Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 584,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

klapy to ameby umysłowe, jarać się sprzedażą a exów brak czy tam znacznie mniej niż na ps3 i cała polityka $ony...pokazywanie latami tych samych trailerów :)

Opublikowano
7 godzin temu, Daddy napisał:

exów brak

co ty tam kurwa krzyczysz bocie? :yao:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

yoshida powiedzial ze w 2018 wyjdzie gow, days gone, spiderman i detroit

ja mu wierze

Opublikowano

Nie było mnie cały weekend na forum jak tam konferencja sony? Jakieś nowe zapowiedzi? Daty premier już zapowiedzianych gier?

Edytowane przez blantman

Opublikowano
3 minuty temu, blantman napisał:

Nie było mnie cały weekend na forum jak tam konferencja sony? Jakieś nowe zapowiedzi? Daty premier już zapowiedzianych gier?

>konferencja sony

>daty premier

pick one

Opublikowano

ktostam mowil ze to bylo wiadomo ze nic nie powiedzą ale mieli juz zamowiona sale, catering j kanapy no to zrobili konfe ze starymi trailerami i teaser medewila w powerpoincie

Opublikowano

ale jak to...po słabym E3 sonybociarnia zapewniała że $ony zostawia petardy na tgs i swoją imprezę na kanapie xDDDD

Nawet yeti odżył na kilka dni żeby hajpować kanapa party a teraz znowu będzie siedział pod kamieniem.

Opublikowano
2 godziny temu, kermit napisał:

w 2018 wyjdzie gow, days gone, spiderman i detroit

Kontra Piraci, SoD2, Crackdown, Halo 6 I FH4. Szach mat klapy!!!!!

Opublikowano

w sumie fajnie, że nic ciekawego na bonka nie wyjdzie, można się pozbyć śmiecia z półki

Opublikowano

Na najpotężniejszą konsole na świecie jakie zróżnicowanie gier :)  a na szrota4 same klony noszenia drabin, tfuu! sonyboty rak branży.

Opublikowano

Fakt, zero klonów tlou i walking symulatorów więc może być ciężko dla przeciętnego fana PlayStation :)

Opublikowano
Godzinę temu, hav7n napisał:

Kontra Piraci, SoD2, Crackdown, Halo 6 I FH4. Szach mat klapy!!!!!

i jeszcze Ori, Ashen :banderas: 

Opublikowano

do tego u klapów znowu jaranie następnym remasterem starej gierki. Nie wiem jak wy ale ja wolę nowe gierki.

Opublikowano

no przecież będziesz miał nowe tlou z zombiakami, tlou z łysym!

Opublikowano
14 minut temu, blantman napisał:

do tego u klapów znowu jaranie następnym remasterem starej gierki. Nie wiem jak wy ale ja wolę nowe gierki.

To po co Ci xbox? 

Opublikowano

Dla nowego Halo, Forzy i Gearsow.

Opublikowano
13 godzin temu, Nemesis napisał:

No dobra i co z tego?

Jest to bardzo dobry prognostyk na przyszlosc, jesli chodzi o wsparcie wewnetrzne i zewnetrzne, dlugosc zycia konsoli, obnizki, itp.

13 godzin temu, Daddy napisał:

klapy to ameby umysłowe, jarać się sprzedażą a exów brak czy tam znacznie mniej niż na ps3 

Czy ja wiem czy mniej ? A nawet jesli, to jesli chodzi o srednia ocen i sprzedaz jest duzo duzo lepiej, to tez jest wazne. Odwrotnie jest przeciez w przypadku X1. Wystarczy sobie porownac te gry ktore wymieniles na X1 z grami na PS4, widac od razu ze nie maja takiej medialnej .. sily przebicia.

50 minut temu, blantman napisał:

Nie wiem jak wy ale ja wolę nowe gierki.

Coz, remaster ME to dla wielu osob  nowa gra, tak samo jak SoC. A nawet jesli nie, to i tak nowych gier zapowiedziano imo odpowiednio.

Ja sie zaczynam powoli martwic o Switcha, bo najwyzsza pora zeby pokazali jakiegos system sellera, a poki co pokazuja dobre ale niszowe gry.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

dla mnie xenoblade 2 zjada dupą wszystko co wyszło na xboxa i ps4 w tym roku. Jedynie divinity 2 z pc jeszcze trzyma ten sam poziom w moim rankingu. Nadal nie wiem co zajmie pierwsze miejsce ale dla samego xeno warto było swictha brać a i zelda i mario to gry całkiem niezłe :)

30 h w tydzień w jrpg chyba nigdy nie zrobiłem zawsze w pewnym momencie gra mnie "męczyła" nawet od takiej persony 4 czy 5 musiałem odpocząć po kilkunastu godzinach :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano
16 minut temu, aphromo napisał:

Ja sie zaczynam powoli martwic o Switcha, bo najwyzsza pora zeby pokazali jakiegos system sellera, a poki co pokazuja dobre ale niszowe gry.

xD 

w jakiej alternatywnej rzeczywistości ty żyjesz? 

Opublikowano

No na 2018 nie pokazali nic co wstrzasnie rynkiem. Bayo3 bedzie ok, ale ta seria nigdy nie zrobila dobrego wyniku. Yoshi i Kirby to tez nie to.

Opublikowano
Teraz, aphromo napisał:

No na 2018 nie pokazali nic co wstrzasnie rynkiem. Bayo3 bedzie ok, ale ta seria nigdy nie zrobila dobrego wyniku. Yoshi i Kirby to tez nie to.

c0orwa to jest właśnie w skrócie pokolenie graczy wychowane przez Playstation.

Rozumiem że za mało cutscenek i cinematic experience? 

Opublikowano

a kogo obchodza wyniki, wazne ze bijatyka najlepsza z najlepszych jak inne gry z gatunkow tak bardzo niedostepnych na pozostalych 2 platformach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.