Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 80,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• W tym roku ani Rayos ani raven nie biora udzialu, a Adi wariat tez ma swoje na głowie wiec pewnie bedzie spokojniej, tak czy owak miło widziec ze tyle osób sie zapisalo, mam nadzieje ze dostaniecie to

Opublikowano
2 minuty temu, blantman napisał:

ja śledzę temat i chce codziennie jednego gifta wysyłać ale też nie będę kupował na zaś bo za dużo tego aby ogarnąć :)

Mam bardzo podobny plan. Ten rok to bardzo mocny obstrzał prezentowy od samego początku. Ciekawe ile się takie tempo utrzyma i czy chociaz w drugi dzien swiąt będzie podobnie :)

Opublikowano
  • Autor

Do drugiego dnia swiat to juz bedziemy grupowo pod kosciolem zebrac o jedzenie, wiec raczej dlugo sie nie utrzyma. Ja juz budzet o 300% przekroczylem :yao:

Opublikowano

jak masz ten sam plan wejdź na steama :kaz:  velius się wpieprzył między posty :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Wrzuca gifta z seri Final Fantasy a potem używa słowa skromny :obama: Ten jak przyje.bał to mało sie kawa nie oblałem. Dzieki Blantman!!!!!!!!!!!

final.png

To już są niesamowite święta a nawet się oficjalnie nie zaczęły.

Opublikowano
  • Autor
15 minut temu, blantman napisał:

jak masz ten sam plan wejdź na steama :kaz:  velius się wpieprzył między posty :)

Zawsze sie wpieprzam "drogi Pawełku" :reggie:

Opublikowano

Zacna pozycja :sir:

Opublikowano

Dzięki Humowi wrócę do czasów Dreamcasta i chyba mojego ulubionego shoote'em upa ever

8cDzqra.png

Opublikowano
  • Autor

"Gopnik" o zesz ku.rwa....pomylilem nicki i wyslalem gifta jakiemus randomowi z brazylii, zapomnialem o zmianie nicka :( Po co zes to zmienial @UberAdi :[

Ale ze mnie debil :frog:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Anuluj szybko w ekwipunku póki możesz :/

Opublikowano

xDDDDDDDDDD

Teraz akcja Mikołaja staje się interkontynentalna xd

Opublikowano

@Velius dostarcza DD :obama: ależ dobroci, ależ piękne prezenty. Piękna akcja, za(pipi)ista społeczność forumka. 

Na żadnym innym forum czegoś takiego się nie doswiadczy. Patrzy się na te posty, prezenty i człowiek cieszy się ze wszystkiego.

XBjMtGn.png

Opublikowano

Czułem się trochę jak ten dzieciak w szkole podczas klasowych mikołajek który nie dostał prezentu bo kumpel się rozchorował i nie mógł wręczyć gifta, ale Mikołaj dotarł z prezentami i do mnie i to jakimi

:xboss::banderas::fsg::obama::daddy::ohboy:

zkkhox.png

4h48hs.png

Szczerze nie wiem co powiedzieć. Random dostaje prezenty o jakich nawet przez chwile nie śniłem jedyne co się ciśnie na usta to DZIEKUJE UberAdi zrobiłeś mi święta jak 100 pięćdziesiąt!

Opublikowano

:mog: Święta i event jeszcze się nie zaczęły (tak na dobrą sprawę).

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano
  • Autor
23 minuty temu, tomzacz napisał:

Anuluj szybko w ekwipunku póki możesz :/

Poszlo dzisiaj rano i zostalo dawno odebrane, dziwilem sie czemu nie wrzuca na forum, teraz juz wiem xd.

@kes co tu sie odjaniepawlilo wlasnie

tenor.gif?itemid=4180958

Opublikowano

Niecierpliwy jestem jak cholera i ta ciekawość co tam Mikołaj przyniesie jak u dziecka tym bardziej patrząc na te wszystkie wspaniałe prezenty :ohboy: Jeszcze się nie zaczęło czy może być lepiej? Dzisiaj wieczorkiem i ja puszczę kilka kolejnych prezencików ;)

13 minut temu, ireniqs napisał:

:mog: Święta i event jeszcze się nie zaczęły (tak na dobrą sprawę).

Opublikowano
1 godzinę temu, Moldar napisał:

Nie zrobiłem zdjęcia, ale dziękuję Velisowi za Black Mesa, pomimo tego, że nie biorę udziału :)

Tak Velsu to prawdziwy święty Mikołaj, też od niego dostaje prezenty co roku, choć nie biorę z reguły udziału, a wolne kody zostawiam w innych tematach. Dzięki i Wesołych Panowie! 

Opublikowano

@kes @selene dziękuje Kochani, wspaniałe tytuły :) fotki potem bo właśnie zjechałem na postój na a2 a tu takie niespodzianki :obama:   

Pewnie dziś jeszcze uda mi się coś komuś przesłać, raczej późnym wieczorem :)

Opublikowano

Kolejny prezent. Brak mi sił żeby to wszystko komentować. Dziękuję bardzo pięknie. :beksa:

oOVb1rI.jpg

Opublikowano

oxenfree od huma :banderas:

ruiner od frantika :obama:

co za wariaty 0_o

Opublikowano

Następny wariat:

G7Tfi7E.jpg

Dziękuję przepięknie. Od jakiegoś czasu chodził mi ten tytuł po głowie, ale zawsze za mało czasu i za mało. Teraz nie ma zmiłuj. Trzeba grać. :cool:

Opublikowano

Serio po takim czymś chce się dawać dalej, non stop, szczególnie tym którzy nadal są aktywni w rozdawaniu, no ale budżet już po dnie szoruje. I tak wydałem o 300% więcej niż planowałem. :yao:

Brak słów co tu się odjaniepawla. :obama:

Opublikowano

Nie tak sobie wyobrażałem ten event. Myślałem, że to coś na zasadzie 'damy sobie po grze, czasem ktoś zamożniejszy rzuci innemu jakąś armatę do kolekcji i idziemy na barszczyk', a tu bomby lecą lepiej niż na wrzesień '39. Szacun w wuj :fsg:

Ciekawe, że dzisiaj Kryspin nic nie napisał... Przytłoczyło go? ;)