Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

zapomnieliscie o Moss, must have yetiego

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Akurat symulator szczura to idealna gierka dla niebieskich szkodników.

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Akurat symulator szczura to idealna gierka dla niebieskich szkodników.

Jak to dobrze ze DMCV wyjdzie tylko na ps4 i będziesz musiał jednym z tych szkodników zostać.

Opublikowano

Daj jakieś źródło. Chyba, że będzie w moim ulubionym modelu PS4 console exclusive, STEAM.

Opublikowano

To tylko ploty. Sony ponoć opłaca cześć developingu. Może być exem ale nie musi. Może być też czasowym exem.

Albo mieć jakieś exowe DLC. 

Opublikowano

warto było zapowiedzieć Crasha na Xboxa i Switcha choćby dla tego widoku:

DXzdMMnXUAAYwYH.jpg

DXzdMfqXcAAD4sd.jpg

DXzdNBQXcAAs34K.jpg

DXzdNk2XcAAivS8.jpg

Opublikowano

Na razie to w ogóle tematu nie ma, bo gierka nie została nigdzie wspomniana/zapowiedziana/teasowana. Ale zaklinanie rzeczywistości od samego rana może uskuteczniać tylko jedna grupa użytkowników forumka.

Opublikowano
1 minutę temu, asax napisał:

warto było zapowiedzieć Crasha na Xboxa i Switcha choćby dla tego widoku:

<zdjęcia pęknietych du,p klapów>

ach, łezki konsolorzy jednokomórkowców do śniadania jak znalazł

boże czemu klapy to tacy podludzie xddd

Opublikowano

Bzduras No to napisałem wyraźnie że to tylko plotki. Równie dobrze exem być nie musi. Imo nie będzie. 

Opublikowano

piekny bol dupy niebieskich przegrywow, ich ukochany crash sprzedany jak dziwka :)

Opublikowano
1 minutę temu, Kyo napisał:

Bzduras No to napisałem wyraźnie że to tylko plotki. Równie dobrze exem być nie musi. Imo nie będzie. 

Owszem, ale odnosiłeś się do kwestii ekskluzywności, ja z kolei do istnienia gierki w jakiejkolwiek formie. Kapkum ma wywalone jajca na serię, wolą trzepać bezpieczną kapuchę na remasterach poprzednich części niż stworzyć nową. Zupełnie jak Sony :v

Opublikowano

Też prawda :D

Opublikowano
8 minut temu, kermit napisał:

piekny bol dupy niebieskich przegrywow, ich ukochany crash sprzedany jak dziwka :)

nie pierwszy raz na dodatek, no ale przez chwilę mogli sobie żyć w bańce, że Crash wrócił na plejbekę

8 godzin temu, ragus napisał:

drugi raz na tego crapa się nie nabiorę :)

dziękuję serdecznie rynkowi za poje,bane ceny tego śmiecia, jak to się mówi z angielska "dodged a bullet"

Opublikowano

Crash ? Niepotrzebnie kupiłem remaster na PS4, bo popsuł mi moje świetne wspomnienia z tą serią. Jaki to jest crapośredniak to ja nie mam pytań. 

Ogólnie mam tą grę w dupalu, ale mam nadzieję że na Koxie będzie 60 klatek by klaperstwo miało jeszcze większy ból dupska.

Opublikowano

Crash? A na ch,uj komu ten śmieć jak są dobre gry? 

VR? 

xd

Opublikowano

Ten direct, co za bieda, same porty w gorszej jakości, jeszcze plebs zapłaci za to pełną cenę. Dymanie piękne, ale w końcu nintendozboki lubią to.

Opublikowano
8 minut temu, YETI napisał:

Ten direct, co za bieda, same porty w gorszej jakości, jeszcze plebs zapłaci za to pełną cenę. Dymanie piękne, ale w końcu nintendozboki lubią to.

Vr kupiony?

Opublikowano

Płacą za to żeby posiedzieć na kiblu i pograć w najgorsze wersję. Xdddd

Nie oszukujmy się, Znicz to konsola dla osób mające problemy z wyproznieniem. Ficek (pipi)ł krupnioki, wdycha ten cyklon b na slunsku i teraz siedzę na kiblu. Nikt normalny nie będzie grał na Zniczu w pociągu, chyba że wygląda jak Rayos.

Konsola dla przegrywow lubiących w czoko.

Opublikowano

Remasterki z wiiu kupione? :)

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Płacą za to żeby  pograć w najgorsze wersję

O to tak jak ty z PS4 amator :potter: 

Opublikowano
Vr kupiony?
Jak wyjdzie na x-smiecia lepsza gra od Moss, a nie te crapy pokroju gejlogirsy4, to daj głos, a teraz buda.
Opublikowano

Ty, weź sobie pobiegaj lepiej, bo jakieś majaki masz z rana.

maxresdefault.jpg

A jak to nie pomoże, to proponuję wziąć dodatkową dawkę leków.

Opublikowano
YETI, Sony olało PSMortem, więc Ty nawet nie masz świadomości jak może wyglądać dobre granie przenośne. [emoji38]
Z przenośnych konsol to ja mialem GBC i PSP, i jakies 15 lat mniej. Teraz jak mam okazję, to wolę poczytać książkę niż grać w najgorsze wersję gier i to jeszcze publicznie. Ciekawe co sobie ludzie pomyślą, albo jakaś laska, która widzi rayosa zbierające grzyby w palecie kolorów na widok których nawet geją robi się niedobrze.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.