July 15, 20179 yr Według pomysłu Dr. Czekolada. Kremacja czy tradycyjny pogrzeb? Pochówek z rodzicami czy z rodziną żony?
July 15, 20179 yr Kremacja, rozsmarowanie prochów na twarzy dyktatora, a z reszty zrobić diamenty. Edited July 15, 20179 yr by ragus
July 16, 20179 yr W sumie to raczej wyje.bane bo to i tak nie ode mnie bedzie zalezalo tylko od tych ktorym bedzie sie chcialo albo nie. Preferuje tak jak moj tragicznie zmarly kuzyn. Bez mszy, ksiezulkow i do urny. W dodatku w sali z urna lecial Kat lzy cienow minionych. Zdecydowanie najlepszy pogrzeb na jakim bylem.
July 16, 20179 yr Wow, kanabis słuchał Kata. Myślałem, że tylko Martyniuka i MAnieczki, a tu miłe zaskoczenie. Szkoda, że w takich okolicznościach.
July 16, 20179 yr O, idealny temat na 8000 post. Ja chciałbym by moje ciało było porzucone w jakimś odludnym miejscu a kości zjedzone przez dzikie zwierzęta, bycie pochowanym / skremowanym jest mainstreamowe, prawie każdy tak robi.
July 16, 20179 yr polecam świecki pogrzeb bez zbędnego pier.olenia i smutów i tych organów które wyją w tlegospodarzowi też na pewno lżej, bo szybciej i sprawniej idzie ceremoniabtw.wiadomo, kremowanko
July 16, 20179 yr W sumie niezly pomysl, ja lubie survival i takie sprawy. Chcialbym zeby zjadl mnie dzik. Przy wszystkich.
July 1, 20197 yr Czy ktoś z was miał kiedyś wrażenie głównie na starość, ze zamieniacie się jednak w starą/starego pomimo najszczerszych chęci i robienia wszystkiego na odwrót byle tak nie skonczyc? Albo czy zauwazyliscie inne kalki z malżenstwa rodziców? Nie mówie ze zalozyłem tymon.xlsx, ale zauważam pewne mikroelementy i schematy działania, ale nie koniecznie bez podstaw.
July 1, 20197 yr Ciezko jest kompletnie wyplenic swoje zachowania nabyte od starych, mimo ze dobrze wiemy jak wk.urwiaja.
July 1, 20197 yr Ja wiem, że będę marudny. W sumie te ileś tam tysięcy postów nie wzięło się znikąd. 17 tysięcy...
July 2, 20197 yr Też to zauważam. Również u swojej Żony. I mam bardzo szczerą nadzieję, że ani ja, ani ona nie przyswoi sobie, a może bardziej nie uwypukli pewnych cech. 10 godzin temu, milan napisał: i robienia wszystkiego na odwrót byle tak nie skonczyc? Lepiej coś robić w tym kierunku, niż nic nie robić. Geny ciężko oszukać w pewnych względach.