Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 1 godzinę temu, Soban napisał(a):Widzę, że największy zarzut to jest, że gra nie marnuje czasu gracza...Dla mnie minusem nie jest, że chłop po jakimś czasie na pustyni mówi gdzie jechać, bo może coś uda się odblokować nową mocą, bo kurde sorry ale nie siedze z zeszytem i nie notuje gdzie w poprzednim dungeonie był jakiś randomowy grapple point którego nie mogłem użyć 4h temu. Dzięki temu nakierowaniu gdzie iść po prostu nie tracę czasu.No gra na tym polegała, że była metroidvanią,Czy szukanie drogi w hollow knight, Ori itp to marnowanie czasu??Wycieli zaś to czym gra była kojarzona i przez co zyskała popularność, zostawiając core gameplay rodem z 2002r?No to jak tego oczekiwałeś po nowym tytule Nintendo, który powstawał parę lat, to będziesz rzeczywiście zachwycony!FPS od punktu A do B, który patrząc na recenzje nie potrafi sie wybić niczym poza nostalgią i miloscia do "retro vibu Nintendo", a wielu momentach irytuje i jest kiepsko zrobiony (jak postacie, pustynia itp).
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 29 minut temu, easye napisał(a):Czy szukanie drogi w hollow knight, Ori itp to marnowanie czasu??Owszem. Bywają takie etapy tych gier, że gracz biega na ślepo stukając w każdą ścianę, bo może gdzieś nie zauważył delikatnego pęknięcia.Wisienka na torcie spierdolenia najgorszych momentów metroidvani to respawnujący się wrogowie po wyjściu z pokoju. No totalnie zajebista zabawa mówię ci.Dla mnie takie błądzenie na pałe to nic nie wnosi do tych gier i owszem tracę swój czas, bo takie żmudne lizanie ścian to ani wyzwanie ani frajda, więc wolę jak pizdeusz mi powie gdzie iść w MP4 i tam sobie będe szukał co przeoczyłem.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ja mam jeszcze Prime nierozpoczetego, ten zakup chyba skipne i pożyczę od kumpla jak przejdzie, tylko by na własnej skórze porównać szpil z innymi średnimi FPSami z Game Passa, które z reguły dostają nagrodę crapa roku przy takich ocenach i minusach w recenzjach.