Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiadomo, trzeba sie przekonac.

Tak samo jak z tymi Digimonami, ile mozna czekac na dobra gre ulubionej obok Rycerzy bajki z dziecinstwa ?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
2 godziny temu, Playstation napisał:

Halo 6 nie będzie 

Gearsów też

zostaje tylko Forza Horizon 

straszna bieda nawet jak na standardy Xboxa

Główne odsłony Halo wychodzą co 3 lata od czasu pierwszej części za wyjątkiem 4, która była już w produkcji gdy Bungie kończyło Reach, które wyszło w okresie zmiany dewelopera. Między 4 i 5 było znowu 3 lata odstępu. Między CE, 2, 3 i Reach tak samo. 6 wyjdzie w tym roku, a Gears 5 w 2019.

Półtora roku przed na E3 puszczali teasery CG. W zeszłym roku nie było bo ledwie 3 miesiące wcześniej wyszło Halo Wars 2 a 5 przeszła na GAAS i cały czas przynosiła niezłe hajsy z mikrotransakcji.

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

Robienie gierek się wydłuża, więc nie zdziwię się jak jednak w tym roku nie wyjdzie. Ale spoko by było coś zobaczyć.

Opublikowano

Oni zrobili 5 w 3 lata po 4, przy zmianie konsoli, problemami z OS Xone i całkowitym przebudowaniu silnika gry pod 60 fps. 343i to fabryka - polecam filmiki dokumentujące produkcję 5.

Opublikowano

nowy rok to chyba banicja sie skonczyla ?

Opublikowano

mam nadzieje, ze ciebie wyyebia w tym roku czego sobie i wszystkim nam tutaj zycze

a suteq zawsze na propsie, prawilny uzytkownik forum

Opublikowano
2 godziny temu, Pacquiao napisał:

Główne odsłony Halo wychodzą co 3 lata od czasu pierwszej części za wyjątkiem 4, która była już w produkcji gdy Bungie kończyło Reach, które wyszło w okresie zmiany dewelopera. Między 4 i 5 było znowu 3 lata odstępu. Między CE, 2, 3 i Reach tak samo. 6 wyjdzie w tym roku, a Gears 5 w 2019.

Półtora roku przed na E3 puszczali teasery CG. W zeszłym roku nie było bo ledwie 3 miesiące wcześniej wyszło Halo Wars 2 a 5 przeszła na GAAS i cały czas przynosiła niezłe hajsy z mikrotransakcji.

zdaję sobie sprawę z tego wszystkiego co napisałeś.

W dodatku dodam że 343 Industries to chyba największe studio first party ( przewyższające kadrowo np. Naughty Dog czy GG). Sam wierzyłem w trzyletni cykl produkcyjny i Halo 6 w 2018 

ale sugeruję się notatką od 343 w której napisali:

Cytat

2018 has arrived and with it, the promise of new fun times to be had and adventures to be embarked upon. No, not those adventures, but plenty of exciting ones regardless – some which might surprise you more than others

w której wyraźnie dali znać, że tak wyczekiwanej szóstki w tym roku raczej nie zobaczymy. Ale może to zrobienie miejsca dla jakiegoś spin-offa? trudno powiedzieć. 

Opublikowano

Niech dadzą funkiel nówka nie śmiganych i nie forge`owych 12 map do Halo 5 i szóstka może dla mnie wyjść nawet na początku 2020 roku:lapka:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Czyli w skrócie w 2018 znów będzie bieda na konsoli MS.

Mało tego ostatnio po zalewie aktualizacji dla starych gier dla koksa teraz cisza.

Opublikowano
Godzinę temu, Ficuś napisał:

mam nadzieje, ze ciebie wyyebia w tym roku czego sobie i wszystkim nam tutaj zycze

a suteq zawsze na propsie, prawilny uzytkownik forum

Prawdę mówiąc to lepszy z niego użytkownik CW niż Ty, bo przynajmniej wie czego chce i czemu kibicować, Ty za to zachowujesz się jak kobieta przed okresem.

Opublikowano

co znaczy kibicować czemuś w CW?

BTW kolejne plotki o Fable

były pracowik Lionhead na Twitterze:

ciekawe co w takim razie robi Electric Square? 

Opublikowano

może w 2013 tak było, spójrzmy jak prezentuje się rzeczywistość:

jgxkaam96z701.jpg

różnica generacji, Mendrek chętnie wyjaśni

wracaj pod kamień, 2013 dzwonił do mnie i prosił o swojej memy z powrotem

Opublikowano

to sie nadaje na xvideos, gwalt analny na klapach co tyle lat fapowali do grafiki bo sony nic innego w swoich grach nie potrafi zrobic

Opublikowano

Horizon co za szpil :banderas: a ja marnowałem czas na jakies final fantasy. Wiecej takich gier.

Opublikowano

Obserwer, przestań obserwować kosmiczną pustkę ino wróć z Księżyca na ziemię. Bestia wdeptała to prosiakowe barachło niczym obślinionego peta wypalonego przez buma z podpabianickiej wsi ciężkim obcasem głęboko w glebę. Cztery razy pikseli więcej, czaisz typie?

Opublikowano

Przez pierwsze lata PS4 jakoś wam to nie przeszkadzało. 

Opublikowano
Godzinę temu, raven_raven napisał:

jgxkaam96z701.jpg

Większość gier chodzi w 1440p na ps4 pro, aż się prosi o wsparcie dla tej rozdzielczości. Czo te sony to ja nawet nie, a mogłaby to być najlepsza konsola wqhd :kaz: 

Opublikowano

observer jak wyjaśniony xD

Opublikowano
3 godziny temu, raven_raven napisał:

jgxkaam96z701.jpg

Z tej całej pseudo listy to w większości graficzna bieda.

Jak dla mnie to są tylko dwie graficznie piękne gry tj. Wolf 2 i Wiesiek 3.

W tym pierwszym to szok, że koks taką grafe wyciągnął w takiej rozdziałce baa nawet jeszcze lepszą min. tekstury. Druga gra hmm Xox ma dynamiczne 4k co oznacza czasami mniejszą ostrość obrazu niż w szachownicy na Pro.

Największe ostatnio rozczarowanie wizualne to oczywiście nowy assasyn.

nwbno1.png

30d7yn6.png

dmr194.png

1zyzsle.png

jgmukj.png

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Sorry kunshin ale graficzna bieda to na Switchu, Battlefront 2 w mojej opinii najladniejsza gra obecnie, nawet Horizon nie ma takiej jakosci.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.