Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
18 minut temu, Orzeszek napisał:

xd zgadnij szerolku i nie, nie chodzi o mendrka

Czego Ty wymagasz :D

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
5 minut temu, Rayos napisał:

Dlaczego Aphromo pyskuje do @Kyo? XD 

bo jest debilem

Opublikowano

Z dziecmi rozmawiac nie bede eot

Opublikowano

No jeszcze lekcje się nie skończyły więc chyba będziesz musiał 

Opublikowano

co ja czytam w temacie gt sport - gra gdzie nawet w singlu trzeba sie laczyc z serwerami gry moze nas zbanowac i odciac do nich dostep bo brzydko jezdzilismy online czyli jak tak sie stanie to min nie zapiszemy juz nigdy postepu w tej gierce xdddddddddddddd

Opublikowano
6 godzin temu, _Be_ napisał:

i bugi, których nie było :pawel: 

rzuca nim jak sonybotami którzy ostrzyli sobie ząbki na darmowego far cry 3 w plusie.

Opublikowano

ciekawe jak sie czuje mendrek gdy jego arcade racer zycia wiele razy wymieniany w walce w cw ridge racer wg eurogamera wyladuje jako ex na switcha

ciekawe czy tez bedzie to platne demo jak na ps mortem, btw jak mozna sie jarac ta serie za wyjatkiem jedynki xddd

Opublikowano

Kaz odszedł ze stanowiska CEO i od razu Ridge Racer ląduje u konkurencji. 

Opublikowano

Barlog porównuje walkę w God of War do..... FIFY xD

Cytat

Barlog goes on to compare the combat to FIFA. “It’s the same game every time you play but it’s extremely sort of non-deterministic. Every game is different, despite every game being the same; there’s this drama that exists in every single match, even when you’re playing the same teams. There’s a magic to videogames encapsulated in the idea that I don’t ever want to lose even if I am making something that’s trying to tell a story, and we develop these characters to allow you to feel like there’s freedom here, and that is the joy of games.”

When it comes to how we’ll relate to the pair, Barlog points to cinema’s ability to imbue gestures with meaning – how a subtle glance can reveal a missed opportunity. Barlog sees Atreus in a similar vein; he’ll react to your behaviour, and how you treat him in return can affect the game in real ways.

http://www.gamesradar.com/god-of-war-director-talks-fifa-inspired-combat-learning-from-mad-max-and-getting-your-gear-from-the-dwarves-who-made-thors-hammer/?utm_content=buffer44930&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer_grtw

przerażające jakich porównań musi się chwytać, aby trafić i zachęcić do gry posiadaczy konsoli Playstation 4...

Edytowane przez asax

Opublikowano

no kur.wa gow bez skoku z walka jak w ryse xd bardziej czekam na nowego far craja przynajmniej dobry setting

Opublikowano

Nowy gow ahahahaha. 

Chyba gow-no iksde

Edytowane przez ragus

Opublikowano

gówniak of war hehe

wez gierke w której najważniejsza byla epicka walka

wyrzuć walke

wsadz guwniaka i emocje

graficzka z horizona

10/10 banderas sztos gdziemojakolekcjonerka

Opublikowano

Dawno mnie tu nie było, ale jakże słuszna, godna i sprawiedliwa beka z God Of War: Babysitter in progress:yakubu: A co poza tym? Microsoftlix zaorał niebieskie robactwo, aż zahuczało! Jakże  miło popatrzeć jak zielone pancerne zagony z głośnym chrzęstem i mlaskiem rozjeżdżają gąsienicami niebieskie chitynowe odwłoki!:banderas:Ale nie tylko z tego powodu pękają im cztery litery. Klapy, te wieczne cebulowe zwierzęta są pod tym względem chyba gorsze od blacharzy:yao: Wyobrażacie sobie co by się działo jakby to Sory pierwsze zaproponowało taką usługę, jaki rumor by się w CW zrobił? Jakby taki np Mendrek pospołu z YETI-m bulgotali? Czaicie ten spektakl, jaki by się tu rozegrał?

Gdyby jednak jakiemuś  klapeuszowi się chciało walczyć na gry to ja mam mu do powiedzenia jedno: chińskie bajdurzenia to JEDYNA wartość dodana Plejstejszon 4. Cała reszta i tak raczej prędzej niż później zanurkuje w blacharskim szambie:yao:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano
10 godzin temu, asax napisał:

Every game is different, despite every game being the same;

Pięknie podsumował wszystkie exy Sony.

Opublikowano

Jaki piękny widok, dopiero luty a botą już pęka dopa na samą myśl że PS4 dostanie kolejnego system sellera. Ciekawe co będzie działo się w kwietniu, chyba utopią się we własnej żółci.

Poza tym wspaniałym przegląda się ten temat. 90% postów pochodzi od tych je.ba.niutkich przegrywow wydymanych przez spencera, klapy piszą w dziale PS4, a ci standardowo, poklepywanue się po plecach w CW. Jeszcze będzie dobrze, jeszcze będzie wspaniałe, spencer wsadzaj głębiej.

PIĘKNA GENERACJA.

Opublikowano

Czyli wg Ciebie Horizon był dobrą grą tak? Bo na bank nie był system sellerem.

Opublikowano

7-7.5? znaczy dobra gra :potter: czy tez skala zaczyna sie od 7?

Opublikowano
6 minut temu, MaZZeo napisał:

Był system sellerem bo kupiłem specjalnego tego śmiecia je.banego dla horizona.

Największy błąd życia.

No ale ty się nie znasz na grach leszczu :)

Opublikowano

Kiedys wrzucali gify nawet z orderka, a teraz nowa gr sony kojarzy sie tylko z GoW,nem xd

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Jaki ból dupY że kratos nie skacze, ale że każda kolejna Forza to tak naprawdę pakiet DLC, to już (pipi)a nie ważne. Niech kolejna Forza będzie z lotu ptaka, będzie chociaż jakaś zaczepka, że gra niby innowacyjna.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.