Opublikowano wtorek o 16:372 dni Przecież Minecraft dla takich dzieci jest świetny, pobudza kreatywność. Nie myśl jak stary piernik żeby młody skakał pamperkiem i szedł w prawo. Kanciastoporty i Smerfne Marzenia, Smerfy 2 Więzień. Ogólnie gry tych marek są spoko dla małych dzieci.
Opublikowano wczoraj o 11:47 1 dzień Nie wiem jak minecraft wygląda teraz, ale mój syn jak zaczynał te 8 lat temu do tego offline to była to bardzo fajna i kreatywna zabawa. No i jak wyżej wszystkie lego, tytuł dopasować do upodobań, chociaż bardziej niż te marvele mi najbardziej do gustu przypadł Lego City Undercover. Z konsolowych fajny jeszcze był Knack, czy Ratchet i Clank.
Opublikowano wczoraj o 11:53 1 dzień 5 minutes ago, Artur_K said:Nie wiem jak minecraft wygląda teraz, ale mój syn jak zaczynał te 8 lat temu do tego offline to była to bardzo fajna i kreatywna zabawa. No i jak wyżej wszystkie lego, tytuł dopasować do upodobań, chociaż bardziej niż te marvele mi najbardziej do gustu przypadł Lego City Undercover.Z konsolowych fajny jeszcze był Knack, czy Ratchet i Clank.Minecraft na kompie z nieograniczonym dostepem do modów to śmietnik podobny do robloxa, ale w kontrolowanych warunkach, że tak powiem jak najbardziej musi być.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Odkąd sprawiłem 8latkowi Minecrafta na PS5 to tylko w to gra (w swoim przydziale po 1h w sobotę i niedzielę). Buduje konstrukcje, zwiedza, nie ma tam yebanych rozbłysków i innych rzeczy które by pobudzały, także to chyba dobra opcja dla dzieciaka.Alternatywa jest Resident Evil, ostatnio oglądał jak przechodzę czworke i śmiał się z potworów xd Wtf, ja w jego wieku bałem się grać w RE3 na PSX z powodu (kwadratowego) nemesisa.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 52 minutes ago, _Red_ said:Odkąd sprawiłem 8latkowi Minecrafta na PS5 to tylko w to gra (w swoim przydziale po 1h w sobotę i niedzielę). Buduje konstrukcje, zwiedza, nie ma tam yebanych rozbłysków i innych rzeczy które by pobudzały, także to chyba dobra opcja dla dzieciaka.Alternatywa jest Resident Evil, ostatnio oglądał jak przechodzę czworke i śmiał się z potworów xd Wtf, ja w jego wieku bałem się grać w RE3 na PSX z powodu (kwadratowego) nemesisa.Coś w tym jest, mam wrażenie wspolczesne dzieci w okolicach 8-11 lat niczego się nie boją xD
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 godziny temu, _Red_ napisał(a):Odkąd sprawiłem 8latkowi Minecrafta na PS5 to tylko w to gra (w swoim przydziale po 1h w sobotę i niedzielę). Buduje konstrukcje, zwiedza, nie ma tam yebanych rozbłysków i innych rzeczy które by pobudzały, także to chyba dobra opcja dla dzieciaka.Alternatywa jest Resident Evil, ostatnio oglądał jak przechodzę czworke i śmiał się z potworów xd Wtf, ja w jego wieku bałem się grać w RE3 na PSX z powodu (kwadratowego) nemesisa.To teraz pokaż mu zdjęcia rozerwanych ruskich żołnierzy przez drony albo szczątki ofiar w Izraelu/Gazie.Czy jak zacznie się śmiać i pokazywać na klockach LEGO jak ludzikom rączki odrywa to też będzie zabawne? Prawdopodobnie odbierze to i te sceny z residenta tak samo. Gorzej jak się okaże po latach że te obrazki mu zmienią coś w głowie.
Opublikowano 5 minut temu5 min Bo ten śmiech z potworów to nie był realny, tylko udawany „ha, wcale się tego nie boję”, a tak naprawdę się boi. Mój kaszojadek tez niby się nie bal jak grałem w jakaś szczelanke, ale shreka się boi np.