Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 584,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
1 minutę temu, raven_raven napisał:

pewnie dlatego nie orał, bo w 2016 go nie było na rynku jeszcze, ale to tylko moja teoria

jaki ty ogarniety w tym berlinie, ale to tylko moja teoria

Opublikowano

Kupil czlowiek poteznego pc gaming riga na lata, a tu nintendo przyyebalo kontynuacja definicji gierki konsolowej i trzeba uzbierac hajs na switcha. Trudy zycia wytrawnego konesera gierek. 

Opublikowano

mówiłeś jeszcze że assasins creed to drugi najlepszy open world generacji z super gameplayem

Opublikowano

blacharz przeciez

Opublikowano
8 minut temu, Yakubu napisał:

mówiłeś jeszcze że assasins creed to drugi najlepszy open world generacji z super gameplayem

lepszy od horizon zero dawn na pewno :D

BTW ile nagród dla Horizona na game awards?

Edytowane przez blantman

Opublikowano

kilka razy więcej niż asasyn i yakuza razem wzięte

:D

Opublikowano

Horizon ty kurwo śmieciu hahahahhaha

Opublikowano

Jaranie sie podróbą god of wara z jakąś wiedźmą która wyjdzie za 5 lat xD słiczowcy to takie ludzkie śmiecie :(

Opublikowano

łeeeeeeeee

Opublikowano

zrób lepszą prowokacje :[

Opublikowano

GoS 

Opublikowano

12 godzin temu, blantman napisał:

Switch to najlepszy możliwy zakup konsoli w tym roku i mówię to ja bot

Jasna sprawa, o ile wczesniej kupilo sie PS4.

ps blant jest blacharzem nie botem

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Switch się mocno rozkręca, fajnie że Nintendo nabrało wiatru w żagle. Mają wreszcie normalną konsolę targetowaną dla zapalonych graczy, dobrze im się sprzedaje, a oni kontynuują japońską tradycję konsoli z własną biblioteką. Dzięki temu kupując Switcha dostaje się coś unikatowego, czego gdzie indziej nie ma. I choć hamburgery kupują po najtańszej cenie, to sam uważam od zawsze że sednem, wręcz rdzeniem konsol były ich unikatowe biblioteki gier. Mogłeś kupić Segę, Nintendo i Sony i miałeś trzy różne światy. Osobiście jakbym miał nieco więcej czasu i nie marnowałbym go w tych samych grach online, to pewnie już dawno miałbym Switcha.

Aha, Playstation 4 pękło w grudniu tego roku 70 baniek. Ludzie prawidłowo wys*ali się na xboxoxa i nadal kupują PS4 jak szaleni. I Switcha do tego. Japonia znowu na tronie, czasy młodości wracają ;)

Opublikowano

a ja po cichu mialem nadzieje ze ten typ ktory pisal 2-3 strony wcześniej, na prawde ci pare sztuk na jape wrzucil i sie boisz wchodzic na forum zeby znowu wpier.dol nie dostac :(

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Gdziezby znowu Paolo mialby takie dresiarstwo uskuteczniac.

6 minut temu, Mendrek napisał:

Ludzie prawidłowo wys*ali się na xboxoxa i nadal kupują PS4 jak szaleni. I Switcha do tego. Japonia znowu na tronie, czasy młodości wracają ;)

Jesli wierzyc przeciekom z NPD za listopad to bylo PS4>X1>Switch. Koks jednak cos tam ugral.

Opublikowano

jak tam? podobno była jakaś konferencja, zapowiedzieli coś fajnego? 

Ol8nQJO.jpg

trafiłem tylko na coś takiego, to jest ta KONFERENCJA?

Opublikowano

Pomazali teaser remastera i te same trailery/gamepleya co wcześnie. Może dlatego, że nie chcą pokazywać na zapas, a może dlatego, że nic nie mają :D
A tak serio to już mogli daćnawet te same gre bez nowości ale z nowymi materiałami

Opublikowano

To nie była konferencja, tylko luźne spotkanie możnowładców branży growej. Rozsiedli się wygodnie, bez spiny, pogadali o tym jacy są zaj*biści i rozrzucili trochę monet między lud. Wyobraźcie sobie taką sytuację np. w 2012. Nie do pomyślenia! A że MS zj*bał na całej linii, pcty jeszcze bardziej nikogo, a Nintendo pod koniec obudziło się i dopiero wyjmuje rękę z nocnika - to było właśnie tak jak widzicie powyżej. Ot, luksus bycia niekwestionowanym zwycięzcą generacji. Mam tylko nadzieję, że to była jednorazowa fanaberia i już kolejne konferencje będą takimi samymi bombardowaniami jak poprzednie ;)

Opublikowano

fajnie was sony wyyebalo nad ranem niebieskie przegrywy, super konfa kuvvo, idealnie podsumowuje jak firma sie stoczyla na przestrzeni ostatnich lat

Opublikowano

Sony mogło by nawet odwołać konferencje, i tak mają więcej czarnych kart niż MS, który jak zawsze bez gier z 4k

Opublikowano
5 minut temu, czeskimaster napisał:

Sony mogło by nawet odwołać konferencje, i tak mają więcej czarnych kart 

source.gif

Edytowane przez Playstation

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.