Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

mam teraz Yakuze 0 do zaczęcia, także niera bym nawet nie ruszył, rozi cebulak na tym skorzystał :cebula:

ale muszę przyznać że atak brygady RR dobrze zsynchronizowany :problem:

Edytowane przez MYSZa7

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 505,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
20 minut temu, raven_raven napisał:

W temacie o grze:

A później:

Tacy to koneserzy na tym plejstejszon, innym się pytają czy prawie dwie stówki za roczną grę to tak dużo, a przychodzi co do czego, to sam pożycza :rotfl: 

No to co, w końcu 170 zł to tak dużo czy nie?

???

Kupiłem Personę, Nioha, Horizona (XD), dwie Yakuzy, czyli największe sztosy zeszłego roku, więc Niera (który mnie nie interesował zbytnio, ale jako jest podawany w czołówkach roku) pożyczyłem, bo mój kolega Mysza jest dobrym kolegą. 

I jest pewna różnica - ja te gry kurwa OGRYWAM. 

Opublikowano

patrzcie Kruka, nie zaprzecza nawet :yakubu:

PS 6 minut a nie minutę 

@MaZZeo wole mu dupe jechać niż go bronić także spokojnie, po prostu jak widzę te komitywę z irca Bluba z krukiem to lubię sobie podyskutować :lapka:

kruku: patrz Bartuś jaki grubas hipokryta

<odnośnik do postów>

bluber: hahahah o (pipi)a, dawaj zjedź mu pizde, minute po Tobie też mu do(pipi)ie

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Myszaczek jak przyleciał xd chyba dobrze ci kransolud na stojąco wczoraj opier.dolił kiełbadrona, że tak latasz i jesteś jego adwokatem

Opublikowano
14 minut temu, Rozi napisał:

Kupiłem Personę, dwie Yakuzy, czyli największe sztosy zeszłego roku

O (pipi)a ale kwikłem :pawel:

Opublikowano
2 minuty temu, Yakubu napisał:

Niebieskie community tak wspaniałe, że nawet szydzą sami z siebie :kaz:

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

powtórzę pytanie - to ja pisałem komuś, że co to jest wyje,bać 170 zł na gierkę?

pożyczajcie sobie do woli, tylko na ch,uj jesteś taki cwaniak jak komuś innemu ciężko wydać prawie dwie stówy, a sam pożyczasz?

i jeszcze jak zwykle ten przytyk, że JA TO GRY OGRYWAM xDDD no i ch,uj, a ja kupuję i nie gram, cry me a river :cool: 

Opublikowano
Teraz, Shagohad napisał:

Niebieskie community tak wspaniałe, że nawet szadzą sami z siebie :kaz:

Bo jak nie ma w co grać, to trzeba sobie czymś zająć czas wolny :yao:

Opublikowano

(pipi)a ta wzajemna nienawiść między rozaliuszem a forumkiem, byleby się do(pipi)ać, polaki (pipi)ane zawistniki wszystkie i te wegańskie, katowickie oraz berlińskie

5 minut temu, Yakubu napisał:

Horizona nie zacytowałeś :notsure:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

no, mysza, jeszcze kilka postów w jego obronie, na razie trzy to trochę mało 

czekaj czekaj, i ty się śmiejesz, że mamy tag team z bluberem xddd

jakby nie patrzeć jesteście całkiem dobraną parą z tą całą hipokryzją

Opublikowano
1 minutę temu, raven_raven napisał:

powtórzę pytanie - to ja pisałem komuś, że co to jest wyje,bać 170 zł na gierkę?

pożyczajcie sobie do woli, tylko na ch,uj jesteś taki cwaniak jak komuś innemu ciężko wydać prawie dwie stówy, a sam pożyczasz?

i jeszcze jak zwykle ten przytyk, że JA TO GRY OGRYWAM xDDD no i ch,uj, a ja kupuję i nie gram, cry me a river :cool: 

Jesteś jakiś niedojebany? Pisałem tam w kontekście tego, że Nier nie kosztuje pełnej ceny już, a zważywszy na to, że Red nie kupuje masowo gier, więc raczej nie powinno to dla niego stanowić problemu. 

I przypierdalają się typy, co wyzywają Mendrka i innych od biedaków, bo mają tylko jedną konsolę :rotfl: Już czas najwyższy na scissoring z twoją dziewczyną bluberem, bo chyba poniedziałkowe swędzenie (pipi) się pojawiło. 

Opublikowano

@raven_raven i na każdego z nich odpowiadasz ehh

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

przecież on zaczął od tego, że 170 zł to dużo za gierkę, jak więc można zakładać, że ta kwota to dla niego jest w porządku cena?

gdyby nie miał z tym problemu to by grę kupił i nic nie pisał xD

i to ja niby jestem niedoj,ebany :rotfl: 

mysza, twoja kolej!

Opublikowano
2 minuty temu, raven_raven napisał:

mysza, twoja kolej!

póżniej, ide na siłke! :lapka:

Opublikowano
6 minut temu, Rozi napisał:

I przypierdalają się typy, co wyzywają Mendrka i innych od biedaków, bo mają tylko jedną konsolę

Ja się nie przypierdalam do jego statusu materialnego (a przynajmniej staram się bo to słabe) tylko raczej do biedy umysłowej i racjonalizacji że jemu nie trzeba więcej konsol bo wszystko robi dla niego plejstejszyn. 

Jak byłem biedny i nie stać mnie było na nic wiecej niż x360 to też tak myślałem. 

Opublikowano
24 minuty temu, Shagohad napisał:

Niebieskie community tak wspaniałe, że nawet szydzą sami z siebie :kaz:

Szanujmy się, jestem multiplatformowcem :sir:

Opublikowano
52 minuty temu, raven_raven napisał:

W temacie o grze:

A później:

Tacy to koneserzy na tym plejstejszon, innym się pytają czy prawie dwie stówki za roczną grę to tak dużo, a przychodzi co do czego, to sam pożycza :rotfl: 

No to co, w końcu 170 zł to tak dużo czy nie?

Biedagaming kultywowany i pielęgnowany na PS od czasów PS3 ;)

Opublikowano

Bieda umysłowa zaś kontynuowana i pielęgnowana na Xśmieciu od czasów pierwszego Xśmiecia ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.