Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

a jakieś rime, ratchety i bloodborny, no nie jest najlepiej.

Opublikowano
5 minut temu, aphromo napisał:

MS w tym roku ma inne problemy niz boxy na e3, mianowicie nie maja nic zapowiedzianego/hintowanego na kolejne lata.

MS nie ma problemu z boxami na E3, to $ony jak cygan siedzi w wynajętym bazarze.

Fakt $ony ma trailery na 2020+ które oglądamy od trzech lat a od blisko roku nic ciekawego nie wydali na szrota4 xD

Co roku ta sama gadka że nic nie ma i co roku MS miażdży drugą połową roku Kaza  ;)

Opublikowano

Klapy to jakies poyebane są,  sami sobie tworza problemy, ze niby gry potrzebne do grania xD A później 2 miechy nie ma jakiegoś exa i sami się podkładaja.

Opublikowano
7 minut temu, Daddy napisał:

Fakt $ony ma trailery na 2020+ które oglądamy od trzech lat a od blisko roku nic ciekawego nie wydali na szrota4 xD

Co roku ta sama gadka że nic nie ma i co roku MS miażdży drugą połową roku Kaza  ;)

Szkoda slow na Ciebie, Sea of Thieves pierwszy pokaz 2015, SoD 2 2016, Crackdown 3 2014.

Asax skoro dajesz mi minusa to zdradz jakie gierki MS ma na koniec roku i kolejne ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

1 pokazy

sot 2015

gow 2016

a wychodzą prawie w tym samym momencie.

Asax Ci dał minusa bo 2016 był przed 2015, to  są te lata przechodnie czy jakos tak. wtopa afromo

Opublikowano
22 minuty temu, aphromo napisał:

MS juz od zeszlego roku ma powazne problemy wydawnicze, w tym roku po prostu nic nie maja.

FAKT: w tym roku mają: Sea of Thieves, State of Decay 2 i Crackdown 3 

Opublikowano
1 minutę temu, asax napisał:

No wydadza gierki zapowiedziane 3 edycje CW temu i co dalej ? Okej nowa Forza i ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
1 minutę temu, asax napisał:

tenor.gif?itemid=7954644

Opublikowano
3 minuty temu, aphromo napisał:

co dalej ?

to nie jest pytanie do mnie tylko do Spencera 

ja nie wiem 

Edytowane przez asax

Opublikowano
1 minutę temu, milan napisał:

tenor.gif?itemid=7954644

CO ZA KU(R) WA  BIEDA, CZYM ONI WALCZĄ??? 

XDDDDDDDD

Opublikowano
2 minuty temu, aphromo napisał:

No wydadza gierki zapowiedziane 3 edycje CW temu i co dalej ? Okej nowa Forza i ?

A oświeć mnie mistrzu, co takiego ma zapowiedziane Sony na ten rok? I co najważniejsze czym nas uraczy na E3?

Opublikowano
1 minutę temu, aphromo napisał:

No wydadza gierki zapowiedziane 3 edycje CW temu i co dalej ?

no $ony do dziś nie wydało swoich gier i co dalej?  Nowe trailery na kolejne lata xDDD

Opublikowano

Tak calkowicie poważnie, pomijajac daty  wydań, wyczuwam ostry bitchslap ze strony Sony, jak  wiadomo  ich konfy dzielą się na żenująco- ośmieszające i  te które idą jak walec po szmatach.

Teraz wyczuwam bardziej to drugie, w sumie nie wiem dlaczego, mają takie gry na liscie wydawniczej ze wystarczy nowy  trailer spidermana, lou2, death stranding i spyro.  A jest szansa na ponowny  wpier,dol.

Opublikowano

Ok, ale może się skończyć równie dobrze na tym, że pokażą trailery teraz, gry wyjdą za 5 lat spełniając przy tym założenia techniczne dla obecnej generacji i na starcie już będą spalone.

Edytowane przez Matriks_1111

Opublikowano
6 minut temu, asax napisał:

to nie jest pytanie do mnie tylko do Spencera 

Czyli nic nie maja:dynia: Zanim popadniesz w samozachwyt nad luksusowym bistro w hotelu MS, pamietaj ze najlepiej oceniana gra na zeszlorocznym E3 MS byl Anthem.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
1 godzinę temu, _Be_ napisał:

Ku,rwa takie bomby MS przygotowywuje, że aż nie mogę się doczekać na filmik Mazzeo Upadek E3 2018

będzie

czuję w moczu że w tym roku MS zaora towarzystwo

radzę klapom nie wchodzić na forum dzień po konfie, bo zielony walec z Adolfem za kółkiem przejedzie sie po niebieskich karakranach

Opublikowano

dominacja jak za czasow x360

Opublikowano

Szkoda że dreams to nie multiplatforma, byłaby szansa na jakies exy na xboxa.

Opublikowano
12 minut temu, Matriks_1111 napisał:

że pokażą trailery teraz, gry wyjdą za 5 lat

czyli jak każda konferencja sony xddd

ale w klaperskim świecie to chyba jest definicja zaorania

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Szkoda że xbox to yebana c0rwa.

Opublikowano

gdzieś tak koło 40-tki zorientujecie się, że trochę przypau walczyć co rok HaloGearsyForzą, ze średnią gorszą niż mysz z VR

Opublikowano
Teraz, raven_raven napisał:

czyli jak każda konferencja sony xddd

czekamy ok. 5 lat, dokładnie 2.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.