Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Trójka lepsza :lapka: 

Nie dyskutuj z Playstation 

Edytowane przez Playstation

Opublikowano

Nie mam czasu kończyć gier, kiedy są inne. Za dużo tego, wiecie to jak jest darmowa godzina w najlepszej cukierni w kraju - wszystkiego chcesz spróbować! Z jednej półki kusi Horizon, z drugiej Street Fighter V  , a tu już podają pod nos Yakuzę jedną, drugą, za chwilę: "Proszę Pana, podać kolejne?" O JAAA CIĘĘĘ CÓŻ ZA PYSZNY NIOH! O nie, a to co? To nostaligcznie piękny Remake Ratcheta którego MUSZĘ napocząć, a polewa z sosu remastera Wipeouta, ojej Alienation ale PROSZĘ WAS JA JESZCZE TEGO NIE SKOŃCZYŁEM, ŻE CO, ŻE WAM SIĘ MASZYNA DO ZAJ*BISTOŚCI ZACIĘŁA I NIE MOŻECIE PRZESTAĆ?! No nie :( Nie dam rady tego wszystkiego, naprawdę. Nie, nie wiem kiedy zjem te PYSZNE Automaty czy Persony, tak wiem że niebawem nowa dostawa, POMOCY!

Zazdroszczę botom i nintendontkom, oni wchodzą do brzydkiej stołówki i stara baba im rzuca z gara to samo co wczoraj i mówi że jak się nie podoba, to mogą spi*rdalać i nie jeść wcale...

Opublikowano
5 minut temu, Mendrek napisał:

Nie mam czasu kończyć gier, kiedy są inne. Za dużo tego, wiecie to jak jest darmowa godzina w najlepszej cukierni w kraju - wszystkiego chcesz spróbować! Z jednej półki kusi Horizon, z drugiej Street Fighter V  , a tu już podają pod nos Yakuzę jedną, drugą, za chwilę: "Proszę Pana, podać kolejne?" O JAAA CIĘĘĘ CÓŻ ZA PYSZNY NIOH! O nie, a to co? To nostaligcznie piękny Remake Ratcheta którego MUSZĘ napocząć, a polewa z sosu remastera Wipeouta, ojej Alienation ale PROSZĘ WAS JA JESZCZE TEGO NIE SKOŃCZYŁEM, ŻE CO, ŻE WAM SIĘ MASZYNA DO ZAJ*BISTOŚCI ZACIĘŁA I NIE MOŻECIE PRZESTAĆ?! No nie :( Nie dam rady tego wszystkiego, naprawdę. Nie, nie wiem kiedy zjem te PYSZNE Automaty czy Persony, tak wiem że niebawem nowa dostawa, POMOCY!

proszę Mendrek, napisz ten sam post ale używając tym razem porównania z Kebabem. Zrób to dla mnie :)  

Opublikowano

Trzeba chyba zapierdalać po 12 godzin na taśmie produkcyjnej i mieć trójkę dzieci by tak bardzo narzekać na brak czasu.

Opublikowano
6 minut temu, Ins napisał:

Trzeba chyba zapierdalać po 12 godzin na taśmie produkcyjnej i mieć trójkę dzieci by tak bardzo narzekać na brak czasu.

Wystarczy mieć xbąka i tam Forza, Halo, Gearsy ograne, można zająć się życiem poza grami. Albo Switcha gdzie wynudzisz się chwile szukając patyków w lesie i możesz wrócić na forum pisać że wyszedł kolejny dealbreaker w postaci jrpg-a z 84 na MC ;)

Opublikowano

No nie bardzo udała Ci się ta riposta. Idź ograj Dragon Age i narzekaj na brak czasu.

Opublikowano
58 minut temu, Playstation napisał:

Trójka lepsza :lapka: 

Nie dyskutuj z Playstation 

Jak ja byłem playstation toś ty nie wiedział nawet co to jest.

Jeżeli jedynka to średniak to w takim razie trójka to crap.

Opublikowano

a w przerwach granko w just fucking cause 3 :banderas:

Opublikowano

i jeszcze remaster Saint's Row IV :banderas: 

kto znajdzie czas aby ograć to wszystko na PS4, tyle dobroci 

Opublikowano

no jak mendrek jedną łapę ma zajęta przez pisanie w CW a drugą trzyma kebsa to faktycznie nie ma czasu, zresztą w co grać na szrocie4? gran turismo sport? xDDD

Opublikowano

taki dobrobyt ze za wyjatkiem wspomnianych CZTERECH exow kazda inna gra jaka go wciagnela i zagrywal sie godzinami to yebana multiplatforma, jeszcze tlumaczenie bo nie ma czasu, jakos na ogrywanie godzinami multiplatform czas ma, taka jakosc exow na plejsztejszyn ze sie uzyw je jedynie jako argument do cw, a i tak napjerdala sie godzianmi w to samo co moga boty 

Opublikowano

Cisnąć po Mendrku to trochę jak grać w CW na poziomie easy, ale jenysiu chyba nigdy mi się to nie znudzi 

Opublikowano

Mendrek jest typem gracza, którym Sony najbardziej gardzi. Kupuje używany sprzęt i gry, a najwięcej wydaje na 3rd party. Nic im po takim pasożycie, który dodatkowo zniechęca do marki na forach. 

Mendrek jak to jest mieć świadomość, że jestem większym klapem od Ciebie ?

Opublikowano

@Ins Nie wiem jakim "klapem" jesteś, ale na pewno kłamczuszkiem :) PS3 i PS4 nówki, PS Plus bez przerwy opłacany, exy kupuję "na zapas" na premierę (lub w okolicach) wiedząc że mogę zagrać za jakiś czas, 327 gier na liczniku na jednyne słuszne platformy, klap roku 2015 i 2017 na forum. Jak zawsze kacapolisz i ludzie nie powinni ci wierzyć :)

Ostatnio niewiele gier mnie wciąga, a multiplatformy nadal lepsze na PS4 - więcej ludzi (w tym Polaków) gra, są tańsze, a sprzęt na którym są ma mnóstwo innych zalet. Także ficusie i inne farbowane lisy, sio pisać petycje o party na Switcha (o ironio jak narzekałeś na jego brak na PS3, a teraz jest ok, ahahaha hipokryta lvl 80) i ex'y AAA xbączkax ;)

Opublikowano

I kolejny pocisk altereryjski prawdy trafia niespodziewanie w sam środek anusa Vesira, powodując gwałtowną i efektowną eksplozję jego dupy! BUM ASSSHOT! ;)

Opublikowano

Na PS3 i PS4 kupujesz i kupowałeś nówki i to na zapas ? Wszyscy wiedzą jaka jest prawda xD 

Plusa opłaca, a tak bardzo gardził płatnym online xD

327 gier ... większość oczywiście z plusa albo używki lata po premierze, jest się czym chwalić xD

Nie no Mendrek, myślę że byś zaimponował tymi osiągnięciami na forum ppe czy gejonly.

Opublikowano

Nawet nie chce mi się ciebie dobijać, nawet nie raczyłeś sprawdzić co i jak, ale jako że tak robią osoby niedojrzałe, to po prostu odpuszcze nim kolejnemu botkowi dziś strzeli w tylnej części ciała i zacznie mi grozić przemocą, bo argumenty się skończyły :D

Ps. Większość gier albo nówki, albo cyfrówki. Z używek tylko FFXV (nie zainstalowany nawet), Deus Ex i Overwatch (o jak się cieszę, że ch*jkom z Blizzarda nie dałem zarobić!) ;)

Opublikowano

Z tego co pamiętam to właśnie ty groziłeś przemocą innym jak cię rozyebali w gierkach niedojrzały kebabku. Argumenty stoją po mojej stronie pasożycie xD 

No a teraz powiedz mi co mam sprawdzać. Kupiłeś w tej generacji kilka gier w folii i nagle nie jesteś pasożytem dla Sony  ?

Opublikowano

Polecam syropek fenactil dla Mendrka - już nie da się czytać tych jego shitpostów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.