Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, easye napisał:

Ori to pójdzie na każdym komputerze z biedronki w 4k, nawet komputer Czarka by ta grę w 60 fpsach wyświetlilo. 

ale co mnie to obchodzi skoro bez względu na to jaki masz komputer inne konsole wciąż nie odpalą tej gierki?   :I 

zresztą im więcej osób zagra w grę, to tym więcej pieniążków trafi na konto Microsoftu, dzięki czemu ten będzie bardziej skłonny inwestować w podobne produkcje, dla mnie to same plusy 

dobija mnie ta prostacka logika obowiązująca w CW

Edytowane przez asax

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Pamietam jak Isis pisal ze kupi Ori na steamie zamiast windows store zeby nie dac zarobic obrzydliwemu Microsoftowi xd.

Opublikowano

Gdziekolwiek kupi to Microsoft jest wydawcą więc ma udziały z każdego sprzedanego egzemplarza. Przykro mi easye

Opublikowano
39 minut temu, hav7n napisał:

Pamietam jak Isis pisal ze kupi Ori na steamie zamiast windows store zeby nie dac zarobic obrzydliwemu Microsoftowi xd.

Jak zwykle Haven kłamie badz myli mnie z kimś innym, jako jedyny w CW pisałem, ze nie mam z Windows store żadnych problemów i zawsze spieralem się z teoretykami, którym wiecznie żadna gra z WS nie działa... 

Edytowane przez easye

Opublikowano
9 godzin temu, Shen napisał:

Dobrze, że jest xbox ze swoimi odkrywczymi grami i ratuje rynek :obama:

g4F8njr.jpg

Same dobre gry poza Need For Speedem, którego spróbowałem Z A D A R M O w ramach E A A C C E S S.

Opublikowano

Jedyna dobra gra z tej puli to Halo 5. 

Opublikowano

ekscentryczni ci koneserzy gejmingu

Opublikowano
Godzinę temu, Ficuś napisał:

Ta lista mazzeo, nie ma gorszego bezguscia na forum z faktycznie grajacych w gry userow

No nie ma, ale nie kryje sie z tym chociaz, niektorzy tu walcza grami ktorych nigdy nie rusza i nawet nie pokaza w co graja.

Opublikowano

Wspaniałe gry rozwijające stosunki socjalne. Wspaniały czas do bycia graczem społecznym. Zjawiskowe chaty i party. Masa prawdziwych przyjaciół. Do tego 3 abonamenty, skiny do broni, lootboxy i masa niesamowitej,  dodatkowej zawartość w postać DLC. 

Edytowane przez balon

Opublikowano
50 minut temu, easye napisał:

jako jedyny w CW pisałem, ze nie mam z Windows store żadnych problemów i zawsze spieralem się z teoretykami, którym wiecznie żadna gra z WS nie działa... 

A co ma piernik do wiatraka? xd Pamietam jak w statusach pytales sie gdzie lepiej kupic czy na steamie, czy dac zarobic MS i kupic z ich storu na co ci odpisalem ze gierka jest wydawana przez MS wiec jeden chuy xd Takie dzbana sie nie zapomina ale mozesz dalej negowac.

Opublikowano

No prawda jest taka że starzeje się i mam coraz mniej czasu, więc jak już zasiadam do konsoli to niestety bardziej mnie ciągnie do multiplayera by się odprężyć, aniżeli odpalać nowy tytuł do singla na godzinę albo dwie :/ inna sprawa że takie Halo, Gearsy i BF1 są zbyt dobre by przestać grać.  W 2017 roku kupiłem tylko jedną grę - Destiny 2, w tym roku może będzie lepiej bo RDR2 i Metro Exodus będzie grane day one.

Opublikowano
9 godzin temu, Ins napisał:

ICO i The Last Guardian są dla mnie o niebo lepsze, a ta gra jest no po prostu dla mnie niczym. Lece od jednego kolosa na 10 minut do drugiego, po drodze kilka owoców i jaszczurek i żadnych emocji dodatkowo denerwujące nadal mimo, że "nowe" sterowanie. Nadal nie ogarniam kultu tej gry,

- wrażenie z eksplorowania zapomnianej, onirycznej krainy, w której, prócz fauny jest się jedynym żywym typem

- idący za tym pomysł na ograniczenie przeciwników do samych bossów

- końcówka i sam ending nawiązujące do

genezy ICO

Cytat

tak samo jak Blacka od Criteriona, który był po prostu średniakiem w dniu premiery. 

gunplay, animacje przeładowań, rozwałka otoczenia, dość rozległe jak na liniowe mapy obszary.

mam nadzieję że pomogłem

9 godzin temu, Ocelot napisał:

bo ta gra jest kupsztylem ale koprofile teoretycy chwytaja sie brzytwy aby moc wojowac dalej plastikiem w tym temacie.

o nie kolejny post ocelota zdradzający fiksację falliczno analną ;/

Edytowane przez nobody

Opublikowano
41 minut temu, hav7n napisał:

A co ma piernik do wiatraka? xd Pamietam jak w statusach pytales sie gdzie lepiej kupic czy na steamie, czy dac zarobic MS i kupic z ich storu na co ci odpisalem ze gierka jest wydawana przez MS wiec jeden chuy xd Takie dzbana sie nie zapomina ale mozesz dalej negowac.

Az przejrzalem swoje statusy i jedyny o Ori jaki znalazlem to:

czy Ori to takie samo arcydzielo jak Life is Strange? pytanie do niezaleznych ekspertow, by znowu nie wyrzucic kasy w bloto...

A pamiętacie jak boty hypowaly Life Is Strange xD

Gra życia, niektórzy płakał na napisach :dynia:

Edytowane przez easye

Opublikowano

life is strange? no spore rozczarowanko po finale jednak fani telltalegniotów będa zadowoleni :lapka: 

Opublikowano
Godzinę temu, nobody napisał:

- wrażenie z eksplorowania zapomnianej, onirycznej krainy, w której, prócz fauny jest się jedynym żywym typem

- idący za tym pomysł na ograniczenie przeciwników do samych bossów

- końcówka i sam ending nawiązujące do

- wrażenia są takie, że eksploruję krainę, która sama w sobie jest piękna, ale nie ma w niej nic do roboty, bo interaktywności jest w niej tyle co w w większości grach na PSX

- to ograniczenie sprawia, że człowiek się nudzi podczas przemierzania tej onirycznej (nadużywasz tego zwrotu) krainy

- końcówki nie komentuję dopóki gry nie skończę, no ale co ona wspólnego z tym jak w tym momencie odbieram tą grę ?

Godzinę temu, nobody napisał:

gunplay, animacje przeładowań, rozwałka otoczenia, dość rozległe jak na liniowe mapy obszary.

- gunplay był i jest tragiczny, żołdak przyjmuje na siebie tonę ołowiu, a sterowanie jest ubogie

- animacje przeładowań są zbyt długie jak na grę i nie robiły roboty nawet w dniu premiery

- rozległe obszary ? no na pewno nie przez pierwsze klaustrofobiczne levele, może w drugiej połowie tego kupsztala coś się zmienia, ale nigdy nie miałem ani siły, ani chęci by to sprawdzić

Edytowane przez Ins

Opublikowano

LuL, przecież black w dniu premiery wgniatał w fotel. No, ale jak ktoś jest z przyszłości, i teraz ma ból dupy o gierkę z 2005, że jest rozczarowaniem, to :rayos:

Opublikowano

lul przecież byli ludzie w 2005, którzy nie grali tylko na plejstejszyn

Opublikowano
2 godziny temu, easye napisał:

Ori to pójdzie na każdym komputerze z biedronki w 4k, nawet komputer Czarka by ta grę w 60 fpsach wyświetlil, więc każdy, kto ma ochotę i 30 zł na koncie może ta grę sprawdzić. 

Dwunastoletnie desktopowe, przeznaczone li tylko do pracy guwno Della mające na pokładzie bestię w postaci Pentium 4 o taktowaniu 2,4 MhZ?Ar ju siur? Dla Twojego dobra proszę: nie drąż dalej tego tematu...

Opublikowano
4 minuty temu, Metoda napisał:

No i? Black wyszedł też na xboxa.

No i w 2001 ogrywałem Halo, a w 2004 w Halo 2 i dopiero potem wyszedł Black, którym zachwycały się fani plejstacji z niewiadomych dla mnie powodów.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
21 godzin temu, raven_raven napisał:

Byłoby na Xboksa to pewnie dostalibyśmy w BC, a kto wie czy nawet nie byłoby jakiegoś update'u nawet do 4K. A tak to jest na plesteszon i musimy się modlić o remastera za ponad 100 zł, a i to nie jest pewne xd

No do(pipi)ali nie ma co.

7 gier :facepalm:

Opublikowano

Black byłby spoko grą gdyby nie to, że właśnie we wrogów trzeba było wpier.dolić tyle amunicji, że poległem na ostatniej misji bo już miałem dosyć tak słabego rozwiązania. 

Opublikowano

Black spoko ale tez peanow nad nim nie rozumiem

Sotc spoko, na pewno lepsze niz ico, ktore jest dla mnie totalnie slabe ale tez te podroze po nudnych pustkowiach w oryginale mnie nuzyly

Opublikowano

Black to była dobra gierka w dniu premiery, takie solidne 8/10 chociaż jak ktoś był ograniczony tylko do plejsztejszon to nie dziwie się że mógł pisać że sztos.

Fajna rozwałka jak na tamte czasy, klimat, oprawa AV ale krótka, do bólu liniowa, schematyczna z wrogami którzy przyjmowali na klatę 2 magazynki i stali jak słupy.

nobody ładnie popłynął z tymi rozległymi obszarami w Blacku xD  gra to jeden wielki korytarz, no może poza drugim chapterem gdzie można pójść w lesie dwa razy w lewo lub prawo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.