Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, Rayos napisał:

Wole nie wiedziec co greg robił z ta konsolą, że w takim stanie :mog: 

Podczas przeprowadzki spadła z dosyć dużej wysokości, odpadł panel przedni, więc nie działa w całości. Napęd działa, ale podajnik się uszkodził. Tyle

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 510 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Fajnie MS idzie na okrętkę, daje cebulę w postaci najlepszej wody 7/10 za grosze (bo normalnie nikt by i tak nie kupił) i wynajmując streamerów pokroju Lirika czy summ1ta (bo normalnie nikt by streamów tej gry nie oglądał), daje patche do remasterów, coś tam przebąkuje że kiedyś za milion lat może jakiś ex wyjdzie. Playstation, lider rynku konsolowego, zaczyna od ex'a na 93 na Metacritic. Ja tam nie wiem, ale cieszę się że mam gry na 93 MC, a nie jakieś pie.rdololo które nikogo ;)

Opublikowano
1 godzinę temu, Pacquiao napisał:

Jeden pisze, że MS notuje bardzo dobre wyniki na gierkach, a drugi chcę temu zaprzeczyć... wklejając raport finansowy, w którym jest napisane, że faktycznie rok do roku zarobili na tym 3% więcej :P

Nikt nie zauwazyl spadku sprzedazy xboxa o 1/3 YoY ? To gratuluje :) 

Opublikowano
12 minut temu, Mendrek napisał:

Fajnie MS idzie na okrętkę, daje cebulę w postaci najlepszej wody 7/10 za grosze (bo normalnie nikt by i tak nie kupił) i wynajmując streamerów pokroju Lirika czy summ1ta (bo normalnie nikt by streamów tej gry nie oglądał) (...)

Edytowane przez asax

Opublikowano
8 minut temu, Mendrek napisał:

Fajnie MS idzie na okrętkę, daje cebulę w postaci najlepszej wody 7/10 za grosze (bo normalnie nikt by i tak nie kupił) i wynajmując streamerów pokroju Lirika czy summ1ta (bo normalnie nikt by streamów tej gry nie oglądał), daje patche do remasterów, coś tam przebąkuje że kiedyś za milion lat może jakiś ex wyjdzie. Playstation, lider rynku konsolowego, zaczyna od ex'a na 93 na Metacritic. Ja tam nie wiem, ale cieszę się że mam gry na 93 MC, a nie jakieś pie.rdololo które nikogo ;)

Jezeli streamer dostaje kase za granie w dana gre to musi to miec wyszczegolnione na streamie. Jezeli nie mieli zadnego [SPONSORED CONTENT] w tytule albo na jakims overlayu na ekranie to grali z wlasnej woli. Z tego co widzialem to nikt nic takiego nie mial z topowych streamerow wiec mozesz sobie dalej plakac w poduszke

Opublikowano
6 minut temu, aphromo napisał:

Nikt nie zauwazyl spadku sprzedazy xboxa o 1/3 YoY ? To gratuluje :) 

I co z tego jak ZAROBILI więcej?

Opublikowano
3 minuty temu, Pacquiao napisał:

I co z tego jak ZAROBILI więcej?

Jesli ktos przechwala sie wzrostem zarowno w hardware i software,a w rzeczywistosci jest spadek o 29% ( hardware) to ja nie mam pytan.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
4 minuty temu, teddy napisał:

Jezeli streamer dostaje kase za granie w dana gre to musi to miec wyszczegolnione na streamie. Jezeli nie mieli zadnego [SPONSORED CONTENT] w tytule albo na jakims overlayu na ekranie to grali z wlasnej woli. Z tego co widzialem to nikt nic takiego nie mial z topowych streamerow wiec mozesz sobie dalej plakac w poduszke

Ale po co odpisujesz - w betę grało ponad 300 tys. ludzi, a nie 5 czy 10 streamerów :P

Opublikowano

O karwa ale orka i fatality na karolku 

Opublikowano

"Sponsored content" jest wymogiem w ToS-ie Twitcha tylko wtedy, gdy Twitch coś z tego ma.

https://www.kitguru.net/channel/generaltech/matthew-wilson/twitch-tightens-policy-on-paid-or-sponsored-content-deals/

Cytat

Twitch has stated that it hopes creators who make deals with third-parties will be as transparent as possible but there are no specific rules forcing them to disclose paid content.

Więc pytanie jak ch*jowa gra na 7/10 dostaje nagle prime time najlepszych streamerów na Twitchu, niech znajdzie swoją odpowiedź w łbach ludzi mądrych, a ci głupi niech dalej jadą na xboxie i myślą że SoT zdobędzie grę roku gdziekolwiek poza Offcial Xbox Magazine ;)

Opublikowano

Na Ps4 wśród gier od Sony nie ma czegoś takiego, jak online, więc skąd on o tym może wiedzieć? Beton najgorszego sorry.

Opublikowano

co za wyparcie xD czy to już czas aby dzwonić do Choroszczy?

-Craig Duncan, szef studia Rare, wyraźnie napisał że nikomu nie płacili za streamowanie gry 

-Wspomniany przez ciebie summ1t również zaprzeczył aby stream był sponsorowany

-Poza tym gra dobijała do 225 tysięcy oglądających bez Lirika (tak było np 25 stycznia)

ale jeżeli wolisz snuć teorie spiskowe zamiast po prostu spróbować zaakceptować fakt iż gra jest grywalna to musisz mieć bardzo poważny problem z głową 

Opublikowano

coraz ciężej i ciężej utrzymywać się w przekonaniu, że Sea of Thieves jest zupełnie nie warte uwagi i w ogóle Xbox nie ma gier :smutas: 

Opublikowano

kto by pomyślał pół roku temu że by zaorać klapy wystarczy beta sea of thieves xD co to bedzie dopiero jak wyjdzie więcej gier i game pass rozwinie skrzydła? 

xbdX5lh.gif

Opublikowano

chłopaki weźcie sobie włączcie monster huntera, a nie ciągłe s p o r y

nawet w 28 fpsach warto!

Opublikowano

Ciekawe jakby sie czul mendrek jakby zagral kiedys w exa z srednia 97mc na ps4, najlepiej jeszcze w dwie takie i obie by wyszly w jednym roku np premierowym

Ps. Forza horizon3 to geniusz

Opublikowano
1 godzinę temu, asax napisał:

-Craig Duncan, szef studia Rare, wyraźnie napisał że nikomu nie płacili za streamowanie gry 

-Wspomniany przez ciebie summ1t również zaprzeczył aby stream był sponsorowany

Tak, najlepiej zapytać też polityka czy brał w łapę, albo patola czy kogoś okradł. Serio, musisz mieć dużo wazeliny w domu żeby wierzyć w te zapewnienia i nic nie poczuć. Streamerzy to biznes, są jak influencerzy, celebryci którzy jak w coś grają, to choćby to była gra o Barbie, to i tak będą ludzie to oglądać. Fenomen trochę, ale taki mamy klimat...

Opublikowano

Nie wiem co jest większe, wyparcie klapów, ich ból dupska, czy tez ich głupota.

Opublikowano

>Sea of Thieves notuje świetny debiut na Twitchu 

>"Eee to nie nie znaczy, ludzie są po prostu ciekawi, zaraz się zorientują że to (pipi)"

>Popularność Sea of Thieves rośnie

>"Chwilowa moda, zaraz wyjdzie Monster Hunter to wyjaśni tę budżetówkę"

>Sea of Thieves przebija pod względem oglądalności MH

>Obecnie obowiązująca teoria: "Microsoft przekupił streamerów i zatrudnił 250 tysięcy ludzi aby codziennie oglądali streamy"

explaining-stuff.jpg

Edytowane przez asax

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.