Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Rayos napisał:

no swietne te exy xddddd

Czytałeś co pisze u góry?

Od 1996 roku na PlayStation wychodzi przynajmniej jeden exclusive, który w recenzjach osiąga średni poziom 90+/100.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

jako ciekawostke podam ze nintendo w 2017 roku wypuscilo dwie gry z wieksza srednia niz jakakolwiek gra ex plejsztejszyn od 1996r

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Czytałeś co pisze u góry?

Od 1996 roku na PlayStation wychodzi przynajmniej jeden exclusive, który w recenzjach osiąga średni poziom 90+/100.

no w 2014 nie wyszedł żaden chyba, że liczymy remaster rocznej gierki z ps3. 

Opublikowano
Teraz, Ficuś napisał:

jako ciekawostke podam ze nintendo w 2017 roku wypuscilo dwie gry z wieksza srednia niz jakakolwiek gra ex plejsztejszyn od 1996r

na szczęście jesteśmy na forum na którym wszyscy wiedzą ze gry od Nintendo mają dodane 1,0 lub 10(w zależności od skali) do swojej wartości i do tej pory nie jest to wyjaśnione czemu tak się dzieje.

Opublikowano
23 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

2013: flower

remaster wydmuszki (bo ciężką to nazwać grą) z PS3

oceniona na MC przez 11 portali w tym takie tuzy jak 4players.de, Push Square i Playstation Official Magazine

exclusive który wyszedł na PS3, PS4, PS Vicie oraz Iphonie i Ipadzie xD 

rtenor.gif

Edytowane przez asax

Opublikowano
2 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

na szczęście jesteśmy na forum na którym wszyscy wiedzą ze gry od Nintendo mają dodane 1,0 lub 10(w zależności od skali) do swojej wartości i do tej pory nie jest to wyjaśnione czemu tak się dzieje.

dziwnym trafem tez te dwie gierki od nintendo na tym forum dominuja tez w ankiecie goty 2017

Opublikowano

przekupieni jesteśmy

Opublikowano
3 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

iHiJ412.png

Jeszcze bluber, masorz, ins i maus i zamykam zlecenia przelewów na dzisiaj :cool: 

Opublikowano

Ale panowie, bo się rozbrykaliście, nie rozmawiamy o waszym chuyowym guście tylko o FAKTACH, a FAKTY są takie że przez 20 lat PlayStation nie wydało gry z niższą średnią niż 90 w sztukach przynajmniej 1 w roku.

Opublikowano
14 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Taka ciekawostka znaleziona w internecie.

2005: Shadow of the Colossus, God of War,
2007: God of War 2
2009:God of War Collection,
2011:  ICO & Shadow of the Colossus Collection,
2012: Journey
2013: flower
2014: The Last of Us Remastered
2015: Journey remaster

a boty co tam? this is waiting na Sea of thieves?

Więcej tych "Collection" i "Remastered". Jak dobrze pójdzie, to w 2018r. odświeżony (po raz kolejny) Shadow of the Collosus też zgarnie świetną średnią i znowu będzie "następny wspaniały eks 4de plajers za jedyne 140zł, a na Xboksie co, za darmo odświeżone Halo do 4k - jak zwierzęta". :kaz:

Opublikowano
3 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

FAKTY są takie że przez 20 lat PlayStation nie wydało gry z niższą średnią niż 90 w sztukach przynajmniej 1 w roku.

nie wiedziałem, że PlayStation wydaje gierki :obama: No ale już pomijaj to faux pax, istotniejsze jest to, że wiele gier z tej Twojej listy prawdy wcale nie wydało Sony :whistling: a chyba o to Ci chodziło, chociaż cholera wie 

Opublikowano

Sotc warte każdych piniążków a halo? Hehs

Opublikowano

Halo trójeczka? Jezu, 3 razy bym kupił na premierę, takie eleganckie.

Edytowane przez ragus

Opublikowano
2 minuty temu, Rayos napisał:

nie wiedziałem, że PlayStation wydaje gierki :obama: No ale już pomijaj to faux pax, istotniejsze jest to, że wiele gier z tej Twojej listy prawdy wcale nie wydało Sony :whistling: a chyba o to Ci chodziło, chociaż cholera wie 

oj przecież wiadomo co miałem na myśli, dajcie se spokój z tym łapaniem za słówka.

Opublikowano

Halo 3? Mam w domu chyba trzy egzemplarze. Gdy widzę że jakiś ignorant bez gustu sprzedaje to cudo za śmieszne pieniądze to smutno mi się robi i kupuję. 

Opublikowano
24 minuty temu, ragus napisał:

iHiJ412.png

Jeszcze bluber, masorz, ins i maus i zamykam zlecenia przelewów na dzisiaj :cool: 

Mówiłem - po co ta ankieta skoro i tak będziecie musieli zmieniać głosy i goty xc2 zgarnie :lapka:

Opublikowano

nie zgarnie bo Xeno2 ogra ~10 osób na forumku :kaz: 

Opublikowano

Grunt żeby marian nie zdobył bo jednak trochę przehajpikowana gra.

Opublikowano

Pani robot wygra

Opublikowano
2 minuty temu, MaZZeo napisał:

ile japońskiego szrotu na tej liście xd

Jedyne niejapońskie nowe IP w tym roku to Horizon, któym gardzisz xddd

Opublikowano

a cuphead to (pipi)a z chin, co? :facepalmz: 

Opublikowano

Kupehad jeszcze

Opublikowano
1 minutę temu, Copper napisał:

Jedyne niejapońskie nowe IP w tym roku to Horizon, któym gardzisz xddd

no mówiłem już że ten rok bardzo słaby w gierkach. Nic ciekawego dla heteroseksualnego mężczyzny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.