Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

że też klapy mają czelność cokolwiek sapać odnośnie State of Decay i Sea of Thieves, dwa bardzo oryginalne tytuły, podczas gdy na psśmieciu bez dostępu do internetu jedyne co to kolejne przygody łysego dziada i chińszczyzna

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Sea of Thieves prezentuje się oryginalnie i jeszcze mam Cupheadzika do nadrobienia tak wiec chyba trzeba będzie wziąć od brata mojego Xboxa. 

Opublikowano

sea of thieves? Zostanie zaorane przez Skull & Bones.

Opublikowano

Skull & Bones? juz widzę ten hud, znaczniki, podświetlane fale, skill widzenia przez żagle, pozostalo 742m do skrzyni ze skarbem :banderas:

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Jarać sie kolejną gra ubi softu, która w dodatku jest kalką jednego z elementów siedemnastej części assassin's creeda, to tylka bezguścia i klapy potrafią. 

Hrrr tfu!

Opublikowano

BTW a propo raków branży. MH World ma nie działający multiplayer na xbox one. Można ze znajomymi się połączyć wczoraj testowałem ale nie działają sesje z randomami. Czemu? Bo Beta była ekskluzywna dla ps4. BETA która powinna być po to aby przetestować kod sieciowy z powodu jakiejś chorej praktyki sony (nie pierwszy raz)została opłacona aby być tylko na playstation. Ja rozumiem dodatkową zawartość z hzd do mh czy strój linka w skyrim na switch. To jest ok zależnie od platformy. Beta jednak ma czemuś służyć i robienie z niej eksa właśnie się na capcomie zemściło. Ja sam na razie gram singla więc mi to rybka. Ciekawi mnie jednak jak poważny to problem i kiedy to naprawią. Jeżeli coś w kodzie źródłowym nie bangla to może im to zająć duuużo czasu :)

Opublikowano

niby tak ale wtedy capcom musialo by specjalnie robic bete dla 3 osób, nie wiem czy to by im sie opłacało

Opublikowano

pewnych gier na Xboxa się po prostu nie kupuje

Opublikowano

Jaka gierka, takie zainteresowanie betą :kaz:

Opublikowano

Kupowac MH na xboxa, no nie bede komentowac, zeby nie robic przykrosci.

Opublikowano
9 minut temu, Shen napisał:

Kupowac MH na xboxa, no nie bede komentowac, zeby nie robic przykrosci.

no ale w czym problem?  Lepszy pad. Gra na najlepszej konsoli działa bez przycinania i gra się wyśmienicie. A i ani razu nie słyszałem konsoli przez 8 h grania. 

@kermit ciekawe że wszystkie są na mojej liście znajomych. Obecnie gra w mh według statystyk w zakładce achievement 8 osób z moich znajomych. Jeden po(pipi) spędził już 35h w grze od piatku :) 

Abstra(pipi)ąc od waszych docinek to beta nie powinna być ekskluzywna! Beta jest betą aby testować.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Coś nie działa na Plejstejszyn? Jebać Sony!!!!111 Coś nie działa na XOne? Jebać Sony!!!!!111

Opublikowano

BETA DLA WSZYSTKICH (pipi)A

Piszesz tak jakby ta beta czy inne zmieniały diametralnie funkcjonowanie serwerów itd przy premierze.

Opublikowano

Ale jak beta takiego Division czy Evolve były eksami tylko na XOne to blantman jakoś siedział cicho :D

Zamiast jebać deva, jebać MS, nie wiem kogo by tu jeszcze - wydawcę? To wiadomo:

WINA SONY!

Opublikowano

Bo po co testować kod sieciowy na platformie Sony? I tak jak przyjdzie co do czego to PSN je,bnie xD. A na Xboksie to jednak wypadałoby mieć sprawny kod sieciowy, bo XBL działa.

Opublikowano

Dwa razy mniej obciążona sieć to i działa :D

Ale serio - wczoraj chciałem z Fgusiem w Elite polatać to 3 razy wywaliło mnie z chata :/

Za co ja płacę? :( A nie - chat u Sony jest za free.

Opublikowano

działa bo nie ma obciążenia

Opublikowano

Szkoda, że ta zasada nie działa w przypadku mózgów klapów. Obciążenia nie mają, a i tak nie działają :/

Opublikowano

a klapy jarają się drugim remasterem kolosów xd jak można tak nisko upaść :pawel:

Opublikowano
6 minut temu, _Be_ napisał:

remasterem

to remake 

Opublikowano

:yakubu:

Opublikowano
31 minut temu, Kyo napisał:

Ale jak beta takiego Division czy Evolve były eksami tylko na XOne to blantman jakoś siedział cicho :D

Zamiast (pipi)ać deva, (pipi)ać MS, nie wiem kogo by tu jeszcze - wydawcę? To wiadomo:

WINA SONY!

siedział cicho bo go te gry nie obchodziły i pewnie nawet nie wiedział że jest jakaś beta

a i zgadzam się beta nie powinna być exem niezależnie od konsoli. Jak się coś testuje to wszędzie od ps4 po pc. Jeżeli premiera w tym samym momencie.

Edytowane przez blantman

Opublikowano
22 minuty temu, _Be_ napisał:

a klapy jarają się drugim remasterem kolosów xd jak można tak nisko upaść :pawel:

i tak zagrasz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.