Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Kurczę prawie uwierzyłem że oni tak na serio.xd  Szanuję, szanuję. To chyba jest ten cały dystans do siebie. 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Sea Of Thieves' Is No More Than 10% Of A Finished Game

Sea of Thieves has a whole ocean to explore, but it feels an inch deep after just a few hours of play. It's an unfinished title and players deserve better.

Forbes.com

:rotfl:

To teraz Microsoft będzie robił tego typu gry do Game Pass :kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

ehh szkoda, że to nie ex na ps4, bo jest sporo śmiesznych obrazków, ale zielonych kumpli przecież nie będę szkalował

Opublikowano

Ja wyłączyłem SoT zaraz po "kreatorze" postaci. Długo wytrzymałem,  nie ma co. Gierka dobrze się zapowiada xD

Opublikowano
13 minut temu, nobody napisał:

Kurczę prawie uwierzyłem że oni tak na serio.xd  Szanuję, szanuję. To chyba jest ten cały dystans do siebie. 

Szczerze powiedziawszy to też już się dałem prawie nabrać xD jbc asax to moim zdaniem bez problemu dostaniesz robote u Spencera

Opublikowano

Xd

moze ubi zrobi te grę o piratach lepiej 

<wymija rzucane butelki i pomidory>

Opublikowano

@DonAsax

O wolne. asax jak coś to :ogor:

Opublikowano

Fajnie się czyta jak seboty dostają lepę na ryj, ilekroć uwierzą, że no już za moment, już za chwileczkę można będzie wypełznąć z uniesioną głową z tego taboru ludzkich odpadów. :banderas: Teraz tylko zawistne trzymanie kciuków, by GOW dostał choć punkt mniej niż 85% -> powtórka ze srogiego zawodu i hajpowanie kolejnej beki z MS na E3. Ja już wiem skąd u was ta fiksacja falliczno analna. :*

Opublikowano

SoT oceny jak exy na szrota4, typowe 7/10  ;)   a kratos 10 solidnie opłacony więc dramy nie będzie.

Opublikowano

Gra sea of szrot, która wylądowała w gamepass za cenę rumu, bo nikt normalny by nie dał za to 249 zł XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

rare [*]

Opublikowano
8 minut temu, Daddy napisał:

SoT oceny jak exy na szrota4, typowe 7/10  ;)   a kratos 10 solidnie opłacony więc dramy nie będzie.

;)

Opublikowano
7 minut temu, golab napisał:

rare [*]

klasyk

Opublikowano
12 godzin temu, MaZZeo napisał:

Wiadomo, jedyne czym można się jarać to kolejną, taką samą giereczką single klasy srAAA, a nie innowacyjnym i nietuzinkowym multiplayerem.

Bardzo innowacyjna gra z Androida! szukanie skrzynek wciąga niemiłosiernie! Jeszcze 4 tys znalezionych skarbów i dorobię się statusu pirackiej Legendy!

A mogli skasować 3 tyg temu - szkolny błąd!  xDDDDDDDD

Opublikowano

No cóż. Przynajmniej nie skasowali. Chociaż może powinni? Najlepiej z całą konsolą. Bo wstyd...

Opublikowano

Kolejnej powtórki sb zielone karaluchy by już nie wytrzymały, a tak to sobie pozbierają skrzynki.

Opublikowano

klapy sa tak podekscytowane ze zaraz popuszcza xD tfu robaki wstretne

Opublikowano

Człowiek zawsze daje się nabierać by odpalić peceta dla tych Xboxowych exow, ktore akurat sa hypowane na forum - Cuphead niedawno, teraz Piraci :dynia: 

No cóż jaka konsola takie gry!

Opublikowano

Powiem wam okrutną prawdę

gra jest fantastyczna za darmo

za 250 płakałbym jak ten Niemiec co go zatopiliśmy z ekipą.

Opublikowano

no wiadomo Sea of Thieves za trudne bo nie ma znacznikow i tutoriala oraz nudne bo sie nie expi xDDDDDD

Cytat

Sea of Thieves is sandbox gaming at its purest

There will be those that hate Sea of Thieves, its limited questing, the unguided experience and the lack of progression-based gameplay rewards. Others, though, will relish the freedom. This is role-playing in its purest form, offering just enough tools to help you forge your own destiny across the ocean.

https://www.eurogamer.net/articles/2018-03-20-sea-of-thieves-is-sandbox-gaming-at-its-purest

teraz wszystko zalezy od Rare jak czesto i czy beda wspierac swoje dziecko;d

Opublikowano

Muszą wspierać szybko,  bo takiemu Januszowi jak ja to po 3h się trochę nudziło, w zasadzie gdyby nie koledzy to bym sam pewnie i godziny nie pływał.

Muszą naprawdę mocno  urozmaicić, nie może być tak że dwie wyprawy po  skarby z rzędu w zasadzie różniły się towarzyszami i kolorem swin.

Opublikowano

The development of the game started in 2014 with the idea of "Group Shaped Narrative"

Co im tyle czasu zajęło, że wyszło jak wyszło? Srogo kisnę :yao:

Opublikowano

Smutny jest koniec Xboxa. Sztucznie trzymany przy życiu nieudany produkt wielkiej niegdyś marki. Mogliby go ubić jak Vistę i zapomnieć, ale wolą nadal dymać swoich klientów wydając pół-produkty na wyłączność. MS to nie Sega, że wie kiedy ze sceny zejść, więc mamy festiwal ch*jozy :/ To zaczyna się robić niesmaczne...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.