Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

do przewidzenia, ale już widzę te komenty na fejsbukach - "warto brać? jasne, mega grafa!", "super grafika tylko PS4!", "(pipi)ać xboxa, takie exy to ja rozumiem!"

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Co to za nołnejm strona XDD

Opublikowano

zwykły clickbait obliczony na zdobycie swoich pięciu minut w internecie. 

Można się rozejść panowie, poczekać i okopać się na z góry upatrzonych pozycjach tj. "przekupione recenzje"  itd. 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Na ps4 ocena 8,5 jest be, a zabawa wiaderkiem na 69% na klocka już jest hiciorem.

:D

Opublikowano

Apropo grafy. Przeciek dotyczący Ps5. Zapowiada się ładnie, ale i drogo. Gddr6 dopiero wchodzi na rynek i jest drogie. Szczerze trochę za dużo tego Ramu aby konsola się zamieściła w tych 400-500$. Zobaczymy czy cokolwiek się sprawdzi. deeab9e4a9290442cb45865087ea8730.jpg

Opublikowano

jesli to jest legitne i zamkna sie w 500$ to obudowe, kable, luty, pada i wiatrak bedziemy sobie musieli wyciąć z nintendo labo

Opublikowano
24 minuty temu, MaZZeo napisał:

że dla klapów najważniejsza jest grafa to ja od lat wam komunikuje

qJplbui.jpg

A to nie boty wytykały wyższość FH3 nad Driveclubem w kwestii grafiki?, przy okazji śmiejąc się że Forza Horizon to przecież Open World.

17 minut temu, creatinfreak napisał:

Apropo grafy. Przeciek dotyczący Ps5. Zapowiada się ładnie, ale i drogo. Gddr6 dopiero wchodzi na rynek i jest drogie. Szczerze trochę za dużo tego Ramu aby konsola się zamieściła w tych 400-500$. Zobaczymy czy cokolwiek się sprawdzi. deeab9e4a9290442cb45865087ea8730.jpg

jeśli celują w 2019 to poniżej 1200euro tego nie złoży, tak, ten przeciek to lanie wody większej niż w piratach.

Opublikowano

mendrek dalby $12.000.000 zeby moc liznac ten tani plastik

Opublikowano

chyba 15.000zl bo wiecej provident nie daje

Opublikowano

Kupi po 3latach wczesniej argumentujac, ze przeciez na ps4 mial backlog i nieskonczonosc wspanialych pozycji po czym odpali jakas multiplstforme, w ktora na xone two moglby zagrac w lepszej jakosci

Opublikowano

Nie ma szans na taką specyfikację przy zachowaniu ceny 500 baksów. Ani w 2019, ani w 2021.

Chociaż uczciwie przyznaję, że X-szambo Scorpio to całkiem niezły powerhouse jak za cenę GTXa dla biedaków (1060).

Opublikowano
5 minut temu, MaZZeo napisał:

SSD w konsoli za 500$ xD i to jeszcze 1TB XDDDD chore poyeby

no legit jak ch,uj :kaz:

widzę walenie konia do zapowiedzi przechodzi w nową fazę, teraz zamiast do gierek to już do konsol

Opublikowano

A dlaczego to musi być magiczne 500 $? Smartfony co roku coraz droższe to wcale bym się nie ździwił gdyby ceny konsol skoczyły do góry. Ew wydadza bieda edyszon po 500$ a powerhouse za hmm 799? Szaleńcy i tak kupią.

Opublikowano

Temu, że konsola do gier wideo, to sprzęt skierowany raczej do mas, więc musi być taniutki :). Telefony telefonami, masz miliard modeli do wyboru, w szerokiej rozpiętości cenowej.

Opublikowano

Bo spolecznosc konsolowa to spolecznosc biedakow, uzywajacych jednorazowe golarki wiele razy, robiacych z 1 torebki herbaty przynajmniej 2, nie kupujacych gier w premiere ‚bo moze wyjdzie w plusie za 3 lata’. To nie jest PC master race gdzie kazdy szasta kasa na lewo i prawo. To plebs.

Opublikowano

32gb ramu :rotfl: 1tb SSD :rotfl: 800 dolców :rotfl:

Dobry towar macie

Opublikowano

Nowszych konsol możecie się spodziewać najwcześniej w 2021 roku, jednak zdecydowanie nie w takiej konfiguracji. Szacuję, że dopiero w 2023-2024 roku tego typu podzespoły będą na tyle tanie, że będzie się opłacało masowo produkować konsole.

Wciąż jednak liczę, że zarówno Sony jak i MS odejdzie od podziału na generacje i po prostu będzie oferować co jakiś czas coraz mocniejsze 'pecety' w ładnym pudełku (vide PS PRO i Scorpio), zachowując wsteczną kompatybilność i czyniąc niektóre gry np. PlayStation Nexus Only (tak jak Nintendo robi z new3DSem).

Opublikowano

W 2024 to trzeba będzie już zbierać kasę na MicroLED z HDMI 2.1 i freesynckiem oraz wireless VR.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

o co się Ping założymy że PS5 pojawi się przed 2021?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.