ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.