Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

klapy to ameby umysłowe, jarać się sprzedażą a exów brak czy tam znacznie mniej niż na ps3 i cała polityka $ony...pokazywanie latami tych samych trailerów :)

Opublikowano
7 godzin temu, Daddy napisał:

exów brak

co ty tam kurwa krzyczysz bocie? :yao:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

yoshida powiedzial ze w 2018 wyjdzie gow, days gone, spiderman i detroit

ja mu wierze

Opublikowano

Nie było mnie cały weekend na forum jak tam konferencja sony? Jakieś nowe zapowiedzi? Daty premier już zapowiedzianych gier?

Edytowane przez blantman

Opublikowano
3 minuty temu, blantman napisał:

Nie było mnie cały weekend na forum jak tam konferencja sony? Jakieś nowe zapowiedzi? Daty premier już zapowiedzianych gier?

>konferencja sony

>daty premier

pick one

Opublikowano

ktostam mowil ze to bylo wiadomo ze nic nie powiedzą ale mieli juz zamowiona sale, catering j kanapy no to zrobili konfe ze starymi trailerami i teaser medewila w powerpoincie

Opublikowano

ale jak to...po słabym E3 sonybociarnia zapewniała że $ony zostawia petardy na tgs i swoją imprezę na kanapie xDDDD

Nawet yeti odżył na kilka dni żeby hajpować kanapa party a teraz znowu będzie siedział pod kamieniem.

Opublikowano
2 godziny temu, kermit napisał:

w 2018 wyjdzie gow, days gone, spiderman i detroit

Kontra Piraci, SoD2, Crackdown, Halo 6 I FH4. Szach mat klapy!!!!!

Opublikowano

w sumie fajnie, że nic ciekawego na bonka nie wyjdzie, można się pozbyć śmiecia z półki

Opublikowano

Na najpotężniejszą konsole na świecie jakie zróżnicowanie gier :)  a na szrota4 same klony noszenia drabin, tfuu! sonyboty rak branży.

Opublikowano

Fakt, zero klonów tlou i walking symulatorów więc może być ciężko dla przeciętnego fana PlayStation :)

Opublikowano
Godzinę temu, hav7n napisał:

Kontra Piraci, SoD2, Crackdown, Halo 6 I FH4. Szach mat klapy!!!!!

i jeszcze Ori, Ashen :banderas: 

Opublikowano

do tego u klapów znowu jaranie następnym remasterem starej gierki. Nie wiem jak wy ale ja wolę nowe gierki.

Opublikowano

no przecież będziesz miał nowe tlou z zombiakami, tlou z łysym!

Opublikowano
14 minut temu, blantman napisał:

do tego u klapów znowu jaranie następnym remasterem starej gierki. Nie wiem jak wy ale ja wolę nowe gierki.

To po co Ci xbox? 

Opublikowano

Dla nowego Halo, Forzy i Gearsow.

Opublikowano
13 godzin temu, Nemesis napisał:

No dobra i co z tego?

Jest to bardzo dobry prognostyk na przyszlosc, jesli chodzi o wsparcie wewnetrzne i zewnetrzne, dlugosc zycia konsoli, obnizki, itp.

13 godzin temu, Daddy napisał:

klapy to ameby umysłowe, jarać się sprzedażą a exów brak czy tam znacznie mniej niż na ps3 

Czy ja wiem czy mniej ? A nawet jesli, to jesli chodzi o srednia ocen i sprzedaz jest duzo duzo lepiej, to tez jest wazne. Odwrotnie jest przeciez w przypadku X1. Wystarczy sobie porownac te gry ktore wymieniles na X1 z grami na PS4, widac od razu ze nie maja takiej medialnej .. sily przebicia.

50 minut temu, blantman napisał:

Nie wiem jak wy ale ja wolę nowe gierki.

Coz, remaster ME to dla wielu osob  nowa gra, tak samo jak SoC. A nawet jesli nie, to i tak nowych gier zapowiedziano imo odpowiednio.

Ja sie zaczynam powoli martwic o Switcha, bo najwyzsza pora zeby pokazali jakiegos system sellera, a poki co pokazuja dobre ale niszowe gry.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

dla mnie xenoblade 2 zjada dupą wszystko co wyszło na xboxa i ps4 w tym roku. Jedynie divinity 2 z pc jeszcze trzyma ten sam poziom w moim rankingu. Nadal nie wiem co zajmie pierwsze miejsce ale dla samego xeno warto było swictha brać a i zelda i mario to gry całkiem niezłe :)

30 h w tydzień w jrpg chyba nigdy nie zrobiłem zawsze w pewnym momencie gra mnie "męczyła" nawet od takiej persony 4 czy 5 musiałem odpocząć po kilkunastu godzinach :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano
16 minut temu, aphromo napisał:

Ja sie zaczynam powoli martwic o Switcha, bo najwyzsza pora zeby pokazali jakiegos system sellera, a poki co pokazuja dobre ale niszowe gry.

xD 

w jakiej alternatywnej rzeczywistości ty żyjesz? 

Opublikowano

No na 2018 nie pokazali nic co wstrzasnie rynkiem. Bayo3 bedzie ok, ale ta seria nigdy nie zrobila dobrego wyniku. Yoshi i Kirby to tez nie to.

Opublikowano
Teraz, aphromo napisał:

No na 2018 nie pokazali nic co wstrzasnie rynkiem. Bayo3 bedzie ok, ale ta seria nigdy nie zrobila dobrego wyniku. Yoshi i Kirby to tez nie to.

c0orwa to jest właśnie w skrócie pokolenie graczy wychowane przez Playstation.

Rozumiem że za mało cutscenek i cinematic experience? 

Opublikowano

a kogo obchodza wyniki, wazne ze bijatyka najlepsza z najlepszych jak inne gry z gatunkow tak bardzo niedostepnych na pozostalych 2 platformach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.