Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Yoshi's Crafted World

Featured Replies

Opublikowano
29 minut temu, sprite napisał:

139/159?

Ja nie brałem z x-koma tylko z grymela 

• Odpowiedzi 156
  • Wyświetleń 19,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ocenianie gry co najmniej pół roku przed premierą to dość śmiała teza

• W lipcu jest Toad, Octopath Traveler i pod koniec miesiąca Crash. Na sierpień jeszcze wleciał Overcooked 2. We wrześniu jest Fifa 19 i dodatek do XC2, październik - Mario Party, listopad to Pokemony,

• Widać, że usiedli nad grą od czasu pierwszej prezentacji. Teraz wygląda dużo, dużo lepiej.

Opublikowano

Dzwonili do mnie z salonu x-kom, że gra do odbioru będzie jutro, 159 zł.

Edytowane przez Gromit

Opublikowano

A JAK TAM POKROWIEC I NAKLEJKI?

Opublikowano

Opublikowano

Nie no, ladnie sie zachowali, strata duza.

Albo leca z koksem, nikt nad niczym nie panuje.

Opublikowano

Xkom lubi czasami takie byki strzelić dlatego 80 % tytułów na Switcha mam od nich , a jak dorzucą do tego kodzik na -20zl to nie ma ch...a w mieście na nich.

Opublikowano
5 godzin temu, sprite napisał:

PB w 2019 1

A w mailu jaki masz przewidywany czas dostawy? 

Usunąłem maila.
Ale Gromit wlał nadzieję w serca.

Opublikowano

i jak tam? Poniedzialek, wtorek? Polowa kwietnia?

Opublikowano
13 minut temu, Dave Czezky napisał:

Czuję w kościach, że jutro będzie. W cenie niższej niż używki będą latały.

Opublikowano

Miałem dzisiaj gości, więc pogralemtylko godzinkę (właśnie skończyłem) i już wiem, że to fenomenalny następca Woollie World. Tamta gra była w moim top 10 z WiiU, a ta zapowiada się jeszcze lepiej :) jutro druga sesja z tym genialnym platformerem 

Opublikowano

Dla osób czakejacych na xkom sprawdźcie skrzynki mailowe zamówienia gotowe do odbioru ;)

Opublikowano

Ja niestety miałem za 189 zł w innym sklepie, ale gra tak zacna, że nie żałuje ani złotówki 

Opublikowano
50 minut temu, sprite napisał:

U mnie też xkom zaprasza po odbiór zamówienia za 139 :banderas: 

Ta gra będzie za łatwa dla ciebie mistrzu świata w Mario i innych platformowkach

Opublikowano
Godzinę temu, funditto napisał:

Ja niestety miałem za 189 zł w innym sklepie, ale gra tak zacna, że nie żałuje ani złotówki 

a za jedyne 10 zł więcej miałbyś naklejki z kaczora donalda i pokrowiec chu,j wie na co 

zepsułeś

Opublikowano
19 godzin temu, Dave Czezky napisał:

Troche nie czaje o co Ci chodzi. Co chwile przytyki do innych sklepów. Mam yoshi za 139, xenoblade tez wysmiewales ze nie zrealizuja po niskiej cenie, a zrealizowali. Jakbym mieszkal w wawie pewnie bym kupował u ciebie osobiscie, a tak wole xkom i hdmarket przez choćby koszty wysylki. Widze, ze masz fajne podejscie do swojego biznesu i przykladasz sie do tego mocno, ale te ciagle wysrywy na forum bardzo mnie degustuja. 

Opublikowano
12 minut temu, Banan91PL napisał:

Ta gra będzie za łatwa dla ciebie mistrzu świata w Mario i innych platformowkach

Ale piecze wygnańca 1. Myślę, że z Yoshim sobie nawet inepty z Glezgoł poradzą.

Opublikowano
Godzinę temu, MichAelis napisał:

Troche nie czaje o co Ci chodzi. Co chwile przytyki do innych sklepów. Mam yoshi za 139, xenoblade tez wysmiewales ze nie zrealizuja po niskiej cenie, a zrealizowali. Jakbym mieszkal w wawie pewnie bym kupował u ciebie osobiscie, a tak wole xkom i hdmarket przez choćby koszty wysylki. Widze, ze masz fajne podejscie do swojego biznesu i przykladasz sie do tego mocno, ale te ciagle wysrywy na forum bardzo mnie degustuja. 

Pamiętam że pierwsze miesiące Dave był profesjonalnie wręcz infantylnie miły dla każdego :)

o tak - :)

:)

Opublikowano

Nie mogę się jakoś przekonać po demie, ani do Kirbyego, ani do Toada, ani do Yoshiego. No fajne to, ale zbyt łatwo i zbyt cukierkowo jak dla mnie, miłej zabawy ;).

Opublikowano

Ok Kirby jest mega łatwy, Yoshi do wymasterowania będzie trudny - widzę to po tych 3 godzinach, które już pograłem, ale samo jego przejście faktycznie nie będzie sprawiać problemu...za to twierdzenie, że Captain Toad jest łatwy.. chyba na początku - ostatnia plansza to poziom najtrudniejszych plansz bonusowych z jakichkolwiek Marianów

Opublikowano
11 minut temu, funditto napisał:

Captain Toad jest łatwy.. chyba na początku - ostatnia plansza to poziom najtrudniejszych plansz bonusowych z jakichkolwiek Marianów

No ostatnią planszę również mocno polecam. Champion's Road jednak kilka klas trudniejszy.

10 minut temu, funditto napisał:

Ok Kirby jest mega łatwy, Yoshi do wymasterowania będzie trudny - widzę to po tych 3 godzinach, które już pograłem

Co będzie trudnego w tej gierce do wymasterowania? Znajdźki? Czy jakieś mechaniczne elementy?

Opublikowano

Zdobycie wszystkich kwiatów na każdej z plansz będzie trudne. Z jednej strony trzeba naprawdę dokładnie lizać ściany, z drugiej plansza Go Go Yoshi jest tak zrobiona, że wykręcenie wyniku 9000 punktów zapowiada się na wiele powtórek.