Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
45 minut temu, MYSZa7 napisał:

FM 2018, Civ i Divinity 2 to niezłe system sellery/must hevy/esencje gamingu żeby kupić Kiano z biedry.

:reggie:

Taki sam system seller jak persona 5, horizon zero dawn czy last of us. Różne gatunki dla różnych ludzi. Ja lubię zarwać nockę prowadząc klub w fm, moich elfów w spellforce 3 czy poczuć się jak grając w baldurs gate podczas ogrywania divinity 2. Przy horizon zero dawn zasypiałem a last of us to gra na raz i do żyda. Mimo wszystko uważam że i hzd i last of us to system sellery bo jest grono ludzi dla których te gry to szczyt gejmingowy jak dla mnie civilization czy xenoblade 2.

PC to nie tylko (pipi)owy counter strike , lol i inne gry dla gimbazy. Na PC masz dużo ciekawych gier dla dorosłego odbiorcy. Gier z fabułą, ciekawą mechaniką czy po prostu gry z tak mocnym pokładem grywalności że z 20 robi się nagle 5 rano.

Nie wiem czemu te klapy tak zacofane i nie chcą poszerzyć horyzontów o gry z innej platformy. Patrz na ficusia odkrył jedną platformę nową i teraz chce drugą kupić aby potestować.

Edytowane przez blantman

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ty ale lola to nie obrazaj. Gralem jeszcze kilka lat temu i jak sie wylaczylo czat albo jeszcze lepiej - gralo z ziomkami - to sztos nad sztosy. A na konsolach ze swieca szukac takich tytulow.

Edytowane przez Kinoji

Opublikowano

CS? Zaje.bisty.

Opublikowano
1 minutę temu, Kinoji napisał:

Ty ale lola to nie obrazaj. Gralem jeszcze kilka lat temu i jak sie wylaczylo czas albo jeszcze lepiej - gralo z ziomkami - to sztos nad sztosy. A na konsolach ze swieca szukac takich tytulow.

ile miałes wtedy lat :D? Ja chyba spóźniłem się na szał moba. w cs grałem w kafejce ze znajomymi (pierwsza wersja) ale żeby grać w to x godzin teraz ? :) W każdym razie każdy lubi to co chce. Krzywdzące jest tylko nazywanie pc'ta sprzętem TYLKO do lola czy cs.

Opublikowano

Premierman na pytanie w ostatnim akapicie odpowiedziałeś sobie w drugim zdaniu.

Opublikowano
1 minutę temu, blantman napisał:

ile miałes wtedy lat :D? Ja chyba spóźniłem się na szał moba. w cs grałem w kafejce ze znajomymi (pierwsza wersja) ale żeby grać w to x godzin teraz ?

Na studiach gralem czyli jakos pomiedzy 21 a 25 rokiem zycia, tluklem jak szalony. Teraz juz tak jak mowie nie gram od dawna, ale wspomnienia z diveowania turretow, trollowania na bocie czy jednego turnieju, na ktorym gralem z kumplami pozostana bardziej niz wspomnienia z takiego uncharted.

Opublikowano
30 minut temu, blantman napisał:

Patrz na ficusia odkrył jedną platformę nową i teraz chce drugą kupić aby potestować.

Sie dowiedzial ze za pol darmo chleb na xboxie rozdaja to co sobie bedzie odmawiac.

Opublikowano

Ale przynajmniej twórcy gier coś dostaną a nie jak od ciebie fige z makiem z używki XD

Opublikowano

skad wiesz co jest u niego jak dalej nie ma potwierdzenie co i czy w ogole gra xd

Opublikowano

wrzucał fotki w zakupach, od szejdiego kupił gravity rush 2 :lapka: 

Opublikowano

ale rownie dobrze moze sie okazac ze jego przygoda z grami zaczela sie od ps4 albo ze gral na czworce lacznie w 5 gier

Opublikowano

na ten moment możemy byc jednego pewni

ma na imie witold i jest tępy

Opublikowano

Wypomina ciągle cebulowanie, bo to w sumie jedyny argument którym można grać z Game Passem, ale w jakieś chuyowe i DARMOWE moby pokroju LoL, to napierdala. xD

Edytowane przez Hum

Opublikowano

myślę, że jak to w przypadku takich osobników, mamy do czynienia z p o t ę ż n ą projekcją i typ sam jest srogą cebulą, ale wszystkim innym będzie teraz wypominać cebulactwo xD

Opublikowano

wszystkie klapy powinny zniknąć na tydzień i wymyślić jakąś sensowną sensowną, spójną linie obrony w obliczu rewolucji Microsoftu, bo to jak się miota teraz aphormo jest godne pożałowania 

Opublikowano
Cytat

Crystal Dynamics rozrasta się. Przedstawiciele firmy poinformowali, że w styczniu do studia dołączyło piętnastu doświadczonych deweloperów. Wszyscy zajmą się powstającym projektem Avengers - z superbohaterami Marvela.

Wśród nowozatrudnionych jest Shaun Escavyg - do niedawna członek Naughty Dog, gdzie był dyrektorem kreatywnym oraz scenarzystą Uncharted: Zaginione Dziedzictwo. Zaangażowany był także w produkcję The Last of Us.

Widzę, że kolejne jednostki uciekają z tego tonącego statku w którym rukają bez pozwolenia :cool: 

Opublikowano

xdddd czyzby naughty dog zamienialo sie w GG? czyli specow jedynie od grafiki?

Opublikowano

Wyjdzie TLoU2, znów zostanie okrzyknięty grą generacji, a wy się wywrocicie i rozwalić te swoje głupie ryje.

A ten koleś od Zaginionego Dziedzictwa odszedł już kilka miesięcy temu, jakiś random któremu dali zrobienie dlc.

Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał:

Wyjdzie TLoU2, znów zostanie okrzyknięty grą generacji, a wy się wywrocicie i rozwalić te swoje głupie ryje.

A ten koleś od Zaginionego Dziedzictwa odszedł już kilka miesięcy temu, jakiś random któremu dali zrobienie dlc.

Jak nie przebije ocenami zeldy to do pieca z tym crapem a nie o salonach myslec xd

Opublikowano
2 godziny temu, asax napisał:

wszystkie klapy powinny zniknąć na tydzień i wymyślić jakąś sensowną sensowną, spójną linie obrony w obliczu rewolucji Microsoftu, bo to jak się miota teraz aphormo jest godne pożałowania 

Sony dzisiaj dało odpowiedź na te rewolucje od MS :D

Spoiler

NA6fbiz.png

Opublikowano
10 minut temu, Kyo napisał:

Sony dzisiaj dało odpowiedź na te rewolucje od MS :D

powrót do korzeni gejmingu, szanuje

Opublikowano

Nowego DBZa nie mozna odpalic bez sieci xDDD fortheplayers

Opublikowano

Monster hunter i dragon ball i znowu psn rozkraczone jak ukrainka przy a4

Opublikowano

xddddd pierwszy raz od miesiąca odpalam ps4 no bo monsterek, a psn w gruzach xdddD

szkoda że nie kupiłem cyfrowego dragonballa za 500zł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.