Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 595,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

A czy na tej yebanej śmieciarce Plej4curwie jest choć jedna godna uwagi strzelanka fpp czy nadal najciekawszą grą w tym gatunku jest tam Call Of Duty?:yao:

Opublikowano

No dobre FPP to kalpy mogą zobaczyć jedynie na trailerach strzelanek z Xboxa.

Opublikowano

hehe 

Opublikowano

To było zapowiedziane w 2015? Przecież tylko sony zapowiada gierki 100 lat przed premierą :/

Opublikowano
2 godziny temu, Hum napisał:

SoT przynajmnij nie jest bezmyślnym reskinem i ma świetny gameplay. 

gunplay tak sam spierdolony jak w gearsach

Opublikowano

one szut one kil 

Opublikowano
4 godziny temu, Rozi napisał:

A w czym podobny jest Battlefield do Shit of Thieves? Zawartości na premierę było więcej.

Dyskusja dotyczyła ogólnie modelu GaaS który Faka nazwał gó.wnem, jednocześnie sam zagrywa się Battlefielda który także funkcjonuje w tym profilu 

Opublikowano

Nie no, ale juz ten C3 na pewno bedzie 9/10

Opublikowano

Crackdown zaklasyfikuje jako sukces jeżeli będzie mi się zmarnować czas i transfer, aby ściągnąć to w GamePassie. Większych oczekiwań nie mam

Edytowane przez asax

Opublikowano
13 minut temu, asax napisał:

Crackdown zaklasyfikuje jako sukces jeżeli będzie mi się zmarnować czas i transfer, aby ściągnąć to w GamePassie. Większych oczekiwań nie mam

i-dont-understand-gif-10.gif

Opublikowano

chcialem napisać po prostu że nie jest to gra w moim typie i nie zapowiada się najlepiej (delikatnie mówiąc)

tak, znowu tłumacze się w CW, chyba muszę pisać prościej 

Edytowane przez asax

Opublikowano
11 minut temu, asax napisał:

chcialem napisać po prostu że nie jest to gra w moim typie i nie zapowiada się najlepiej (delikatnie mówiąc)

tak, znowu tłumacze się w CW, chyba muszę pisać prościej 

Clipboard01.thumb.jpg.da2e72eb9b6459e0dd

Opublikowano
53 minuty temu, asax napisał:

Dyskusja dotyczyła ogólnie modelu GaaS który Faka nazwał gó.wnem, jednocześnie sam zagrywa się Battlefielda który także funkcjonuje w tym profilu 

Ale o jakim ty Battlefieldzie mówisz, Heroes? 

Opublikowano

Battlefield jako gra usługa :dynia:

widzę że te glony z zielonego morskiego szamba mózg przeżarły

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
6 godzin temu, MYSZa7 napisał:

Battlefield jako gra usługa :dynia:

Tak, wszystkie ostatnie Battlefieldy to gry usługi i nie ma tu znaczenia ile zawartości miały na premierę, bo nie o to w tym chodzi.

Gry usługi to takie które przez długi czas utrzymują stałą bazę graczy (dzięki nowej zawartości po premierze) i za pomocą mikrotransakcji lub innych płatnych dodatków zapewniają stałe źródło dochodu. wydawcy. Radze otworzyć oczy

Edytowane przez asax

Opublikowano

Pograłem wczoraj w Sea of Thieves i bawiłem się wyśmienicie. Klasyczny RAREowy feeling i niewymuszony fun z nieśpiesznej eksploracji, znów czuję się jak gdy za małolata odpaliłem Donkey Kong 64. Brytolom zostało coś z Nintendo, nie idą z obowiązującymi trendami i za to im chwała.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
54 minuty temu, asax napisał:

Tak, wszystkie ostatnie Battlefieldy to gry usługi i nie ma tu znaczenia ile zawartości miały na premierę, bo nie o to w tym chodzi.

Gry usługi to takie które przez długi czas utrzymują stałą bazę graczy (dzięki nowej zawartości po premierze) i za pomocą mikrotransakcji lub innych płatnych dodatków zapewniają stałe źródło dochodu. wydawcy. Radze otworzyć oczy

Kiedyś to się nazywało skok na kasę i pazerność wydawców, a teraz jest to tłumaczone jako gra usługa. No no, niektórym to już niedługo nie będzie przeszkadzało że za 60 Euro kupią jedynie ekran startowy bo resztę sobie dokupią w dlc.

Opublikowano

Nie wiem czemu mnie cytujesz, ja tylko obnażałem hipokryzje Faki :lapka: 

Opublikowano

No to i tak wychodzi na to, że Battlefield spoczi, a sot to rak i guwno bez zawartości 

Opublikowano

Gra jako usługa, oznacza pełną grę która będzie miała dłuższy żywot poprzez dodawanie nowej zawartości (to po prostu mechanizm z MMO-sów przeniesiony na poletko innych gier). Nie oznacza to wydania 10 % gry i pozostałe 90 % będzie w ramach "usługi". Takie coś nazywa się early access. Z czego early access zakłada że faktycznie twórca coś będzie robił dalej z tym. MS może w każdej chwili powiedzieć "papa frajerzy co kupili SoT, niczego nie obiecywaliśmy".

Boty muszą taplać się w szambie i udawać że to gorące źródła. Trochę jak dzieci, które z braku laku zaczęły rzucać się piaskiem w piaskownicy bo rodzice im nie dali zabawek ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.