Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 526,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Skad to sie wzielo w ogole? To nie jest przypadkiem ten gosc co gamedev studiowal i sie odgrazal jakich to sprzetow w domu nie posiada?

Opublikowano

cykl życia cw usera, teraz czekamy na bana i multikonta

Opublikowano

nie no był tu taki typek messer z włoczykijem w avatarze, pamietam, że pisał sciany tekstu i pozowała na pana obiektywnego wyciągają staty z vg chartz

Opublikowano

A to nawet nie pamietam ale idealnie pasuje do PSychiatryka razem z reszta nawiedzonych

Opublikowano

Przeciez dopiero co napisalem mature o Gravity Rush 2 :D

Slabo sie starasz.

Opublikowano

To nie jest przypadkiem ten gosc co gamedev studiowal i sie odgrazal jakich to sprzetow w domu nie posiada?

:empathy:

cykl życia cw usera, teraz czekamy na bana i multikonta

niesmieszne, alterowalem sobie miesiacami na legalu :D

Opublikowano

To nie Pan Messer, za obrażanie yakuzy dostałem od niego z kilkanaście plusów, a od aphromo ani jednego. To nie może być on.

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

messer88 =/= messer

Opublikowano

Skopowial moj nick lata po tym jak sie zalogowalem :negative:

Opublikowano

Przez tego gościa nie chce mi się już w te CW wchodzić, bo dostaję niestrawności i w gardle mi zasycha ślina. Zrobił to co armie botów i pracowników MS nie mogły zrobić przez 10 edycji tego tematu - zniechęcił mnie do dalszego odpisywania. Robię sobie przerwę więc, może zdązą go wywalić za alterkonto do mojego powrotu...

Opublikowano

Captain Autism: Civil War

Opublikowano

może zdązą go wywalić za alterkonto do mojego powrotu...

Cicho tam, ja przynajmniej nie groze Ci jak taki jeden ze Ci (pipi)e cegla w ryj.

To byl bodajze Stona blacharz (pipi)any

https://www.youtube.com/watch?v=8vLBYa6ZHCo

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

zabierzcie go proszę;/

Opublikowano

Przychodze po dwoch godzinach z miasta i widze ze milosc mondrego z hermafrodyta zamienila sie juz w nienawiesc? A strone (dwie?) temu sobie dupke lizali. :D Co tu sie dzieje.

Ale filmik na youtube' przynajmniej dobry wrzucil - nie widzialem go jeszcze. Brawda dla autora - chetnie bym sie dowiedzial wiecej o niektorych watkach (ban na ps3site czy cos takiego).

Opublikowano

mendrek jest spoko

asromo to daun z gejonly

pozdro

Opublikowano

kłótnia kochanków 

Opublikowano

Captain Autism: Civil War

Raczej Captain Autism: Console War

Opublikowano

Raczej ty w zakupach growych.

Opublikowano

messer88 =/= messer

Szkoda, już miałem się upominać o nagrodę za wygranie zakładu :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.