Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

ale co ku,rwa mednrek xDDDDDDDDDDDDDDd przeciez on nawet ps2 nie miał

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 557,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

te xboty serio są jak karaluchy, tego robactwa nie idzie wytępić nawet wczorajszą konferencją :beksa:

Ja się czuję wytępiony uleczony

fix'd :usmiech:

no to była terapia szokowa

Opublikowano

Daddy, MaZZeo, Soul, DonSterydo,asax, Czezare do zobaczenia na serwerach PSN :łapka:

Ja jestem skłonny powitać uchodźców z zielonego obozu. Oczywiście na bramce Mendrek albo ktoś wydrapie im na czole "x" w kółeczku żeby nikt nie zapomniał kim są i skąd pochodzą

tumblr_mx14miDgah1sjwxteo1_500.gif

ja mam ps4 dłużej niż większość klapów :D

a i na premierę prawilnie ps2, ps3 i ps4 a nawet uwaga ps vita. Mimo wszystko gardze sony tylko że fajne gry mają :D

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Ja podobnie z tym, że gardzę klapami :)

Cały czas nie mogę wyjść z podziwu jak koncertowo MS (pipi)ł wszystko co mógł w tej generacji (nie licząc wstecznej).

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ja dalej nie wierze jak oni mogli s(pipi)uc tak bardzo po sukcesie 360.

Opublikowano

a i na premierę prawilnie ps2, ps3 i ps4

Myślę, że nie ma czym się chwalić XD

@Starh

Poczuli się zbyt pewnie jak Sony po potężnym sukcesie PS2. 

Ale, że taka ogromna firma nie wyciągnęła wniosków z tej trwającej porażki (która miała być wczoraj przerwana XD) to jestem w szoku.

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Bo chyba każdy xbot na forum ma lub miał jakieś PS, czego nie można niestety powiedzieć o klapach, z których część nie ograła żadnych xboksowych exów i już, jak dobre by nie były.

Opublikowano

Od ilości znaczków 4K, Enhanced podczas konfy to ludziom w internecie wypalilo mózgi, jeśli faktycznie becie nacisk z MS ze gry maja być w natywnym 4K to będzie beka x2 do tej co było na konfie.

Bo chyba każdy xbot na forum ma lub miał jakieś PS, czego nie można niestety powiedzieć o klapach, z których część nie ograła żadnych xboksowych exów i już, jak dobre by nie były.

Dobre gry to były na X360, na One to było kopiuj wklej, dodaj efekt.
Opublikowano

myslisz że czemu gardze sony :D

Opublikowano

Od ilości znaczków 4K, Enhanced podczas konfy to ludziom w internecie wypalilo mózgi, jeśli faktycznie becie nacisk z MS ze gry maja być w natywnym 4K to będzie beka x2 do tej co było na konfie.

Dobre gry to były na X360, na One to było kopiuj wklej, dodaj efekt.
No i sporo klapów olało je kompletnie i wtedy i w nowszych odsłonach, czego kompletnie nie rozumiem. Dla mnie xbox jest główną platformą, ale z przyjemnością nadrobiłem parę exów i remasterów na PS4.
Opublikowano

A dla mnie był pierwszy kloc oraz x360 i na tym skończyła się zielona epopeja. Szybko nie wróci zwłaszcza że to co trzeba będzie na pc.

Opublikowano

Mustang prawdziwy gracz, szanuje

Opublikowano

blant, biegłeś po ps4 potykając się o palety aby na końcu wyrwać ludziom ostatnie sztuk z rąk? 

Opublikowano

Patrzę na mojego trójnoga i przyznam, że tak aktrakcyjnie jeszcze nie wyglądał <3

a Spencer śmieć wylatuje z sygnatury

Co ty myślisz, że tak nagle możesz pokochać Sony? Możesz sprzedać sprzęt, w czym problem, ale tego nie sprzedasz: 

dsltAnw.jpg

PRZYPOMINAM

Opublikowano

Gardzisz sony za swoja glupote ze kupiles ps3 i ps4 na premiere?
Opublikowano

Będzie problem, jeśli Xbox One X przez to całe 4K rzeczywiście dobrze się sprzeda - oby nie.

Konferencja nieźle poprowadzona (większość to gry, gry i gry - ale spośród tego wszystkiego najciekawsze były niektóre indyki, gry z PC i nowe Ori) ale Microsoft popełnił fundamentalne błędy i nie dał żadnego argumentu, by w ogóle zainteresować się tym Xboxem. Spencer nie ma pojęcia co robi, bo nie wierzę, że robi to z premedytacją. 

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Z serii znajdź różnicę

QYcLo2l.jpg

Edytowane przez Starh

Opublikowano

I jesli ktos mi jeszcze tutaj chociaz raz powie, ze zielone robactwo> niebieskie krolestwo to funduje mu ku.rwa trepanacje czaszki w luksusowej klinice w sosnowcu

Edytowane przez okens

Opublikowano

Gardzisz sony za swoja glupote ze kupiles ps3 i ps4 na premiere?

mówi osoba co kupiła switcha z jedną grą na premierę a gardziła 3ds z masą goty tytułów

Opublikowano

3ds z masa goty tytulow xD 3ds to najgorsyz handehld nintendo, dobre gierki mozna policzyc na palcach obu rak,  ficek dobrze zrobil ze kupil przyszlosciowa konsole hybrydowa ktora zaora i ms (o co nietrudno) i sony, postapil slusznie, jak przystalo na swiadomego GRACZA 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Dla tej jednej Zeldy warto było bardziej niż jakby mial to wydać na 2 Srotszy X.

Opublikowano

3ds z masa goty tytulow xD 3ds to najgorsyz handehld nintendo, ficek dobrze zrobil ze kupil przyszlosciowa konsole hybrydowa ktora zaora i ms (o co nietrudno) i sony, postapil slusznie, jak przystalo na swiadomego GRACZA 

Nie wiem co gorsze - półżywe miotające się robaki-boty, czy ty.

Opublikowano

W sumie to nawet zazdroszcze botom. Tyle sztosow na PS4 maja jeszcze do ogrania  :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.