Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, asax napisał:

VITA ZNACZY ŻYCIE  :(

ja wciąż czekam na Stardew Valley... 

Przecież na switcha jest

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 557,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

Przecież na switcha jest

granie w gierki na konsoli Sony to co innego 

Opublikowano
15 minut temu, asax napisał:

granie w gierki na konsoli Sony to co innego 

o, to, to! Zadna inna platforma nie dostarcza tyle nostalgii - tylko majac sony mozna wyje.bac 1.5k na konsole ktora odpali fortnite'a w mocnych 20 fpsach i 1080p. #ForTheFrajers

Opublikowano
7 godzin temu, Moldar napisał:

Vita już dawno zdechła, a dopiero teraz się niektórzy obudzili.

Co do vr, to kompletnie się nie zgodzę, że za wcześnie. Właśnie sony fajnie temat ogarnęło i można już się trochę pobawić tymi goglami, w całkiem przystępnej cenie.

Playlink? Grałem więcej w te gierki w domu i u znajomych niż na xbox one ogółem. Już o funie i kupie śmiechu nie wspomnę.

To chyba raczej swiadczy o twoim spier.dolonym guście a nie ze to hit xd

Opublikowano

Bożenka z klanu woli analny fisting niz chodzic do opery, beka jak to źle swiadczy o operze xD

Opublikowano

Prosiłbym kolegów klapów o nie podejmowanie się dyskusji dot. gierek battle royale. Szanujmy się. Te raki gry MAJĄ być lepsze na Xboxie i PC. Tak samo jak Minecrafty i inne LoL-e. Niech sobie klocuchy i arabskie dzieci tam w nie pogrywają. Im mniej tego na PS4, tym lepiej dla PS4 ;)

Opublikowano

dobrze pisze mondry. tylko niepotrzebnie ograniczyles wypowiedz do battle royal. KAZDA gra jest lepsza na xboxie i pc - w multiplatformach jest mniej wiecej tak:

Xbox / PC ->>> Switch ->>> (pipi) Obes.rane ---> Posty aformo ->>> WIecej (pipi) obes.ranego ->>> twoje wypociny ->>> pis i ich lepsze rzady ->>>> (pipi) 100 ton ->>>> Tani Plastik wersja ze spojlerem ->>> (pipi) ->>> Tani Plastik wersja dla prowidentow

Opublikowano

Mam ignora na tego frajera powyżej, co to kupuje i promuje platformy bez dobrych gier do ogrania (frajerstwo trzeba izolować ze społeczności), i widzę że mogę odkryć jego wypociny, tylko nie wiem czy warto. Napisał coś więcej ponad mało śmieszny bulgot randoma bez gamingowych ID (bo się wstydzi swojego bezguścia i sprzętowej biedy)? Może mi ktoś dać znać kto go nie ma jeszcze w ignorowanych? ;)

Opublikowano
9 minut temu, Mendrek napisał:

Mam ignora na tego frajera powyżej, co to kupuje i promuje platformy bez dobrych gier do ogrania (frajerstwo trzeba izolować ze społeczności), i widzę że mogę odkryć jego wypociny, tylko nie wiem czy warto. Napisał coś więcej ponad mało śmieszny bulgot randoma bez gamingowych ID (bo się wstydzi swojego bezguścia i sprzętowej biedy)? Może mi ktoś dać znać kto go nie ma jeszcze w ignorowanych? ;)

O jak dobrze ze to napisałeś xd

Opublikowano

Psycha siadła mondremu? O ch,uj xd

Opublikowano
15 minut temu, _Be_ napisał:

Psycha siadła mondremu? O ch,uj xd

Nie wiem jak mogłaby mi siąść psychika gdy w kojącym ogrodzie celtyckiej muzyki na uszach, tworzę w pocie czoła swoją własną karciankę i jestem mega happy i motivated, w ogóle chillout jakbym się gar kalafiorów najadł ;)

Opublikowano

psycha ci siadła przez ocelota :potter: 

Opublikowano

Przecież nawet go nie przeczytałem :yao: A że nazwałem pewne rzeczy i osoby po imieniu? To akurat sprawia mi przyjemność. Ot, pokazanie temu taboretowi że nic tu nie znaczy ;)

Opublikowano

Ocelot jak owinął sobie mendrka wokół palca  :)

Opublikowano

Mendrej meltdown przez Ocelota, tyle lat czekania by kebab popuscil xddd

Opublikowano

nie chce nic mowic panie i panowie, ale mondrego juz pare lat temu doprowadzilem do epilepsji. nie chce mi sie szukac postu ale jechalem go przez caly weekend i napisal tylko (cytat): "Prosze, wezcie go stad :(" i wy.(pipi)al na pare dni. marzylem od dawna zeby powtorzyc moj wyczyn.

Opublikowano

Yep, psycha słaba jak u ośmiolatka. 

Opublikowano

wątpię, mondry ma silną psychę, od urodzenia hartowaną w ogniu szykan i obelg, oczywiście w 100% słuszne, sprawiły, że to mechaniczna bestia do pisania sucharów, bzdetów i kłamstw - bez cienia poczucia własnej godności 

Opublikowano
6 godzin temu, gekon napisał:

wątpię, mondry ma silną psychę, od urodzenia hartowaną w ogniu szykan i obelg, oczywiście w 100% słuszne, sprawiły, że to mechaniczna bestia do pisania sucharów, bzdetów i kłamstw - bez cienia poczucia własnej godności 

też tak myślałem, ale tym ignorem potwierdził, że nie daje rady xd jeszcze jak podkreślał ŻE MA SILNĄ WOLE I NIE ODKRYJE JEGO POSTA

Opublikowano

Ocelot tyle pisze, a ja nic, nawet mnie to nie obchodzi. W ogóle to na mnie nie działa. Taką mam silną wolę. 

Spoiler

Opublikowano

No, patch 60 FPS do Fortnite dziala swietnie ( 600p na Loniaku:obama:), najmocniejsza premiera zaorana przez darmowke z lepszym gameplayem, wielkie zmiany w Sony, caly nacisk  skupia sie na grach, data premiery Detroid, a na Xboxie co, mozliwosc przejmowania kontroli nad postacia przez widza na streamie:dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.