Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, asax napisał:

VITA ZNACZY ŻYCIE  :(

ja wciąż czekam na Stardew Valley... 

Przecież na switcha jest

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

Przecież na switcha jest

granie w gierki na konsoli Sony to co innego 

Opublikowano
15 minut temu, asax napisał:

granie w gierki na konsoli Sony to co innego 

o, to, to! Zadna inna platforma nie dostarcza tyle nostalgii - tylko majac sony mozna wyje.bac 1.5k na konsole ktora odpali fortnite'a w mocnych 20 fpsach i 1080p. #ForTheFrajers

Opublikowano
7 godzin temu, Moldar napisał:

Vita już dawno zdechła, a dopiero teraz się niektórzy obudzili.

Co do vr, to kompletnie się nie zgodzę, że za wcześnie. Właśnie sony fajnie temat ogarnęło i można już się trochę pobawić tymi goglami, w całkiem przystępnej cenie.

Playlink? Grałem więcej w te gierki w domu i u znajomych niż na xbox one ogółem. Już o funie i kupie śmiechu nie wspomnę.

To chyba raczej swiadczy o twoim spier.dolonym guście a nie ze to hit xd

Opublikowano

Bożenka z klanu woli analny fisting niz chodzic do opery, beka jak to źle swiadczy o operze xD

Opublikowano

Prosiłbym kolegów klapów o nie podejmowanie się dyskusji dot. gierek battle royale. Szanujmy się. Te raki gry MAJĄ być lepsze na Xboxie i PC. Tak samo jak Minecrafty i inne LoL-e. Niech sobie klocuchy i arabskie dzieci tam w nie pogrywają. Im mniej tego na PS4, tym lepiej dla PS4 ;)

Opublikowano

dobrze pisze mondry. tylko niepotrzebnie ograniczyles wypowiedz do battle royal. KAZDA gra jest lepsza na xboxie i pc - w multiplatformach jest mniej wiecej tak:

Xbox / PC ->>> Switch ->>> (pipi) Obes.rane ---> Posty aformo ->>> WIecej (pipi) obes.ranego ->>> twoje wypociny ->>> pis i ich lepsze rzady ->>>> (pipi) 100 ton ->>>> Tani Plastik wersja ze spojlerem ->>> (pipi) ->>> Tani Plastik wersja dla prowidentow

Opublikowano

Mam ignora na tego frajera powyżej, co to kupuje i promuje platformy bez dobrych gier do ogrania (frajerstwo trzeba izolować ze społeczności), i widzę że mogę odkryć jego wypociny, tylko nie wiem czy warto. Napisał coś więcej ponad mało śmieszny bulgot randoma bez gamingowych ID (bo się wstydzi swojego bezguścia i sprzętowej biedy)? Może mi ktoś dać znać kto go nie ma jeszcze w ignorowanych? ;)

Opublikowano
9 minut temu, Mendrek napisał:

Mam ignora na tego frajera powyżej, co to kupuje i promuje platformy bez dobrych gier do ogrania (frajerstwo trzeba izolować ze społeczności), i widzę że mogę odkryć jego wypociny, tylko nie wiem czy warto. Napisał coś więcej ponad mało śmieszny bulgot randoma bez gamingowych ID (bo się wstydzi swojego bezguścia i sprzętowej biedy)? Może mi ktoś dać znać kto go nie ma jeszcze w ignorowanych? ;)

O jak dobrze ze to napisałeś xd

Opublikowano

Psycha siadła mondremu? O ch,uj xd

Opublikowano
15 minut temu, _Be_ napisał:

Psycha siadła mondremu? O ch,uj xd

Nie wiem jak mogłaby mi siąść psychika gdy w kojącym ogrodzie celtyckiej muzyki na uszach, tworzę w pocie czoła swoją własną karciankę i jestem mega happy i motivated, w ogóle chillout jakbym się gar kalafiorów najadł ;)

Opublikowano

psycha ci siadła przez ocelota :potter: 

Opublikowano

Przecież nawet go nie przeczytałem :yao: A że nazwałem pewne rzeczy i osoby po imieniu? To akurat sprawia mi przyjemność. Ot, pokazanie temu taboretowi że nic tu nie znaczy ;)

Opublikowano

Ocelot jak owinął sobie mendrka wokół palca  :)

Opublikowano

Mendrej meltdown przez Ocelota, tyle lat czekania by kebab popuscil xddd

Opublikowano

nie chce nic mowic panie i panowie, ale mondrego juz pare lat temu doprowadzilem do epilepsji. nie chce mi sie szukac postu ale jechalem go przez caly weekend i napisal tylko (cytat): "Prosze, wezcie go stad :(" i wy.(pipi)al na pare dni. marzylem od dawna zeby powtorzyc moj wyczyn.

Opublikowano

Yep, psycha słaba jak u ośmiolatka. 

Opublikowano

wątpię, mondry ma silną psychę, od urodzenia hartowaną w ogniu szykan i obelg, oczywiście w 100% słuszne, sprawiły, że to mechaniczna bestia do pisania sucharów, bzdetów i kłamstw - bez cienia poczucia własnej godności 

Opublikowano
6 godzin temu, gekon napisał:

wątpię, mondry ma silną psychę, od urodzenia hartowaną w ogniu szykan i obelg, oczywiście w 100% słuszne, sprawiły, że to mechaniczna bestia do pisania sucharów, bzdetów i kłamstw - bez cienia poczucia własnej godności 

też tak myślałem, ale tym ignorem potwierdził, że nie daje rady xd jeszcze jak podkreślał ŻE MA SILNĄ WOLE I NIE ODKRYJE JEGO POSTA

Opublikowano

Ocelot tyle pisze, a ja nic, nawet mnie to nie obchodzi. W ogóle to na mnie nie działa. Taką mam silną wolę. 

Spoiler

Opublikowano

No, patch 60 FPS do Fortnite dziala swietnie ( 600p na Loniaku:obama:), najmocniejsza premiera zaorana przez darmowke z lepszym gameplayem, wielkie zmiany w Sony, caly nacisk  skupia sie na grach, data premiery Detroid, a na Xboxie co, mozliwosc przejmowania kontroli nad postacia przez widza na streamie:dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.