Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Jak sądzicie, czy SoT dobije do 93 na Metacritic, niczym ex'y Sony w tym roku? Tylu ludzi oglądało Lirika jak gra w cokolwiek tę grę, że ja sobie tego nie wyobrażam ;)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 510 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Nie, ale i tak będzie fajną gierką i na pewno wpuści trochę świeżego powietrza do tego dusznego gierkowego rynku i za to należy jej się  szacunek niezależnie od preferowanej platformy 

Edytowane przez asax

Opublikowano
Teraz, asax napisał:

Nie, ale i tak będzie fajną gierką i na pewno wpuści trochę świeżego powietrza do tego dusznego gierkowego rynku i za to należy jej się  szacunek niezależnie od preferowanej platformy 

Brzmi jak dobijający do brzegu trałowiec damage controlu... :yao:

Opublikowano

7tB5fFy.jpg

@Ficuś grający na Xboxie w Horajzona, mający Master Czifa w avatarze. Widziałem już wszystko.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ja jeszcze nie widziałem gry na xboxa dla której warto kupić tego śmiecia.

Opublikowano

sony_bullshit_anim4.gif

Chyba coś ci przesłania widok.

Opublikowano

U MS ładniejsze gry niż filmy Pixara :obama:

Klapy w Kwietniu będą niańczyć gówniaka Kratosa, a Zielona Szlachta będzie pływać w ich łzach.

Zy9gZZd.jpg

Edytowane przez zloto

Opublikowano

To ilu prawdziwych klapów zostało w Polsce? 3-4? Nawet na gejonly wywiało ich....taka bieda na plejbece bez gier.

Opublikowano

forumek jest niesamowity, tyle lat tutaj, tyle wirtualnych znajomych, co roku rosnaca liczba ludzi poznanych na zywo, z wieloma z nich mam nadzieje na podtrzymywanie znajomosci juz na zawsze, nawet glupia prace dorywcza w czasie studiow pochytalem dzieki forumkowi, teraz jeden mi pozycza xboxa, drugi daje swoje passy do konta, trzeci kody na golda, cudowne miejsce, dziekuje

Opublikowano

Poczekaj az dostaniesz przelew za streamowania Piratow.

Spencer <3

Opublikowano
11 godzin temu, Kyokushinman napisał:

Spoiler

6i5yqd.png

Spoiler

6oprg0.png

Spoiler

ofod9l.png

Spoiler

28b401i.png

×  Odnośnik został automatycznie 

:kaz:

Mam jedno za(pipi)iście ważne pytanie? Grałeś w MH? Czy tak to wklejasz? Po pierwsze tylko ulung na playbece by grał z priorytetem na grafike lub rozdzielczość. Po drugie w priorytecie na klateczki ciekawe jak jest z fps na xbox one x a jak na ps4 pro? Może zacytuje digital foundry

Cytat

Summary:
XBX runs faster in Performance and Graphics mode. Pro runs slightly faster in Resolution mode.

Teraz każdy SZANUJĄCY się gracz wie co jest ważniejsze w takich skillowych grach. No ale rozumiem na xbox one x nie ma krzaka w performance mode. No ja wole fps niż krzak ale zakładam że dla ciebie liczy się tylko ziarno a nie fps.

W spoilerze specjalnie dla ciebie krzaczek

Spoiler

200px-Marian_Krzaklewski_2007.jpg

Edytowane przez blantman

Opublikowano

żałośnie wygląda ta gra na xbece x

Opublikowano

Klapy gołym okiem zauważą różnicę między 1800p, a 1728p, ale checkerboarding i natywne 4K to już jedno i to samo. 18 klatek na bagnach to był stabilny framerate, ale 34 na XOX to niegrywalny gniot. Najlepsze jednak jest to, że niezoptymalizowana wersja na XoX działa niemalże tak samo jak dopracowana wersja na PS4PRO. Ten Scorpio to orze nawet jak nie może.

Klapy? Nic tylko bić i patrzeć czy równo puchnie.

Opublikowano

Nie ma ficusia w sony to i kaz dymisjuje

Opublikowano
46 minut temu, hav7n napisał:

Poczekaj az dostaniesz przelew za streamowania Piratow.

Spencer <3

Ja wybrałem wypłatę w bitcoinach i k,urwa chyba źle wybrałem chłopaki :smutas: 

Opublikowano

Tylko poundy szterlingi :cool: Będzie z czego opłacać game pass.

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Klapy gołym okiem zauważą różnicę między 1800p, a 1728p, ale checkerboarding i natywne 4K to już jedno i to samo. 18 klatek na bagnach to był stabilny framerate, ale 34 na XOX to niegrywalny gniot. Najlepsze jednak jest to, że niezoptymalizowana wersja na XoX działa niemalże tak samo jak dopracowana wersja na PS4PRO. Ten Scorpio to orze nawet jak nie może.

Klapy? Nic tylko bić i patrzeć czy równo puchnie.

ale co z tego, że zoptymalizowane czy nie? chodzi gorzej i tyle w tej kwestii, to jest najwazniejsze, a nie dopowiadanie sobie historii jaki to kox jest biedny bo niezopatymalizowana pod moc bestii gierka jest :yao: 

Opublikowano

I tak się postarali jak na grę która w Polsce na Xboxa jest blant exclusive :kaz:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
1 minutę temu, hav7n napisał:

I tak się postarali jak na grę która kupiło na Xboxa dwie osoby w Polsce:kaz:

no u mnie już 11 osób na liście znajomych gra a samych poliaków mam. Chociaż jak ciebie mam nie liczyć to 10 bo ty kupiłeś ją w uk :D

Opublikowano
41 minut temu, blantman napisał:

Teraz każdy SZANUJĄCY się gracz wie co jest ważniejsze w takich skillowych grach. No ale rozumiem na xbox one x nie ma krzaka w performance mode. No ja wole fps niż krzak ale zakładam że dla ciebie liczy się tylko ziarno a nie fps.

Żałosny damage control. Każdy SZANUJĄCY się gracz doskonale zda sobie sprawę, że Xbox One X to jeden wielki (pipi)y szwindel i pół-produkt, który nawet przy grze z 91 na MC i potencjalnej grze roku, nie jest w stanie przebić znacznie tańszego ale mądrzej wykonanego produktu ze stajni Sony. I dlatego świat wybiegunkował się na xboxoxa, że nawet na premierę połączoną z cebulowym Black Friday (a później świętami) poszli solidarnie do sklepu po PS4 a nie po BezGierX.

A że Kaz Hirai schodzi ze sceny? Każdy chce schodzić jako zwycięzca. Lepsze to niż wyebywanie jak szczura w stylu Matticka z MS-u. Sony Playstation jest we wspaniałej kondycji, ciągnie całe Sony niczym drednot. Możecie zielone małpki skakać i krzyczeć do woli, niebieski władca dżungli dumnie wypina pierś na najwyższej skarpie ;)

Opublikowano

Ostatnie dni to jest tak wielka orka klapów, że aż mi się przypomniał ten mem:

6eaae2198dd4a6f8d84a8c9144f39d2159ac4ede

Opublikowano
10 minut temu, Mendrek napisał:

niebieski władca dżungli dumnie wypina dupsko na najwyższej skarpie ;)

Miałeś błąd, poprawiłem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.