Jump to content

Shin Megami Tensei V

Guest ragus

Recommended Posts

Guest ragus
Posted

nCgFiHZ.jpg

Unreal Engine, Switch i jakiś tam teaserek co nie.

Posted

wychodzi na to, ze faktycznie to ex na switcha bo drugi "pokaz" i dalej widnieje info jedynie o switchu, bez daty premiery w chwili obecnej

Guest _Be_
Posted

Twój minute pózniej pokazuje timestamp :potter:

Poza tym gierka w powinna być w dziale gdzie reszta RPGów jest

Posted

no to jest balaganik bo praktycznie wszystkie jrpg na 3ds sa w dziale 3ds, vitowe tak samo, octopath traveler tez jest w dziale switcha

Posted

wyjątkowo z Bluberem się zgadzam, choć według mnie przenoszenie exów do multiplatformowych grupowców mija się z celem. Jakiś świerzak będzie chciał poczytać o Xenoblade 2, project octopath, SMT5 i inne na switchu, wejdzie do switcha a tam nawet wzmianki o nim nie ma i musi dopiero szukać po innych działach. 

anyway, sio do RPG.

http://www.psxextreme.info/topic/116539-shin-megami-tensei-v/

Posted

na chyu ten livestream, nie mogli tego minutowego trailerka pokazac na tgs tylko musieli teasowac 23.10? xdd

bylem pewny, ze cos z gameplaya pokaza, a tu rozczarowanie

Guest yaczes
Posted

no raczej wiadomo czego sie spodziewac, w kwestii gameplayu, po SMT :pawel:

Tego samego, co zawsze :lapka:

Posted

Myślę że ten temat powinien zostać w dziale Switcha - tak będzie lepiej i wygodniej dla szanownych forumowiczów :lapka:

Posted

no raczej wiadomo czego sie spodziewac, w kwestii gameplayu, po SMT :pawel:

Tego samego, co zawsze :lapka:

Fakt, ale akurat po P5 chętnie bym pograł w to samo, ale w innych klimatach - coś w stylu Nocturne. Niewiele widać na trailerze, ale na to się chyba zapowiada.

Guest _Be_
Posted

Myślę że ten temat powinien zostać w dziale Switcha - tak będzie lepiej i wygodniej dla szanownych forumowiczów :lapka:

Czemu? Temat Project Octopath Travelers jest w dziale rpg a SMT V tutaj. Fuck logic.

Guest _Be_
Posted

bez sensu, wtedy trzeba wszystkie tematy z exami jak np persone 5 przeniesc do działów odpowiednich, a kącik rpg najlepiej zniszczyć

Guest ragus
Posted

To jeszcze Kyo byś przeniósł temat o Xeno 2 i Octopath, żeby nie trzeba było grzebać w dziale RPG.

Posted

bez sensu, wtedy trzeba wszystkie tematy z exami jak np persone 5 przeniesc do działów odpowiednich, a kącik rpg najlepiej zniszczyć

exy do tematow konsolowych, reszta do multiplatform i kącików. 

Guest _Be_
Posted

No tyle osób ogralo to na ps3 :usmiech: co druga osoba w temacie

Posted (edited)

Nie no tak tylko chcialem przypomniec, ale w sumie jestem teraz ciekawy ile osob ogralo P5 na PS3.

Wiadomo cos o lokalizacji SMT V czy to raczej "pewniak" skoro mamy IV?

Edited by Velius
Posted

Nic nie wiadomo, żadnej daty premiery, w ogóle nic. No ale skoro grę po raz pierwszy zapowiedzieli na ogólnoświatowym pokazie Switcha, to chyba raczej można przyjąć za pewnik? 

Posted

Kazuyuki Yamai, who previously worked as the director of Shin Megami Tensei IV, will lead the development team for Shin Megami Tensei V. The concept behind Shin Megami Tensei V is to look back and reflect on the characteristics of the times.

Atlus decided on going with the Nintendo Switch so that fans can enjoy the game’s story in HD at home on their TVs, while playing portable or tabletop mode to put in the grind to level up and fuse demons at the comfort of your own bed.

http://www.siliconera.com/2017/10/24/shin-megami-tensei-v-made-nintendo-switch/

• 1 month later...
Guest ragus
Posted
Cytat

The newest entry in the acclaimed #ShinMegamiTensei series is heading to #NintendoSwitch! Shin Megami Tensei V is coming to the West! Watch the announcement trailer here: https://t.co/Snv7ivoFZp https://t.co/2KScdYjZTM

No i bomba. Nawet premiera w EU nie straszna z konsolą region free :cool:

Posted

O Europe to ja bym był spokojny, szczególnie że od przyszłego roku ma w końcu powstać oddział Atlusa na nasz region, więc sami będą wydawać na naszym kontynencie swoje gierki. Ja tam po cichu liczę na jakąś fajna limitkę...