Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

ale co ku,rwa mednrek xDDDDDDDDDDDDDDd przeciez on nawet ps2 nie miał

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

te xboty serio są jak karaluchy, tego robactwa nie idzie wytępić nawet wczorajszą konferencją :beksa:

Ja się czuję wytępiony uleczony

fix'd :usmiech:

no to była terapia szokowa

Opublikowano

Daddy, MaZZeo, Soul, DonSterydo,asax, Czezare do zobaczenia na serwerach PSN :łapka:

Ja jestem skłonny powitać uchodźców z zielonego obozu. Oczywiście na bramce Mendrek albo ktoś wydrapie im na czole "x" w kółeczku żeby nikt nie zapomniał kim są i skąd pochodzą

tumblr_mx14miDgah1sjwxteo1_500.gif

ja mam ps4 dłużej niż większość klapów :D

a i na premierę prawilnie ps2, ps3 i ps4 a nawet uwaga ps vita. Mimo wszystko gardze sony tylko że fajne gry mają :D

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Ja podobnie z tym, że gardzę klapami :)

Cały czas nie mogę wyjść z podziwu jak koncertowo MS (pipi)ł wszystko co mógł w tej generacji (nie licząc wstecznej).

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ja dalej nie wierze jak oni mogli s(pipi)uc tak bardzo po sukcesie 360.

Opublikowano

a i na premierę prawilnie ps2, ps3 i ps4

Myślę, że nie ma czym się chwalić XD

@Starh

Poczuli się zbyt pewnie jak Sony po potężnym sukcesie PS2. 

Ale, że taka ogromna firma nie wyciągnęła wniosków z tej trwającej porażki (która miała być wczoraj przerwana XD) to jestem w szoku.

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Bo chyba każdy xbot na forum ma lub miał jakieś PS, czego nie można niestety powiedzieć o klapach, z których część nie ograła żadnych xboksowych exów i już, jak dobre by nie były.

Opublikowano

Od ilości znaczków 4K, Enhanced podczas konfy to ludziom w internecie wypalilo mózgi, jeśli faktycznie becie nacisk z MS ze gry maja być w natywnym 4K to będzie beka x2 do tej co było na konfie.

Bo chyba każdy xbot na forum ma lub miał jakieś PS, czego nie można niestety powiedzieć o klapach, z których część nie ograła żadnych xboksowych exów i już, jak dobre by nie były.

Dobre gry to były na X360, na One to było kopiuj wklej, dodaj efekt.
Opublikowano

myslisz że czemu gardze sony :D

Opublikowano

Od ilości znaczków 4K, Enhanced podczas konfy to ludziom w internecie wypalilo mózgi, jeśli faktycznie becie nacisk z MS ze gry maja być w natywnym 4K to będzie beka x2 do tej co było na konfie.

Dobre gry to były na X360, na One to było kopiuj wklej, dodaj efekt.
No i sporo klapów olało je kompletnie i wtedy i w nowszych odsłonach, czego kompletnie nie rozumiem. Dla mnie xbox jest główną platformą, ale z przyjemnością nadrobiłem parę exów i remasterów na PS4.
Opublikowano

A dla mnie był pierwszy kloc oraz x360 i na tym skończyła się zielona epopeja. Szybko nie wróci zwłaszcza że to co trzeba będzie na pc.

Opublikowano

Mustang prawdziwy gracz, szanuje

Opublikowano

blant, biegłeś po ps4 potykając się o palety aby na końcu wyrwać ludziom ostatnie sztuk z rąk? 

Opublikowano

Patrzę na mojego trójnoga i przyznam, że tak aktrakcyjnie jeszcze nie wyglądał <3

a Spencer śmieć wylatuje z sygnatury

Co ty myślisz, że tak nagle możesz pokochać Sony? Możesz sprzedać sprzęt, w czym problem, ale tego nie sprzedasz: 

dsltAnw.jpg

PRZYPOMINAM

Opublikowano

Gardzisz sony za swoja glupote ze kupiles ps3 i ps4 na premiere?
Opublikowano

Będzie problem, jeśli Xbox One X przez to całe 4K rzeczywiście dobrze się sprzeda - oby nie.

Konferencja nieźle poprowadzona (większość to gry, gry i gry - ale spośród tego wszystkiego najciekawsze były niektóre indyki, gry z PC i nowe Ori) ale Microsoft popełnił fundamentalne błędy i nie dał żadnego argumentu, by w ogóle zainteresować się tym Xboxem. Spencer nie ma pojęcia co robi, bo nie wierzę, że robi to z premedytacją. 

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Z serii znajdź różnicę

QYcLo2l.jpg

Edytowane przez Starh

Opublikowano

I jesli ktos mi jeszcze tutaj chociaz raz powie, ze zielone robactwo> niebieskie krolestwo to funduje mu ku.rwa trepanacje czaszki w luksusowej klinice w sosnowcu

Edytowane przez okens

Opublikowano

Gardzisz sony za swoja glupote ze kupiles ps3 i ps4 na premiere?

mówi osoba co kupiła switcha z jedną grą na premierę a gardziła 3ds z masą goty tytułów

Opublikowano

3ds z masa goty tytulow xD 3ds to najgorsyz handehld nintendo, dobre gierki mozna policzyc na palcach obu rak,  ficek dobrze zrobil ze kupil przyszlosciowa konsole hybrydowa ktora zaora i ms (o co nietrudno) i sony, postapil slusznie, jak przystalo na swiadomego GRACZA 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Dla tej jednej Zeldy warto było bardziej niż jakby mial to wydać na 2 Srotszy X.

Opublikowano

3ds z masa goty tytulow xD 3ds to najgorsyz handehld nintendo, ficek dobrze zrobil ze kupil przyszlosciowa konsole hybrydowa ktora zaora i ms (o co nietrudno) i sony, postapil slusznie, jak przystalo na swiadomego GRACZA 

Nie wiem co gorsze - półżywe miotające się robaki-boty, czy ty.

Opublikowano

W sumie to nawet zazdroszcze botom. Tyle sztosow na PS4 maja jeszcze do ogrania  :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.