Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Jak praktycznie każda gra pro Enhanced. Chyba tylko TLoU remaster działa natywnie spośród tych dużych gierek.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
21 minut temu, Najtmer napisał:

oj wjedzie Shadows Die Twice i xboty znowu zaczna omijac ten temat :)

To już wiadomo co to ma być? Kiedy i na co to wyjdzie?

Niebieskie robactwo na mocarzu od rana, niczego innego się po tej growej patologii nie spodziewałem.

@kruczy: WipEout OC

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
W dniu 2/23/2018 o 16:23, aphromo napisał:

Secret of Mana ? Perelka do gry ze znajomymi na kanapie,idealna odskocznia od bijatyk i typowych gier na 2 pady. Pewnie, gameplayowo od razu widac ze to remak starocia, ale w malych dawkach spelnia swoje zadanie.

No i natywne 4K/60 FPS na Pro :obama:

Bol dupy recenzentow, ktorym sentyment przeslonil oczy, nie ma dla mnie znaczenia. 

"Kupilem sobie rower - no i mial 2 kolka :obama: "

Edytowane przez Gość

Opublikowano
8 minut temu, raven_raven napisał:

Nie dziwi mnie to za bardzo, co na PS4 Pro chodzi w 4K? :usmiech: 

RESOGUN 

Opublikowano

CW dla klapów straciło rację bytów, bo jak Sony może odpowiedzieć na ostatnie dokonania Microsoftu? Game Pass, darmowe remastery, wiosenne premiery, lepsze multiplatformy, co w zamian może zaoferować Sony?  Nie dziwi mnie więc że omijają temat, zagrywając się  w Secret of Mane 

Najtmar nawet w porywie desperacji przywołuje Shadows Die Twice, grę widmo o której nic nie wiadomo, włącznie z tym na jakie platformy wyjdzie. A byłby trochę przypał, gdyby okazało się że gra będzie dostępna w lepszej wersji na Xboxie...

Opublikowano

Zaczynam rozumieć ideę shitpostingu Mendrka. Wystarczyło 10 pokoleń w CW i jego recesywny gen skutecznie rozprzestrzenił się w mózgach zielonych robaków. 

Opublikowano
34 minuty temu, asax napisał:

Najtmar nawet w porywie desperacji przywołuje Shadows Die Twice, grę widmo o której nic nie wiadomo, włącznie z tym na jakie platformy wyjdzie. A byłby trochę przypał, gdyby okazało się że gra będzie dostępna w lepszej wersji na Xboxie...

hahaha, przepiekny bol dupy, jak sie okaze, ze kolejna gra generacji znowu tylko dla sonylordow.

no sorry panowie, tak bedzie :)

Opublikowano

'sonylord' - definicja podludzi grajacych w 23 fpsach w multiplatforme.

Opublikowano

O JEZU JAKA TAK GRA MA DOBRY KLIMAT!!!

Bloodborne-entering-yarnham_from-softwar

Moon_Presence_Encounter.jpg?v=1517941007

:ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:

z drugiej reki, robactwo tez ma cos dla siebie 

Sea-of-Thieves-Beta-910964.jpg

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

No jedyna gra godna kupienia tego szumiącego szrota. 

Opublikowano

one is enough, reszta to i tak kupsko lapiace zadyszke w wyscigu za pecetami, ktore sprytnie emuluja granie na kanapie dzieki kompatybilnosci z padami. to sie nazywa szach mat marketingowy.  hehehehehe

nowa strona, wiec to prawda :sir:

w sumie jak nowa strona, to wam wrzuce jak powinny wygladac gry dla ktorych warto kupic konsole

bloodborne-how-to-kill-first-boss-cleric

OOOOOOOOOO

no kisne xD

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

PS4 ma się jak widzę tak wyśmienicie, że po grze z PS2 przyszedł czas na wojowanie grą z 2015 roku. Najs, ciekawe, co następne.

Opublikowano
25 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

dobra najtmer ale weź już zm

^

this

Opublikowano
2 minuty temu, raven_raven napisał:

PS4 ma się jak widzę tak wyśmienicie, że po grze z PS2 przyszedł czas na wojowanie grą z 2015 roku. Najs, ciekawe, co następne.

o, nie wiedzialem ze o poziomie generacji swiadcza tylko produkcje sprzed ostatniego miesiaca.

czekaj... slyszysz... takie tszzzz..ff....prrrr, to odglos pekajacych dup ktore wyrzucaja plynne balasy zawisci hehehehe

Opublikowano

ten temat zobowiazuje do bycia najlepszym

no sam przyznaj, czy to nie jest sztos klimat, niedoscigniony przez kidsfriendly sea of costam?

Bloodborne-windmill-in-the-woods_from-so

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Najtmer zawsze jest tak żenujący, czy dzisiaj ma po prostu słabszy dzień i trzeba mu wybaczyć? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.