Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

MS pomiedzy Headup Games ( indyki ) i Xseed ( mniejsza czesc innej korporacji, wydaja m in. gry z Kickstarera ).

XD

Edytowane przez aphromo

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

bethesda nieźle sobie  podbila staty 63637328 edycją skyrima i 7363 edycją fallouta 4.

Opublikowano
3 minuty temu, Orzeszek napisał:

bethesda nieźle sobie  podbila staty 63637328 edycją skyrima i 7363 edycją fallouta 4.

Lepsze to niz byc gow.nem m n i e j znaczacym wydawca:yao:

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

a jak to jest być gunwnem? wiesz to z wlasnego doswiadczenia? :)

Opublikowano
3 godziny temu, blantman napisał:

powiedział człowiek grający w ekskluzywny south park, bf1 i batmana

Przeszedłem Yakuzę 0 i Kiwami na premierze, kiedy ty siedząc na taborecie smażyłeś gdzieforsa za 2000 PLN przy jakimś symulatorze poruszania pionków na mapie ;)

Opublikowano
9 minut temu, Mendrek napisał:

Przeszedłem Yakuzę 0 i Kiwami na premierze, kiedy ty siedząc na taborecie smażyłeś gdzieforsa za 2000 PLN przy jakimś symulatorze poruszania pionków na mapie ;)

nie trafiłeś dziecko ja nawet yakuze 3, 4 i 5 przeszedłem a 3 i 4 nawet na premiere. Lepiej nie bij się ze mną o to kto więcej exów na ps4 przeszedł bo przegrasz z kretesem.  No chyba że liczymy jako eksy szrot z plusa to wygrałeś bo ja tego nie ruszam.  

Opublikowano

Yakuzą to ja bym na twoim miejscu nie wojował z blantem xD

Opublikowano

Świetnie blant, dobrze że kupiłeś PS3 i PS4 i wspierasz ją graniem na niej, postawa godna pochwały. Pokazujesz tym samym że warto kupić PS4 i tak też każdy to czytający powinien uczynić ;)

Opublikowano
29 minut temu, Orzeszek napisał:

a jak to jest być gunwnem? wiesz to z wlasnego doswiadczenia? :)

kompletnie nietrafione.

Opublikowano

Xbox właśnie dostał 4 nowe exy remastery, a wy co? dalej kupowanie trzeci raz tej samej gry za 140 zł? 

Opublikowano

Nie c0rwa fifka i gears of war xD tfu ty zielony gnojarzu

Opublikowano

Jak dorosnę to też stanę się bezguściem? :(

Opublikowano

Jak będziesz dorastał z PlayStation to tak.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wyszedł scorpio najsilniejsza konsola na świecie, premierowe gry w cenie abonamentu, darmowe remastery z poprzedniej generacji we wstecznej kompatybilności.....
220fb01b9e2716944b600eacfee37e88.jpg

Opublikowano

No plejbeka4 bez gier dla januszy do fifki i BFa w niedziele po kościele, nadkonsola XO dla prawdziwych graczy do grania w porządne gry, każdy ma wybór  ;) 

Opublikowano
3 godziny temu, Pupcio napisał:

A my nowe gry :)

no bardzo

Opublikowano
14 minut temu, gekon napisał:

no bardzo

Pawcia po prostu nie było na świecie kiedy wychodził SOTC więc dla niego to nowa gra :) 

Opublikowano
6 minut temu, asax napisał:

Pawcia po prostu nie było na świecie kiedy wychodził SOTC więc dla niego to nowa gra :) 

No tu Cię się nie udało asaxie kochany bo sotc dostałem razem z ps2 i jest to jedna z moich ulubionych gier komputerowych :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.