Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

HRMQTtj.png

6mrTZmt.png

Co tu dużo mówić, świąteczna jazda trwa :obama: Dziękuję panowie, nie spodziewałem się, dostać tylu prezentów w tym roku, ze względu na brak czasu byłem na forumku prawie niewidoczny a ostatnio i na Steamie mnie nie było za dużo ale jak widać forumek nie zapomina :drinks: 

Jutro wreszcie się "odłączę" od rodziny żeby zapuścić korzenie przed komputerem, prezenty już na dysku :D

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 80,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• W tym roku ani Rayos ani raven nie biora udzialu, a Adi wariat tez ma swoje na głowie wiec pewnie bedzie spokojniej, tak czy owak miło widziec ze tyle osób sie zapisalo, mam nadzieje ze dostaniecie to

Opublikowano
  • Autor

Na steamie Cie nie bylo widac bo zes zmienil nick na jakies Goplana czy inny Wedel :yakubu:

Opublikowano

Przy takich niespodziankach nawet kac nie jest straszny :obama:

hollow.png

Kocham Metroidvanie :banderas: Dzięki Kes!!!!!!!

Opublikowano

Widzę Starh się uaktywnił :D Jak już myślałem że koniec człowiek uruchamia kompa a tu taka świąteczna radosna gra. Dzięki to też jedna z moich ulubionych gier z lat młodości. Ogrywałem zaraz obok baldura na moim pierwszym pc. Chciałem wrócić do niej teraz i mam okazje :)

26063601_1786907624682437_64442836644153

Opublikowano

No nie gadaj... wolałbym żeby było więcej danych niż odebranych... za dużo tu wariatów, jak Selene pisze.

Opublikowano

Chlopaki i dziewczyny, nie robmy z tego statystyk kto i ile dostal, liczy sie dobra zabawa i fajna atmosfera, co z tego ze nie kazdy moze kupic wszystkim gry, chodzi o to zeby sprawiac innym przyjemnosc a nie wyliczac kto i ile dostal ! Kazdy najmniejszy gest jest fajny i tyle :) Ja dzieki tej akcji naprawde odzyskalem wiare w ludzi, takze nie psujcie tego bo naprawde fajnie nam to wychodzi.

Opublikowano

Wiadomo, nie chcę nic psuć, po prostu głupio trochę się z tym czuje... nie jestem do końca przekonany czy zasłużyłem na takie dobroci. :beksa:

No ale dobra. Więcej nic nie mówię. Bawimy się do końca. Może coś mi się jeszcze uda pieniędzy zorganizować... Napadnę na jakiś sklep, bank albo coś? Do 4 stycznia trochę czasu zostało! :yakubu:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano
1 godzinę temu, Krzysztof Tomczak napisał:

Chlopaki i dziewczyny, nie robmy z tego statystyk kto i ile dostal, liczy sie dobra zabawa i fajna atmosfera, co z tego ze nie kazdy moze kupic wszystkim gry, chodzi o to zeby sprawiac innym przyjemnosc a nie wyliczac kto i ile dostal! 

To po co ja to wszystko zliczam :sapek:

Opublikowano

o jak tego nie zrobisz to będzie wpjerdul :ragus:

1ff445dc2c5aa.jpg

Polecam poczytać wiadomości, które przyszły z prezentami. To pewnie ma coś wspólnego z tym konkursem mario.

e:

Okazuje się, że z kodem, który był w wiadomości oderwałem jeszcze jednym giftem.

bd87bc12e6949.jpg

"Observer"

Edytowane przez kultywator

Opublikowano

:obama: Zagrałbym. Zacny gift.

Opublikowano

Jeszcze jak :ohboy:

piękne dzięki Panie Adi!

7bedffc162969c3d0893bdd1d54dfb3d.jpg

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Jedna z najlepszych gier w jakie grałem ever. Hum pobieraj od razu i oraj pole!

Opublikowano

Oj na pewno zainstaluję od razu po powrocie do domu. Tyle growego dobra, że żal choćby nie wypróbować w przerwie od Hollow Knighta. 

Opublikowano

Pobieraj To The Moon ode mnie xd 4 godzinki plus christmas szpecial i po zawodach a gierka jest tak cudowna i zupełnie inna niż się wydaje że przeszedłem całość na jednym posiedzeniu.

Opublikowano

zV8l8Il.png

Kruk :obama: Nic tylko iść na bezrobocie i grać w gierki