Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

i tylko 8 miesięcy czekania, zachowując przy tym eksluzywne bugi. całkiem nieźle :czesc:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

jaki GRUBY bol dupy rolady xddd fan strzelanki dla dzieci bedzie sie nabijal ze ktos jara sie gra o piratach

Opublikowano

latest?cb=20160624195925

CIPUŚ INTENSIFIES

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Dla mnie rozi uprawia tutaj jedyny słuszny spamming zgodny  z tematem, gardze tymi  co tutaj wchodza tylko by  personalnie komuś jechać. Pojazdy po  grach, firmach, osobach  z tych firm > pojazdy po  uzytkownikach.

Opublikowano
17 minut temu, Ficuś napisał:

fan strzelanki dla dzieci

BF1? Typowa gierka dla sebików i blacharzy bez szacunku dla samego siebie. Wyłączyłem po 10 minutach gry, żałując prądu i łącza, które się zmarnowały na pobieranie tego gówna. 

Opublikowano

Wiadomo, jedyne czym można się jarać to kolejną, taką samą giereczką single klasy srAAA, a nie innowacyjnym i nietuzinkowym multiplayerem.

Czasami się zastanawiam skąd to nastawienie klapów na gry single i już wiem, po prostu dla nich multiplayer, socjalizacja i kontakt z innymi ludźmi to coś nie pasującego, bo są antyspołecznymi z j e b a m i xd

Opublikowano

Taki ten multiplayer innowacyjny i N I E T U Z I N K O W Y, że zagrałeś w niego gigantyczne 0 godzin.

Opublikowano

A czy zyeb to pejoratywnie użyłeś? Bo jak nie to wszystko się zgadza!

Opublikowano

rozi i milan zakochana para dzbanów 

Opublikowano

Flip_i_Flap-1390719992.jpg

nawet podobni

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

rozi i milan zakochana para dzbanów 

tumblr_lodbn1URqi1qfd01ro1_500.gif

Rozi  przynajmniej z prawego łoża.

Opublikowano

ale SoT piecze sonybotów  :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

chyba tylko roziego bo reszta juz instaluje sot na lapkach z komunii

Opublikowano

rozi tez ogra jak tylko kupi komputer

Opublikowano
11 minut temu, hav7n napisał:

rozi tez ogra jak tylko kupi komputer

Dziwne rozi powinien mieć najlepszy komp z komunii bo w koncu to było tak niedawno 

Opublikowano

Czytelnicy Gameinformer głosowali na najlepsze gry. Oczywiście gdyby Wiedźmin nie wyszedł na wszystko, to najlepszym tytułem zostałby bez wątpienia gra generacji oraz najlepsza gra stworzona w historii tej branży, THE LAST OF US. 

Pierwsza 20,ile exow na x-smiecia xdddddddddddd 

• 20. The Elder Scrolls IV: Oblivion
  • 19. Kingdom Hearts II
  • 18. Mass Effect
  • 17. Shadow of the Colossus
  • 16. Metal Gear Solid
  • 15. Resident Evil 4
  • 14. The Legend of Zelda: A Link to the Past
  • 13. Final Fantasy VI
  • 12. Dark Souls
  • 11. Chrono Trigger
  • 10. Bloodborne
  • 9. BioShock
  • 8. Red Dead Redemption
  • 7. Final Fantasy 7
  • 6. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  • 5. The Elder Scrolls: Skyrim
  • 4. Mass Effect 2
  • 3. The Legend of Zelda: Ocarina of Time
  • 2. The Last of Us
  • 1. Wiedźmin 3: Dziki Gon

PlayStation, konsola z największą liczbą najlepszych gier w historii, Xbox do śmietnika, jak zawsze. 

Opublikowano

Jak to dobrze mieć PlayStation i wiedzieć że w każdej generacji były na nią ekskluzywnie gry wszech czasów. Fajnie w życiu podejmować słuszne wybory i wybierać najlepsze opcje.

Już dzień po premierze S(zr)oT, a tu nie ma jeszcze oceny na metacritic, co jest? MS nałożył embargo żeby najwięcej frajerów wyłapać nim wyjdzie że gra to balas, czy przelewy do recenzentów tak długo idą? ;)

Opublikowano

Łojezu Mendrek. Gra online z co-opem to jak mają być miarodajne oceny, recki itp. skoro serwery na pełnej nie śmigały i były tylko testy i beta?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

klapy w szoku ze gierki nie mozna ocenic po 20h, w koncu w tym czasie ich exy lądują juz na pchlim

Opublikowano

MS tyle posmarowal recenzentom i streamerom ze az zabraklo kasy na dokonczenie Krakena. Spodziewam sie dobrych ocen. 

Opublikowano

"Sea of Thieves feels like a game that should be offered for $10–$20 tops as an early access or game preview product. There just isn't enough content or depth here, its core gameplay is grinding repetitive fetch quests " 55/100

Grind w kółko tego samego gówna? Brzmi jak typowa gra na lata dla bota, setki godzin będą nabite.

Opublikowano

sonybociarnia tylko - kwadrat, kwadrat, syn podaj drabinę  ;) 

Opublikowano

Sea of Thieves is a limited and extremely mediocre game that contains several parts that do not feel completely complete. Certainly, the sunsets reflecting in the wonderfully well-made water impresses and the initial joy does not let go of it. The feeling of joy is, however, tricky and after a couple of hours the reality is creepy and you'll be left with a full-priced game where it's hard to find reasons to play.

Gameractor 5/10 :pawel:

Xdddddddddddd 

(pipi)ANY ŚMIEĆ :yao:

Opublikowano

No Sea Of Thievs to znowu grubszy troling zielonych. W obecnej formie może robic jako czat room dla pijanych piratów. 1 przeciwnik w 3 kolorach, 3 rodzaje takich samych questow: 
znajdz skarb, zabij kościotrupa - przewieź towar, milion godzin grania by kupic sobie nowy ubiór, a to wsyztsko za 249 zł xDDDDDD

Przeciez to powinna byc gra free to play.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.