Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

o k,urwa wszedłem do tematu AC Origins i dostałem raka z miejsca

już nic to, że sama seria mocno rakotwórcza, ale od tygodnia siedzą i porównują kto na jakim patchu ma, jaki draw distance, jakie tekstury, kto usunął patcha a kto i jak gra się różni między PS4/PS4 Pro/X1/X1X wrzucając po tysiąc screenów i porównując tekstury xDDDD

kryptopececiorze (pipi)a ich mać, dać im tylko geforcy do ręki i możliwość zmieniania ustawień graficznych to by po gaciach popuścili

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

"gra wygląda dzisiaj lepiej niż dwa dni temu" Fanek Foundry ostro dostarcza w temacie :rotfl:

Opublikowano
52 minuty temu, raven_raven napisał:

już nic to, że sama seria mocno rakotwórcza, ale od tygodnia siedzą i porównują kto na jakim patchu ma, jaki draw distance, jakie tekstury, kto usunął patcha a kto i jak gra się różni między PS4/PS4 Pro/X1/X1X wrzucając po tysiąc screenów i porównując tekstury xDDDD

kryptopececiorze (pipi)a ich mać, dać im tylko geforcy do ręki i możliwość zmieniania ustawień graficznych to by po gaciach popuścili

Wypraszam sobie ja tylko swtierdziłem w temacie że jest ładna. Zdjęć w ogóle nie robiłem. Nie rozumiem tej mody na robienie screenów czy streamowanie gier. Dla mnie w grę powinno się grać a nie robić growy ekhibicjonizm

Opublikowano

Ja nawet tam nie zaglądam, zbiorowisko pclabowiczow.

Opublikowano
Godzinę temu, raven_raven napisał:

Najgorszy sort gracza, potwierdzam.

Opublikowano

raven jak tam mario na switcha? plusy zgarniete, mozna bylo odlozyc na polke?

Opublikowano

A Ty Ficus kiedy kox?, plusy zwolniły, wiatr się zmienia, chyba czas najwyższy? 

Opublikowano

Co jest Rozi? Mazzeo przekonał się na własne oczy o tym o czym internet jednogłośnie trąbi od czasu premiery BeastBoxa. Konkurencja zaorana, no ale nic się nie stało, bo w 2020 The Last of Us II mocno namiesza na rynku.

Opublikowano
14 minut temu, Ficuś napisał:

przecież przeszedłem całą grę (as in: zobaczyłem zakończenie, czyszczenie plansz zostawiam sobie na święta bo wtedy będę dużo poza domem) ty creepie je,bany, teraz sobie śmigam w FM7

jakiś problem?

rozi mam pomysł na nowe hobby: czytanie ze zrozumieniem :idea:

porównywanie robienia zdjęć tekstur i spuszczania się kto jakie ma na jakiej wersji gry do stwierdzenia, że nowa konsola po prostu szybciej działa no to tak nie bardzo

ale szukaj szukaj piesku, szukaj dalej, może coś jeszcze znajdziesz!

aha, i ja jestem blacharzem co by gierki PC do PSX Extreme wpuścił, więc mi wolno :) 

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano
33 minuty temu, Ficuś napisał:

umysł biedaka na zawsze pozostanie biedny 

Opublikowano

mario na switcha? Nie mam, ale to jedyny konsolowy ex, którego mi szkoda, że nie ma na PC. Żałuję mocno. 

A nie jakies upośledzone kotopsy ico 2/10 i unczarted pif paf 4/10

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Uwielbiam jak psiapsiolki raven i bluber bronia siebie po tematach <3

Opublikowano

Kruk to jak rodzina także uważaj z kim tanczysz biedaku

Opublikowano

A ja myślałem ze to w podstawówce dzieci trzymają z kolegami ktorych rodzice maja pieniądze.

Opublikowano
16 minut temu, _Be_ napisał:

Kruk to jak rodzina także uważaj z kim tanczysz biedaku

podlizuj sie podlizuj, moze ci rodzice ravana sprezentuja operacje na te zgnite zeby

Opublikowano

Psycha siada, dupa piecze z powodu gierek na konsole :banderas: 

Opublikowano

xd jakaż p r y w a t a

Opublikowano
mario na switcha? Nie mam, ale to jedyny konsolowy ex, którego mi szkoda, że nie ma na PC. Żałuję mocno. 

A nie jakies upośledzone kotopsy ico 2/10 i unczarted pif paf 4/10
Gadasz to co gadasz. Fakty są zaś takie, że gro blacharskich przeputańców skamle na różnorakich forach o choćby okruchy z panskiego, pokrytego drogim suknem konsolowego stołu, także tego...

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No dobra, zatem krótkie podsumowanie konsoli Xbox One X.

Sprzęt nabyłem jako odtwarzacz gier do salonu, w końcu nie będę podpinał peceta pod TV bo to kretyńsko wygląda, wejdź do windowsa, odpal gierkę itd. :dynia:

Po odpaleniu spodziewałem się totalnego rozyebania konsoli do gier wideo PS4. Dashboard śmiga płynnie, sprawdzam ustawienia 4K, HDR, no, wszystko jest, elegancko, to teraz zobaczymy jak się prezentują gierki w porównaniu do starego klocka, w końcu wszyscy pieją o tym, że to takie wydajne, sześć teraflopów (i tak mniej wydajne niż PC z 1080 :kaz: ).

Odpalam Halo 5 - HDR nie działa, niby mieli zrobić, ale nie zrobili, ok. Rozdziałka skalowana do 4K faktycznie wygląda lepiej, ale szczęka nie opadła. NFS Payback - no, gra zachowuje się zdecydowanie lepiej niż na starym klocku, ale wciąż nie powala, o 60 klatkach z PC można pomarzyć. Gears of War 3 (bo pisali wszyscy jak to pięknie gry z 360 na skorpionie wyglądają) - top beka, rusza się jak by był lock na 20 fpsów. Dalej nie testowałem - gry wyglądają delikatnie lepiej niż na premierowym XO, multiplatformy do PC pewnie nie mają startu (wieczorem sprawdzę CoD WW2) i to w zasadzie tyle - nie ma co się podniecać. Jak ktoś chce dopiero kupić konsolę to w sumie ok, ewentualnie jak ktoś chce zapłacić 2200zł za lepszą rozdziałkę. Gdybym miał TV Full HD to pewnie bym żałował zakupu.

Mam zamiar sprawdzić jeszcze Wieśka 3, którego nie ukończyłem przez TRAGICZNE loadingi - możliwe, że teraz będzie lepiej, ale już wyczytałem, że w 60 klatkach to nie bangla (a na PC grafa i płynność mnie ZNISZCZYŁY).

Fajna zabawka, ale zwykły gracz lepiej wyjdzie na starej wersji za 500-600zł.

Znów utwierdziłem się w przekonaniu, że hajpujący fanboye kłamią.

Edytowane przez ping

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Zaiste wyśmienity wybór tytułów aby sprawdzić moc bestii, winszuję.

Co byś polecił cumplu?

Opublikowano

>Gears of War 4

>Forza Motorport 7

>Assassin's Creed Origins
>Rise of Tomb Raider

Te pierwsze ma nawet 10h "demko" na Marketplace.

Edytowane przez Paolo de Vesir
wylew w trakcie pisania poprzedniego posta

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.