Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 510 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
Godzinę temu, blantman napisał:

No ale @kanabis nie sprzedaje gier na xboxa od lat i jakoś ms nie upadł :D

Na x360 sprzedawalem na rowni z ps3.

A na xone? Prosze cie :yao:

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Na PS3 nie było w co grać, sprzedawała się. Na PS4 nie było w co grać?

prfffś wtf xdddddddddddddddddddd

Opublikowano

Byl Battlefield w 900p.

Opublikowano

Staram sie dostrzec cos pozytywnego w tej plotce o kupnie EA itp. i cieszy mnie, ze wlodarze MS zorientowali sie ze dywizja Xboxa potrzebuje prawdziwego trzesienia ziemi.

Czasem jak sie czytat ten temat to mozna odniesc wrazenie, Sony i Nin to wielkie korpa z morzem gotowki, armia pracownikow a MS to jakis challenger z Czestochowy.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Znalazł się c0rwa, znawca branży ze Skarżyska Kamiennej. 

Opublikowano

W tym miesiacu znowu grubo w psplusie widze. Najmocniejsze 54 Metacritica sie dostalo. #SonyTakieDobre

Ja py.erdole - gow.na bym nie podniosl jakby na ulicy lezalo a oni kaza za to placic xD A moze to placic kaza za to granie online... ktore pada jak tupolew - tyle ze co tydzien. xD

zFXcxO6.png

Opublikowano

najlepsze jest to ze gierke mozna kupic za 25zl, a klapy co miesiac prosili o nia xD tak samo jak killzone :yao: pewnie gdyby byla mozliwosc to wylizaliby kazowi stopy za dostep do tych  crapow wczesniej xD

Opublikowano

Ej a w tym plusie nie miało być tak że gierka musi mieć minimum 75% na meta? :yakubu: 

Opublikowano

Dodaj 5 do 4 to Ci wyjdzie gra na 9.

Opublikowano

knack + rime w plusie :0

a dla tych co nie maja plusa far cry 4 za 240zl i możliwośc grania online :0

a na xbonie co 150 gierek plus rime za 29zl? nawet mi was nie żal

Opublikowano

Wszedlem sobie dla jaj do tematu psplus zeby poczytac jak kundle placza ze kaz ich znowu wy.dymal, a oni (pipi) na prawde bija brawo i pisza ze za(pipi)iscie, kolejny super miesiac. Ja pyer.dole - godnosci to te klapy rzeczywiscie nie maja. Pluc im w morde a oni beda mowic ze fajnie ze deszcz pada.

Opublikowano
6 godzin temu, aphromo napisał:

Staram sie dostrzec cos pozytywnego w tej plotce o kupnie...

giphy.gif

Opublikowano

wchodzę do sklepu sony po kilku miesiącach przerwy bo maila 2 razy dostałem że zmienił się regulamin.

W regulaminie :

(ix) Użytkownik ma obowiązek wykorzystać fundusze w ciągu 24 miesięcy od daty ich dodania do portfela PSN.

Mam 195 zł od ponad roku :D To kiedy ta yakuza 6 wychodzi bo muszę kase spuścić z psn zanim mi ją sony zabierze. Oczywiście chciałem na czacie zapytać czy dotyczy to też kasy którą mi ukradli rok temu za "przedłużenie plusa". Wchodze na strone supportu i co się okazuje to nie ms i nie ma czatu z help deskiem tylko infolinia czynna 8 h. Jak na Lidera w sprzedaży konsol mają (pipi)owy support w porównaniu z ms. Ms oddaje kase na konto jak coś jest nie tak a nie do "portfela".  No ale ten temat już kiedyś poruszałem.

4theplayers (pipi)o !

Opublikowano

Serwis też przecież mają zaje,bisty, komu tam słuchawki od listopada trzymają? Orzeszkowi chyba. Najbardziej prokonsumencka firma :))))

Opublikowano

Usługa sieciowa rownież bardzo fajna i niezawodna :usmiech:

Opublikowano

No tylko Kubson ma z nią problemy, ale on zawsze wybiera gorsze rzeczy - Xbox, Samsung zamiast Oleda, chłop przyzwyczajony do (pipi) owych rozwiazan! 

Opublikowano

Podsumujmy:

a) Serwis? Gorszy.

b) Usługa sieciowa? Gorsza.

c) Obsługa posprzedażowa? Gorsza.

d) Jakość wykonania? Gorsza.

e) Gry? Nawet w oficjalnym spocie https://www.ppe.pl/news/56227/reklama-playstation-4-w-tv-najlepsze-miejsce-do-grania.html Sony chwali się multiplatformami, więc nie ma wcale tak różowo, do tego gry multi znacznie lepsze i żywotniejsze na XO. 

f) Cena gier? Jeżeli weźmiemy pod uwagę Game Pass i EA Access, to Sony jest wręcz masakrowane i wgniatane w ziemię.

Serio, konsola #forthefrajers :kaz:

Opublikowano

3 minuty temu, Shagohad napisał:

f) Cena gier? Jeżeli weźmiemy pod uwagę Game Pass i EA Access, to Sony jest wręcz masakrowane i wgniatane w ziemię.

kolega chyba nie słyszał ze jak kupimy teraz plusa na rok do 10.02 to dostaniemy far cry 4 za darmo

Opublikowano

g) Community? Beka wnusiu, klapy i ulungi :pawel:

Opublikowano

Ocho 3 użytkowników Xbox Live w Polsce przyszło popisać ze sobą o społeczności... 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Widzę że Easye juz majaczy od rana xD boli ? swędzi ? piecze ? Sony ssie najbardziej an świecie :potter: 

Edytowane przez kubson

Opublikowano

czy mam zaczac opisywac dokladniej moje wrazenia z xone  czy jeszcze jakis czas pograc i sie pobawic? xdddd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.