Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Jednak rozi ma rację, to jest jednak autyzmax XD prawie 100k moonhuna, gdzie gra jest tylko póki co na ps4/xone jest zadowalającym wynikiem, którą grę musisz kupić, a on piedoli o fenomenie sot XD która jest w becie i półdarmowa gra, jeszcze nie wspominając o tym, że więcej tam pececiorzy ciora w to niż boty XD z czym tu do ludzi? 

Opublikowano

No proszę, skąd to info jaki procent graczy gra w betę na xo, a ile na pc? Podziel się, chętnie poczytam statystyki. 

Swoją drogą zgadzam się, oglądanie jak ktoś gra w gierkę jest autyzmem.

No i kolejnym faktem jest to, że ilości oglądających SoT mogą wynikać z faktu, że spory odsetek tych osób nie zdołało się załapać na granie w betę. :lapka: 

Niemniej najlepszą obecnie reklamą tej gierki może być właśnie to zainteresowanie, które dostaje na serwisach streamingowych. Może to wyjść tylko z korzyścią dla samych graczy, przy okazji prognozując sukces gierki, dzięki któremu odbyty klapów będą jeszcze głośniej pękać. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

fenomenem  jest ta sytuacja tj.  pie.rolisz  że gierka nikogo nie interesuje i zagra w nią 3 botów, a chwile potem ogląda ją 200 tysięcy ludzi na Twitchu xD - o to chodziło, muszę to napisać drugi raz bo jesteś za głupi byś zrozumiał za pierwszym razem. 

Analogiczna sytuacja była z PUBGiem, którego znafcy plejstejszyn deprecjonowali, a teraz sprzedał się w ponad 4 milionach egzemplarzy na Xboxie. 

poza tym chu.j mnie obchodzi na czym ludzie grają, jakie to ma znaczenie? 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Pamiętacie taką grę jak Paragon, którą klapy wojowały, kiedy na gównie obesranym nie było w co grać? No nie pamiętacie i słusznie. Epic tak się zachłysnęło sukcesem gierki na PC i PS4, że zamykają serwery właśnie XD Dobrze, że chociaż dają zwrot pieniędzy za taki badziew.

https://www.epicgames.com/paragon/en-US/news/paragon-to-close-on-april-26

A Pan Spencer co, dwadzieścia dziewięć, dziewięćdziesiąt dziewięć za najlepsze eksy? Można jak najbardziej, nawet trzeba. 

Edytowane przez zloto

Opublikowano

asax? gość szanuje horizon zero dawn, więc nie jest z niego taki autyzmax jak sądziłem

Opublikowano

jeszcze się okaże że SoT będzie żyłą złota dla MS :obama:

Opublikowano

Twitch to specyficzny ekosystem. Jeśli w grze są skrzynki, fpp, zombie - to już idzie w górę. Do tego ludzie są tam też dla streamerów - Dasz LIRIK-owi cokolwiek do grania i będzie na pierwszej stronie. Jest to też hub dla globalnej gimbazy spamującej na czacie emotki - więc gry tam w topach muszą się gimbazie podobać. Bardziej ambitne tytuły tam nie mają zbytniej oglądalności. Jak się SoT zacznie dobrze sprzedawać, to dopiero będziemy się martwić w jaką znowu ch*jnię idzie nasza branża, ale póki co byłbym spokojny.

Ja się nie zdziwię jeśli nowy God of War wyjedzie z 87-91 na MC, co jak co ale w Sony nauczyli się robić action-adventure, a Kratos to jeszcze znana i ceniona marka, więc możemy tu mieć mocny hit i kolejne wyjście po grę na premierę ;)

Opublikowano
13 godzin temu, zloto napisał:

Pamiętacie taką grę jak Paragon, którą klapy wojowały, kiedy na gównie obesranym nie było w co grać? No nie pamiętacie i słusznie. Epic tak się zachłysnęło sukcesem gierki na PC i PS4, że zamykają serwery właśnie XD Dobrze, że chociaż dają zwrot pieniędzy za taki badziew.

https://www.epicgames.com/paragon/en-US/news/paragon-to-close-on-april-26

A Pan Spencer co, dwadzieścia dziewięć, dziewięćdziesiąt dziewięć za najlepsze eksy? Można jak najbardziej, nawet trzeba. 

Dave Czezky to hajpował xD

@Dave Czezky weź im napisz żeby ci hajs oddali

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Mundrak oczywiście minus, bo post niemerytoryczny, nie trójkowych tylko debilny. Opluwam.

Nie tłumacz bólu pupy, dałeś minusa bo boli, to wystarczy za "merytoryczne" wyjaśnienie ;)

Opublikowano

jezu wezyr czemu ty masz taką słabą psychę? 

Opublikowano

Też się dziwię, że jego psycha tak reaguje na byle ukłucie między pośladkami. Może dla uspokojenia w gierki by se jakieś pograł?

A nie, czekaj... :kaz:

Opublikowano

Patrzcie jaki cwaniak się zrobił z grubaska. Prodivent za PS3 już spłacony?

Opublikowano

Prodivent xD Hum jaki rage nawet w sobote xd

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Grubasek i jego wierny piesek. Dostajesz tam czasem chociaż papierek po kebabie do wylizania?

Opublikowano

patrzcie jaki odwazny sie zrobil, jak dokazuje

Znalezione obrazy dla zapytania angry little dog

Opublikowano

Pokaż swoją twarz, to nie w tym dziale smyku.

Opublikowano
15 godzin temu, MaZZeo napisał:

Ciekawe ilu widzów będą miały przygody łysego drwala który nie potrafi skakać.

Boty zapomnialy, ze gry robi sie zeby je sprzedawac, a nie zeby ktos ogladal xd Chociaz sprzedaz exow na tym smieciu jest taka, ze niedlugo lepiej bedzie chwalic sie ogladalnoscia na Twitch, to tez jest opcja

2 minuty temu, Hum napisał:

Pokaż swoją twarz, to nie w tym dziale smyku.

Smiac sie z kogos ze cebula, akurat po tym jak wstawil nowa gre to wybitnie zly timing, smyku.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Mendrek wojuje monster hunterem i dragon ball z,  ahhh te exy sony xddd

Opublikowano

O ile DBZ rozumiem bo pad od xa nie jest do bijatyk tak MH W? Przecież ten gówniak nawet na pro nie osiąga 60 fpsów

Frame-rate-comparison_DF_YT.jpg%3Fwidth=

Opublikowano

Polecam granie na zwykłej ps4. Potężne 28 fpsow. 

Opublikowano
11 minut temu, _Be_ napisał:

O ile DBZ rozumiem bo pad od xa nie jest do bijatyk tak MH W? Przecież ten gówniak nawet na pro nie osiąga 60 fpsów

jak grales w goldeney na nintendo w 15 fps to wszystko bylo za(pipi)iscie wiec.......

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.