Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
6 godzin temu, eX4cT_PL napisał:

DC broniło się same, ludzie zaczynali grać to gra ich pochłaniała na dobre

Nie mieli porównania to zachwycali się tym kasztanem kiedy na Xboxie rządziły Forza Motorsport i Horizon. Nieosiągalny poziom dla DriveSr.aki.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 529,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

tych zyciowych przegrywow dalej boli to sot xd idzcie sie jarac moss na plejku.rwe biedaki

wesolego jaja zyeby

Opublikowano

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1696325533790699&id=193904737366127

Jeśli to prawda to nieźle ND wyroochało posiadaczy PS4 xddd Ciekawe czy gra w ogóle ruszy na bieda wersji. :cool: 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

wejdź w link umieszczony w poście Wezyr ;)

Cytat

Edytowane przez asax

Opublikowano
gierka pomimo GamePassa jest najlepiej sprzedającym się nowym IP na Xboxa w tej generacji, 

Biorąc pod uwagę, że to konkurowało z Quantum Break (2016), oraz Sunset Overdrive (2014) to niebywały ten sukces.

Opublikowano

Gierka którą dają za darmo w gamepassie ma dwumilionową bazę graczy, no niesamowity sukces :yao:

I 69 na meta xd

Opublikowano

Sorry, kosztuje mniej niż 29 groszy.

Btw, SoT świetnie się sprzedało? A jak tam zakupy growe, bo chyba ani jednej sztuki nie widziałem? :yakubu: Za to niby klapy miały olać Ni No Kuni, a jednak znalazło się kilku koneserów i wleciało kilka sztuk na forumku :sir: 

Opublikowano

Temat Zakupy Growe na forum psxextreme jako wyznacznik czegokolwiek xDDD

Z tymi porównaniami sprzedaży SoT i NNK2 to też bym był ostrożny i się tak nie wystawiał Yakubu :ogor:

Poza tym nigdzie nie napisałem że SoT świetnie się sprzedało. Po prostu nie  notuje najgorszych wyników na start i z pewnością nie jest porażką. A pamiętać należy że to GaaS(łamane przez Early Access xD)  więc wyciąganie wniosków po 2 tygodniach to wróżenie z fusów, bo sytuacja za pół roku, czy rok może być zupełnie inna.

Edytowane przez asax

Opublikowano

Mam wrażenie że wielbiciele xboxa to jakaś sekta. Nieważne, że siedziba im się pali dookoła, oni będą siedzieć tam i powtarzać: "SoT to dobra gra, SoT to dobra gra, sytuacja xboxa jest świetna, za chwilę wyjdzie jakiś ex co dojedzie do 80 na MC, SoT to dobra gra". I tak spłoną. Tylko nie wiadomo czy żałować ich, czy cieszyć się że nasza społeczność czyści się sama ;)

Opublikowano

Ja z kolei dziękuję Rare, że mogę obserwować jak podludzie próbują bronić tego crapa, trochę jak oglądanie małp w rezerwacie. Pewnie one myślą że jakakolwiek klaperska d*pa choćby drgnęła, ale jedyne co drnęło to wskazówka na skali żenady po stronie wielbicieli szrotboxa jeden ;)

Opublikowano

czy rare brało korepetycje od evolution studios że wydało takiego crapa? 

Opublikowano

A ci dalej z tym bronieniem sea of gówna, niżej już upaść nie można XDD

Nowa strona czyli prawda.

Edytowane przez Faka

Opublikowano
11 godzin temu, Pupcio napisał:

chore zwyrole próbowały to bronić i tak samo jest w przypadku sea of guwno

Trochę jak sytuacja: Niemiec czy nazista;)

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że to konkurowało z Quantum Break (2016), oraz Sunset Overdrive (2014) to niebywały ten sukces.

Nie zapomni o Recore xdddd
Co za zdałniona konsola z tego xsmiecia.
Opublikowano

Przecież te wszystkie posty botów mówiące o tym ze nie są jedno platformowcami, ze posiadają również inne platformy, bo nie można ograniczać się tylko do Xboxa, nie wynikaja z wyrafinowanego gustu, to wynika z ilości dobrych gier jakie można ograć na Xboxie.
Ameryki nie odkryłes. Postaw się w sytuacji osoby, która kupiła tylko xboxa, konsole bez gier, z crapami na 69%, gdzie największe serie, które mają sprzedawać sprzęt, są oceniane gorzej od myszy na VR. Przecież ten złom to kupują tylko ostatni pomyleńcy lub ludzie, którzy myślami są jeszcze w poprzedniej generacji i kieruje nimi sentyment. Plus taki, że przynajmniej od początku generacji jest dobra beka z tych nieszczęsnikow.
Opublikowano
13 godzin temu, Ins napisał:

xD 

Było identycznie jak teraz. Klapersy broniły tego kupska tak samo jak boty teraz starają się odratować SoT. 

Miales prawo się odbić od tego tytułu bo wymagał skilla, do Piratow jedyne co potrzeba to miejsce na dysku.

Opublikowano

Tak tak, a SoT ma fabułę jak Nier: Automata xD

Opublikowano

Miales prawo się odbić od tego tytułu bo wymagał skilla, do Piratow jedyne co potrzeba to miejsce na dysku.
Co

Do

Ch.uja
Opublikowano

2018 a niebieskie glonojady znowu o drive crapie xDDDD  szrot4 dalej bez dobrego racera a właściwie bez dobrej gry, przykre ale prawdziwe  ;)

Te ciekawsze wychodzą po kilku miesiącach na XO w najlepszej wersji, jak niebiescy betatesterzy wyłapią wszystkie bugi, Kaz dobry wariat, za 5zł odda exa w dobre ręce.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.