Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, kermit napisał:

spoderman to spóźniona odpowiedz na sunset

Znakomity pomysł, bo poleganie na tym januszowym community kiepsko wyszło Insomaniac. :smutas:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

przetłumaczy ktoś na polski? 

Idź lepiej pograć w sea of shit i jeszcze masz czelność pisać o obrzydzaniu, a parę stron wcześniej to co było XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

edit 

szkoda czasu na ulunga, który ma problem żeby zdanie w polskim języku skonstruować 

nie obrzydzisz mi tej gierki :yakubu:

Edytowane przez asax

Opublikowano

Jak wyedytował, co za typek XD

Opublikowano

Przestalibyscie się kłócić i poszli pograć w jakąś gierke. Rozumiem w robocie z nudów cw ale jest wieczór nie macie w co grać? 

Opublikowano

- Ok, ale niech będzie lekko, nie wydawajcie szpajdermena w tym roku

MvOPVOK.gif

a jednak

Edytowane przez milan

Opublikowano
2 godziny temu, Faka napisał:

Ale ten gameplay Spidermana niszczy, jutro poznamy datę premiery

Takie rzeczy tylko na PS4, a na xboxa co? sparowane gunwo od spencera z mikrofali magikala, beka z zielonych karakanów.

Budynki mega kartonowe.

Jednak gra powinna być dobra.

Opublikowano

Lepiej już zamilcz...  MS jak zwykle rozjechany, paru niedobitkow jak co roku przez łzy wymieniania gierki z "najpotężniejszej konsoli na swiecie" ,  które można odpalić na laptopach z biedronki - Xbox?  - "zostaw go, niech ginie..." 

Edytowane przez easye

Opublikowano
6 godzin temu, Mroku napisał:

PS4 ma najlepsze jakosciowo gry. Znow na tym miernym xboxie jest pare ciekawych gier na krzyz, na ktore moge sobie pograc na PC :kaz:

5_FCF4_F7_F_BEE8_4477_9307_BF48669_B8742

No na plejbace4 też jest kilka ciekawych gier, w które mogę pograć sobie w najlepszej wersji na XO/PC  ;)   

Dzięki Kaz!

Opublikowano

Ja myślę że ta obrona Xboxa wynika w gruncie rzeczy z dobroci botów, nie sądzę żeby to tacy debile byli, to po prostu naturalny odruch każdego człowieka, gdy starsza babcia chce przejść na drugą stronę ulicy to po prostu jej się pomaga, gdy Xbox chce być konsolą na rynku to po prostu ktoś jej w tym pomaga, innego logicznego wytłumaczenia nie ma.

Opublikowano

a można zamówić prenumeratę na playstation zeby nie przegapic żadnego numeru? skoro wychodzi nowa co roku to by było spoko

Opublikowano

Pewnie niestety wyjdzie w listopadzie 2019 po premierach Death Stranding i TLOU2.

Akurat będzie natywne 4k i 60fps na PS5 w postaci aktualizacji lub remastera tych gier.

Ja nie jestem zwolennikiem tak szybkiej premiery konsol, chciałbym zobaczyć PS5 dopiero w listopadzie 2020 bo przez roku czasu jeszcze będzie można coś mocniejszego do konsoli wrzucić.

Opublikowano

Ja bym w ogóle nie chciał widzieć PS5, piękny bardzo byłby świat

Opublikowano

No napisz nam w czym byłby taki piękny? Chciałbyś xboxa z always online i brakiem wymiany/odsprzedawnaiem gry, co?

Takie posty to już nawet w cw to już pod grubsza patologie podchodzą

Opublikowano

mam nadzieje ze ps5 nie bedzie mial BC i wyjdzie kolejny remaster sotc, moss i tlou zeby yeti mial dluzsze listy

Opublikowano

Kamil nie nerwuj się to tylko żarty.

Świat bez klapów byłby piękny :sir: 

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

Kamil nie nerwuj się to tylko żarty.

Świat bez klapów byłby piękny :sir: 

On niestety nie żartuje. Zaraz idzie przelew do Capcomu na dmc5 ex na ps4, chce poczuć jego ból anusa.

Opublikowano

Tej,  a co z tą chmura w końcu?

Opublikowano

>2018

>Bycie botem

No gurwa.

To było może sensowno-zabawne jakieś trzy-cztery lata temu, kiedy klocek rokował. A teraz? Nie dość, że dostępność gier tragiczna, to jeszcze dobrych tytułów jak na lekarstwo. Zostaje granie w baterflaja co rok, lub męczenie indyków robionych na odpier.dol się i sprzedawanych po 5 dolców.

A PS4? MULTUM doskonałej japońszczyzny. Patrzę na swojego Scorpio z obrzydzeniem i żałuję, że nie wziąłem prosiaka :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.