Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
1 minutę temu, raven_raven napisał:

pewnie dlatego nie orał, bo w 2016 go nie było na rynku jeszcze, ale to tylko moja teoria

jaki ty ogarniety w tym berlinie, ale to tylko moja teoria

Opublikowano

Kupil czlowiek poteznego pc gaming riga na lata, a tu nintendo przyyebalo kontynuacja definicji gierki konsolowej i trzeba uzbierac hajs na switcha. Trudy zycia wytrawnego konesera gierek. 

Opublikowano

mówiłeś jeszcze że assasins creed to drugi najlepszy open world generacji z super gameplayem

Opublikowano

blacharz przeciez

Opublikowano
8 minut temu, Yakubu napisał:

mówiłeś jeszcze że assasins creed to drugi najlepszy open world generacji z super gameplayem

lepszy od horizon zero dawn na pewno :D

BTW ile nagród dla Horizona na game awards?

Edytowane przez blantman

Opublikowano

kilka razy więcej niż asasyn i yakuza razem wzięte

:D

Opublikowano

Horizon ty kurwo śmieciu hahahahhaha

Opublikowano

Jaranie sie podróbą god of wara z jakąś wiedźmą która wyjdzie za 5 lat xD słiczowcy to takie ludzkie śmiecie :(

Opublikowano

łeeeeeeeee

Opublikowano

zrób lepszą prowokacje :[

Opublikowano

GoS 

Opublikowano

12 godzin temu, blantman napisał:

Switch to najlepszy możliwy zakup konsoli w tym roku i mówię to ja bot

Jasna sprawa, o ile wczesniej kupilo sie PS4.

ps blant jest blacharzem nie botem

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Switch się mocno rozkręca, fajnie że Nintendo nabrało wiatru w żagle. Mają wreszcie normalną konsolę targetowaną dla zapalonych graczy, dobrze im się sprzedaje, a oni kontynuują japońską tradycję konsoli z własną biblioteką. Dzięki temu kupując Switcha dostaje się coś unikatowego, czego gdzie indziej nie ma. I choć hamburgery kupują po najtańszej cenie, to sam uważam od zawsze że sednem, wręcz rdzeniem konsol były ich unikatowe biblioteki gier. Mogłeś kupić Segę, Nintendo i Sony i miałeś trzy różne światy. Osobiście jakbym miał nieco więcej czasu i nie marnowałbym go w tych samych grach online, to pewnie już dawno miałbym Switcha.

Aha, Playstation 4 pękło w grudniu tego roku 70 baniek. Ludzie prawidłowo wys*ali się na xboxoxa i nadal kupują PS4 jak szaleni. I Switcha do tego. Japonia znowu na tronie, czasy młodości wracają ;)

Opublikowano

a ja po cichu mialem nadzieje ze ten typ ktory pisal 2-3 strony wcześniej, na prawde ci pare sztuk na jape wrzucil i sie boisz wchodzic na forum zeby znowu wpier.dol nie dostac :(

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Gdziezby znowu Paolo mialby takie dresiarstwo uskuteczniac.

6 minut temu, Mendrek napisał:

Ludzie prawidłowo wys*ali się na xboxoxa i nadal kupują PS4 jak szaleni. I Switcha do tego. Japonia znowu na tronie, czasy młodości wracają ;)

Jesli wierzyc przeciekom z NPD za listopad to bylo PS4>X1>Switch. Koks jednak cos tam ugral.

Opublikowano

jak tam? podobno była jakaś konferencja, zapowiedzieli coś fajnego? 

Ol8nQJO.jpg

trafiłem tylko na coś takiego, to jest ta KONFERENCJA?

Opublikowano

Pomazali teaser remastera i te same trailery/gamepleya co wcześnie. Może dlatego, że nie chcą pokazywać na zapas, a może dlatego, że nic nie mają :D
A tak serio to już mogli daćnawet te same gre bez nowości ale z nowymi materiałami

Opublikowano

To nie była konferencja, tylko luźne spotkanie możnowładców branży growej. Rozsiedli się wygodnie, bez spiny, pogadali o tym jacy są zaj*biści i rozrzucili trochę monet między lud. Wyobraźcie sobie taką sytuację np. w 2012. Nie do pomyślenia! A że MS zj*bał na całej linii, pcty jeszcze bardziej nikogo, a Nintendo pod koniec obudziło się i dopiero wyjmuje rękę z nocnika - to było właśnie tak jak widzicie powyżej. Ot, luksus bycia niekwestionowanym zwycięzcą generacji. Mam tylko nadzieję, że to była jednorazowa fanaberia i już kolejne konferencje będą takimi samymi bombardowaniami jak poprzednie ;)

Opublikowano

fajnie was sony wyyebalo nad ranem niebieskie przegrywy, super konfa kuvvo, idealnie podsumowuje jak firma sie stoczyla na przestrzeni ostatnich lat

Opublikowano

Sony mogło by nawet odwołać konferencje, i tak mają więcej czarnych kart niż MS, który jak zawsze bez gier z 4k

Opublikowano
5 minut temu, czeskimaster napisał:

Sony mogło by nawet odwołać konferencje, i tak mają więcej czarnych kart 

source.gif

Edytowane przez Playstation

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.