Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
11 minut temu, Faka napisał:

Xdbox gunwo o takich zapowiedziach gier to sobie może pomarzyć XDDD

no trzeba przyznać szczerze że nie był to najlepszy rok w wykonaniu Microsoftu (Halo Wars 2, Cuphead, Forza i SLT) i Sony (Horizon, Knack 2, GT:Sport), na szczęście sytuacje uratował Switch. Mam nadzieje że Nowy Rok 2018 będzie lepszy i zarówno MS jak i Sony dotrzymają tym razem kroku Switchowi czego życzę Tobie i sobie :) 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

kocham te double standards klapow

gierka wychodzi jednoczesnie na Windowsa i Xboxa? A HUI, TO NIE EX BO GRA WYCHODZI TEZ NA KOMPUTER BEKA ZE SPENCERA :dynia: 

gierka wychodzi na PS4 i pc? Ah, jakie to PS4 dobre, jakie te exy wspaniałe :sir: można zagrać na PC? No fajnie, ale to nadal ex :sir: 

Opublikowano
3 minuty temu, Rayos napisał:

gierka wychodzi jednoczesnie na Windowsa i Xboxa? A HUI, TO NIE EX BO GRA WYCHODZI TEZ NA KOMPUTER BEKA ZE SPENCERA :dynia: 

gierka wychodzi na PS4 i pc? Ah, jakie to PS4 dobre, jakie te exy wspaniałe :sir: można zagrać na PC? No fajnie, ale to nadal ex :sir: 

Czyli xbox nie ma exów. Nie powinniście iść tą drogą :)

Opublikowano
Nie wiedziałem że zagram w cupheada na ps4 a ty w niera i nioha na xbonie [emoji4]

Cuphead, czy to ten crap który nie zmieścił się do Top 50? (pipi)c z tym smieciem, którym mogą się jarac tylko tak wydmani przez życie, jak zielone przegryw.  

Opublikowano
46 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

zapomniałem że zaraz przyjdzie ktoś i powie że to Xeno zaorało cały rok.

Xeno zaoralo caly rok.

Opublikowano

Yeti, czy to ten ulung, który tryharduje od początku 2018? (pipi)ć z tym bezbekiem, którym mogą się jarać tylko tak posrani "gracze", jak niebieskie klapki 

Opublikowano
50 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Widzę, że tytuły nieprzypadkowe z racji posiadanej platformy (tfu), ale chodziło mi o:

Nier: Automata

Cuphead

NioH

czy co tam jeszcze dobrego wyszło w tym roku wyszło.

edyta: aw fug, zapomniałem że zaraz przyjdzie ktoś i powie że to Xeno zaorało cały rok.

w (pipi) zayebiste multiplatformy:lapka:

37 minut temu, YETI napisał:

Cuphead, czy to ten crap który nie zmieścił się do Top 50? (pipi)c z tym smieciem, którym mogą się jarac tylko tak wydmani przez życie, jak zielone przegryw.  

chyba w top50 crapów playstaszyn młocie. 

Cuphead jedna z najlepiej ocenianych gier ostatnich lat i co ważniejsze, nie żaden ujowy remaster to dla klapa śmieć. Ale jak klap widzi chińskie (pipi) ze smartfona (które wyjdzie też na PC!) to już jaranko. Tak, chodzi tu o Seven Deadly Sins, któe znowu promujecie, a wyjdzie jak zawsze - 3/10, czyli syf, który kupi może 5 osób na steamie jak stanieje do 5 zł.

Opublikowano
14 godzin temu, Figuś napisał:

Ultras Xbox zestaw początkowy

26047146_1844504718956436_39666115048977

Czaicie wyjść na miasto w takiej bluzie w serduszka? XD

Opublikowano

chętnie bym przygarnął taka bluzę 

Opublikowano
1 godzinę temu, Rayos napisał:

Rowniez uwazam, ze raz na zawsze powinno sie rozstrzygnac status exow-konsole exow w temacie.

Tak samo jak exow z niewyjasnionym statusem jak ten PUGB

CH Kim: As it’s going to be an exclusive title on Xbox One for some time, we’d like to focus on completing the Xbox One PUBG for now. If we have the opportunity, the final goal would be to launch the title on every platform.

Godzinę temu, gekon napisał:

Cuphead jedna z najlepiej ocenianych gier ostatnich lat

Nie do konca te 86 takie najlepsze, ale gra faktycznie okazala sie czarnym koniem w tym roku na konsoli Xbox One.

Opublikowano

no, ale i tak lepiej niż gran turismo sport. 

Niepotrzebnie wyskoczyłem z ocenami, chodziło mi bardziej o świeże podejście do gamingu 

Opublikowano
2 godziny temu, Daddy napisał:

Na szrota4 w końcu wyjdą jakieś dobre to pogadamy, po apormo widać jak słabo jest z tym sprzętem, od pół roku jedynie piszecie o zapowiedzi chińskich gier z androida na które nikt nie splunie i o sprzedaży, przykre.

Skadze znowu, nowe zapowiedzi/teasery sa co chwila, no nawet od biedy ten teaser nowej gry Uedy, czy tam nowe Tytany, najwyzsza pora pozegnac 2017 w temacie i przejsc do spraw biezacych.

A premiery ? Oczywiscie, nowa Dissidia FF, ponoc przyjemna.

1 minutę temu, gekon napisał:

no, ale i tak lepiej niż gran turismo sport. 

Niepotrzebnie wyskoczyłem z ocenami, chodziło mi bardziej o świeże podejście do gamingu 

Beka z GT Sport zostala juz odtoczona wszedzie, nie ma sensu ciagnac tego w 2018 imo.

Swieze podejscie ? Oczywiscie propsuje, dlatego tez staram sie wrzucac niekoniecznie mainstreamowe gry, jesli obejrzales trailerki napewno sie zgodzisz.

6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

No ok, ale nie wziąłeś po uwagę, że tamta Catherine ukazała się również na X360.

Pominiecie Xboxa przy tworzeniu remastera to, w mojej opinii, taki ironiczny usmiech fortuny.

Opublikowano

Tylko koneserzy wiedzą jak epicka jest seria Dissidia. Duodecim to był absolutny potwór wyciskający z PSP maksimum. Nie dość że wsadzili praktycznie całą jedynkę (z kampanią włącznie) to dodali własną kampanię, a potem trzecią kampanię będącą sandboxem. A poza nią labirynt do grindowania, multiplayer, edytor filmów i encyklopedię Final Fantasy z music playerem, a także duperele typu Moggle Mail. Duodecim był także chyba jedyną grą, która software'owo dostosowała poczciwego PSP do działania Wi-Fi w trybie stand by (czyli wyłączonym) dzięki czemu dało się chwytać avatary innych graczy. A do tego gra wyglądała prześlicznie. I nadal nie wiem jak oni to wszystko upchali na UMD bez patchy online.

Jestem więc pewien że NT będzie podobnie upchana po epickie brzegi.

Nie byłbym sobą, gdybym nie chciał przypomnieć epicko zmontowanego pojedynku Kefka vs. Sephiroth ;)

Opublikowano

e p i c k i e

Opublikowano

Chyba tylko saint's row może dorównać tej E P I C K O Ś C I

Opublikowano

@Mendrek Nie no, skyrim to to nie jest. Brakuje troszkę epickości, bo zasnąłem.

Opublikowano
Teraz, oFi napisał:

@Mendrek Nie no, skyrim to to nie jest. Brakuje troszkę epickości, bo zasnąłem.

Pół-biedy, że napisałeś Skyrim a nie Wiedźmin 3, ale ja i tak się będę w Dissidi świetnie bawił, a kto nie kupi ten trąba ;)

Opublikowano

demko girsow 4 na pc ma 125 gb xdddDddxddfggghhkhkkhkhklol

Opublikowano

43906545212716881842.png

xd.png

Marketingowcy na fali w MS 

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.