Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

DESIGN konsoli wersja GOW xD

wyczuwam kultową beke po wsze czasy

Opublikowano

Nie widziałem, ale wątpie że przebije to:

577d819b-5715-4e08-87fa-9fb51a65e2f8.jpg

118635b1.jpg

Opublikowano

Już kiedyś dawałem. 

https://www.consolevariations.com/

Można się pośmiać. 

Opublikowano

Nic nie uratuje DS4. Co za brzydal.

Opublikowano

przepraszam, zapomnieałem o tym niekwestionowanym faworycie:

audi-xbox-one.jpg?itok=HcV7igTx

Edytowane przez asax

Opublikowano

xdddddddd

konsole w guscie klapow czyli spyerdolony odpust po całości, co za wiocha xd

Opublikowano

Idealny design do szafy blantmana

Opublikowano

podsumowując mamy bete SOT która sprawila ze mendrkowi pękła berlinka, co miesiąc 10 gier w gempassie, nowe exy za free, darmowe remastery sztosów w 4k, co miesiąc impreza o nazwie inside xbox z newsami/zapowiedziami/wywiadami, jutro gameplay GOTG state of decay 2, wszystkie multiplatformy w najlepszej jakości na ziemi a znając zycie i crackdown 3 nas zaskoczy czyms po czym yeti nie będzie chciał wychodzić z kopalni

vs

364759488.jpg

xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
3 minuty temu, kermit napisał:

podsumowując mamy bete SOT która sprawila ze mendrkowi pękła berlinka, co miesiąc 10 gier w gempassie, nowe exy za free, darmowe remastery sztosów w 4k, co miesiąc impreza o nazwie inside xbox z newsami/zapowiedziami/wywiadami, jutro gameplay GOTG state of decay 2, wszystkie multiplatformy w najlepszej jakości na ziemi a znając zycie i crackdown 3 nas zaskoczy czyms po czym yeti nie będzie chciał wychodzić z kopalni

vs

364759488.jpg

xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

W skrócie podsumowując post. Najlepiej w domu mieć PS4 i PC.

Opublikowano

najlepiej laptopa z biedronki z dual shockiem 4, inaczej się nie liczy

Opublikowano

ta ps4 wyglada jakby ktos w 6 klasie podstawowej, dorwal sie do sali informatycznej i w 5minut w gimpie cos skleil. takie gow.na tylko u sony

Opublikowano

364759488.jpg

Opublikowano

wiesz, ludziom się podobały kolekcjonerskie edycje PS4 z motywem Uncharted to i ta znajdzie swoich zwolenników

dla mnie takie edycje konsol to straszna wiocha, jedynie gdzie jakoś to wygląda to w edycjach konsol Nintendo, ale też target specyficzny

Opublikowano

niezła kolorowanka, pierwsze urzadzenie elektr. ktore zaatakowane przez dzieciz flamastrami zyska na urodzie.

Ale te zlote paciorki z frontu najpiekniejsze.

szkoda ze mazelo taki prostak

Opublikowano

Widze, że rzeczywistość czym bardziej chvjowa, to boty sięgają po coraz mocniejsze środki.

Poranek każdego bota, a później na cały dzień do cw, bo ile można grać w te gierki z x360.

Spencer, ty chory sku.r.wy.synu.

Opublikowano

No zerkają do cw bo są w pracy. Klapy za to grzecznie czekają na przerwe/koniec lekcji lub pracują w miejscach gdzie nie mogą korzystać z neta :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Mendrek w budzie z kebabem na dworcu może i nie ma dostępu do internetu, za to na pewno każdego kebaba zawija pełen pasji i miłości do playstation. Obmyślając plan na następne przycebulenie gierek, myśli szaleńczo wirują w tej spuchniętej główce, pod nosem mamrocząc jakieś przekleństwa w stronę spencera i gabena. Co chwilę nerwowo spogląda za siebie, w poszukiwaniu nowych klientów przed drzwiami :problem: 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

strach sie bac jaki magiczny skladnik dodaje jak przychodzi po kebaba jakis blacharz lub xbot

Opublikowano

No Lucek jak nic w linku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.