Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

do xboxa trzeba dorosnąć, spokojnie, przyjdzie na to czas kolego

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

bo chciałem odkurzyć Xboxa, którego nie ruszałem od dawna, ale chyba przy okazji dash też się trochę zakurzył, bo działa jak (pipi)ane (pipi) zacinając się przy byle aplikacji czy ustawieniach

@kermit jakaś maturka z Xboxa jest? 

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

No w sumie na plejstejszon wychodzi tyle gier że dorosły człowiek nie ma szans ich wszystkich ograć więc mogę się zgodzić z tym że xbox jest lepszą konsolą dla starych ludzi :)

Opublikowano

mature z xboxa to chyba tylko don skończył

Opublikowano
3 godziny temu, kermit napisał:

mature z xboxa to chyba tylko don skończył

Skonczyl

i usunal konto :yao: 

Opublikowano

Też mógłbyś zrobić to samo.

Opublikowano

Racja, jakbym na Loniaku siedzial, to pewnie juz bym to zrobil. Zabawa w ciuciubabke nie interesuje mnie.

Na ten moment wychodzi, ze PS4 i w mniejszym zakresie Switch w 1 kwartale opylily tyle konsol co te bezbeki przez rok, line up tragiczny, jeszcze - na zlosc chyba-  jaranku gamepassem rewolucja i marzeniem cebulki, nowe gry wychodzace w styczniu  (!!!) zaliczaja swietne wyniki sprzedazowe. No, pewnie nie na Xone, ale to sie zobaczy w swoim czasie.

Opublikowano

nudne w ch.ooy sie robia twoje posty po paru miesiacach. zawsze to samo py.erdolenie - nawet nie ma po co wchodzic do cw jak widze twoja morde

Opublikowano

jak u kruka, ta generacja jest wspaniała <3

Opublikowano
Godzinę temu, raven_raven napisał:

U mnie odwrotnie, im więcej lat tym więcej gierek na półce. Inne pytanie to czy te gierki ogrywam.

Ogrywanie gierek? A komu to potrzebne?

Opublikowano

U mnie ta generacja na drugim miejscu za poprzednią. Ogrywam prawie tyle samo co na 360, pc,3ds i ps3 ale cholera jakoś mniej dokładnie. Po prostu w poprzedniej generacji mialem dużo czasu wolnego w tej jakby mniej. Teraz tylko jak giera mi się naprawdę spodoba to kończę ja a reszte odstawiam wcześniej. Patrz horizo  zero dawn czy watch dogs. Kiedyś obie bym skończył a teraz po kilku godzinach stwierdziłem że po co tracić czas na średniaki.  W sumie chyba najwięcej w obecnej generacji nie kończę sandboksow. Jest ich zdecydowanie za dużo i chyba mi się powoli przejadły. Na 360 nawet crackdown, prototype czy saboteur kończyłem z przyjemnością. Tutaj jak coś nie jest wybitnie dobre albo nie wpasuje się w moje gusta idealnie to olewam. Za dużo gierek wychodzi, za mało czasu na sandboksowe szukanie znaczkow zapytania na mapce. 

Brakuje mi za to naprawdę dobrych rpg na tej generacji. Jest kilka wybitnych jak pillarsy, wiedźmin, divinity2 persona 5 czy xenoblade 2. Większość jednak to rozczarowanie ffxv, tales of zeistra, star ocean, mass effect andromeda, drago age inkwizycja,wasteland, fallout 4, torment czy technomancer a to tylko wymieniam z głowy te w które zagrałem. Kocham rpg i szkoda że tak mało dobrych gier z tego gatunku teraz wychodzi. Czekam do 12 lutego może zostane mile zaskoczony. 

Opublikowano

oby się czechom udało, pracuje tam koleś co zmywał po obiadach przy powstawaniu mafii 1,2 więc może być sztos

Opublikowano
3 minuty temu, blantman napisał:

Brakuje mi za to naprawdę dobrych rpg na tej generacji. Jest kilka wybitnych jak pillarsy, wiedźmin, divinity2 persona 5 czy xenoblade 2. Większość jednak to rozczarowanie ffxv, tales of zeistra, star ocean, mass effect andromeda, drago age inkwizycja,wasteland, fallout 4, torment czy technomancer a to tylko wymieniam z głowy te w które zagrałem. Kocham rpg i szkoda że tak mało dobrych gier z tego gatunku teraz wychodzi. Czekam do 12 lutego może zostane mile zaskoczony. 

i tak jest w (pipi) lepiej niz na poprzedniej generacji. Tam to dobre rpg na palcach jednej reki mendrka mozna policzyc

Opublikowano

a rpgow izometrycznych jak pillarsy, divinity czy torment to w ogole nie było, chyba ze jakies pomyje 

Opublikowano
Godzinę temu, Shen napisał:

i tak jest w (pipi) lepiej niz na poprzedniej generacji. Tam to dobre rpg na palcach jednej reki mendrka mozna policzyc

- Lost Odyssey

- Nier

- Infinite Undiscovery

- seria Mass Effect

- seria Dragon Age

- seria Souls

- najlepszy trójwymiarowy Fallout + Skyrim

- South Park: Kijek Prawdy

i to tak na szybko nie licząć eksów na PS3, ani na przenosniaki. no w k.rwę słabo

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

- Nier

- Infinite Undiscovery

- seria Dragon Age

ale on mowil o dobrych grach

Opublikowano

Xboxa pozyczylem z niemalym obrzydzeniem, zeby ograc last odyssey i nie wiem co boty w tej grze widza

Opublikowano

jeśli mówimy o grach rpg poprzedniej generacji to wspomnieć należy o genialnym Wiedźminie 2 :lapka:

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Szkoda że nie wyszło na PS3, bo spuszczałyś się z wrażenia :)

nie ma nad czym, brak mapy swiata, lecisz jak po sznurku, poza snami to fabuła zwyczajnie nudzi. Jedynie system walki i niektorzy bossowie dawali rade. To już MagnaCarta 2 była dużo lepsza i tu cie zaskocze, wyszła tylko na xboxa!

Edytowane przez Shen

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.