Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

do przewidzenia, ale już widzę te komenty na fejsbukach - "warto brać? jasne, mega grafa!", "super grafika tylko PS4!", "(pipi)ać xboxa, takie exy to ja rozumiem!"

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 595 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Co to za nołnejm strona XDD

Opublikowano

zwykły clickbait obliczony na zdobycie swoich pięciu minut w internecie. 

Można się rozejść panowie, poczekać i okopać się na z góry upatrzonych pozycjach tj. "przekupione recenzje"  itd. 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Na ps4 ocena 8,5 jest be, a zabawa wiaderkiem na 69% na klocka już jest hiciorem.

:D

Opublikowano

Apropo grafy. Przeciek dotyczący Ps5. Zapowiada się ładnie, ale i drogo. Gddr6 dopiero wchodzi na rynek i jest drogie. Szczerze trochę za dużo tego Ramu aby konsola się zamieściła w tych 400-500$. Zobaczymy czy cokolwiek się sprawdzi. deeab9e4a9290442cb45865087ea8730.jpg

Opublikowano

jesli to jest legitne i zamkna sie w 500$ to obudowe, kable, luty, pada i wiatrak bedziemy sobie musieli wyciąć z nintendo labo

Opublikowano
24 minuty temu, MaZZeo napisał:

że dla klapów najważniejsza jest grafa to ja od lat wam komunikuje

qJplbui.jpg

A to nie boty wytykały wyższość FH3 nad Driveclubem w kwestii grafiki?, przy okazji śmiejąc się że Forza Horizon to przecież Open World.

17 minut temu, creatinfreak napisał:

Apropo grafy. Przeciek dotyczący Ps5. Zapowiada się ładnie, ale i drogo. Gddr6 dopiero wchodzi na rynek i jest drogie. Szczerze trochę za dużo tego Ramu aby konsola się zamieściła w tych 400-500$. Zobaczymy czy cokolwiek się sprawdzi. deeab9e4a9290442cb45865087ea8730.jpg

jeśli celują w 2019 to poniżej 1200euro tego nie złoży, tak, ten przeciek to lanie wody większej niż w piratach.

Opublikowano

mendrek dalby $12.000.000 zeby moc liznac ten tani plastik

Opublikowano

chyba 15.000zl bo wiecej provident nie daje

Opublikowano

Kupi po 3latach wczesniej argumentujac, ze przeciez na ps4 mial backlog i nieskonczonosc wspanialych pozycji po czym odpali jakas multiplstforme, w ktora na xone two moglby zagrac w lepszej jakosci

Opublikowano

Nie ma szans na taką specyfikację przy zachowaniu ceny 500 baksów. Ani w 2019, ani w 2021.

Chociaż uczciwie przyznaję, że X-szambo Scorpio to całkiem niezły powerhouse jak za cenę GTXa dla biedaków (1060).

Opublikowano
5 minut temu, MaZZeo napisał:

SSD w konsoli za 500$ xD i to jeszcze 1TB XDDDD chore poyeby

no legit jak ch,uj :kaz:

widzę walenie konia do zapowiedzi przechodzi w nową fazę, teraz zamiast do gierek to już do konsol

Opublikowano

A dlaczego to musi być magiczne 500 $? Smartfony co roku coraz droższe to wcale bym się nie ździwił gdyby ceny konsol skoczyły do góry. Ew wydadza bieda edyszon po 500$ a powerhouse za hmm 799? Szaleńcy i tak kupią.

Opublikowano

Temu, że konsola do gier wideo, to sprzęt skierowany raczej do mas, więc musi być taniutki :). Telefony telefonami, masz miliard modeli do wyboru, w szerokiej rozpiętości cenowej.

Opublikowano

Bo spolecznosc konsolowa to spolecznosc biedakow, uzywajacych jednorazowe golarki wiele razy, robiacych z 1 torebki herbaty przynajmniej 2, nie kupujacych gier w premiere ‚bo moze wyjdzie w plusie za 3 lata’. To nie jest PC master race gdzie kazdy szasta kasa na lewo i prawo. To plebs.

Opublikowano

32gb ramu :rotfl: 1tb SSD :rotfl: 800 dolców :rotfl:

Dobry towar macie

Opublikowano

Nowszych konsol możecie się spodziewać najwcześniej w 2021 roku, jednak zdecydowanie nie w takiej konfiguracji. Szacuję, że dopiero w 2023-2024 roku tego typu podzespoły będą na tyle tanie, że będzie się opłacało masowo produkować konsole.

Wciąż jednak liczę, że zarówno Sony jak i MS odejdzie od podziału na generacje i po prostu będzie oferować co jakiś czas coraz mocniejsze 'pecety' w ładnym pudełku (vide PS PRO i Scorpio), zachowując wsteczną kompatybilność i czyniąc niektóre gry np. PlayStation Nexus Only (tak jak Nintendo robi z new3DSem).

Opublikowano

W 2024 to trzeba będzie już zbierać kasę na MicroLED z HDMI 2.1 i freesynckiem oraz wireless VR.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

o co się Ping założymy że PS5 pojawi się przed 2021?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.