Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 380,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

• Tak jest, to już dzisiaj najciekawsza grupa  

• raven_raven
    raven_raven

Moj stary oglądał mecz Polska-Kolumbia i mowil mi ze ich spokojnie rozj,ebiemy ja mowie co ty pier,dolisz Polska drużyna zaraz spie,rdoli ten mecz on wstal stary wstal i mowi co ty k,urwa gnoju i lape

Opublikowano

xdddddddd

No ale spalony był. Irańczyk przedłużał głową do kolegi na spalonym.

Opublikowano

Dziekuje pan Var.

Opublikowano

Powiem tak - Peru, Iran, Maroko, nawet dzisiaj Arabia vs Urugwaj - wszystkie te drużyny walczyły i przeprowadzały jakieś zgrabne akcje. Nasza repa wygląda na tle tych meczy i reprezentacji no właśnie nie wygląda ;x

Opublikowano

Ale Hiszpania w(pipi)ia tym usilnym wchodzeniem do bramki. Zamiast ciepnąć raz czy drugi zza pola karnego + ewentualna dobitka.

Opublikowano

No ale poczekaj Starh bo to ich drugie mecze a w pierwszych tez wygladali jak odciagnieci od pluga.

Opublikowano
  • Autor

jaka kopanina przed bramką xD

Aż mi się szkoła przypomniała jak na małej sali gimnastycznej się na(pipi)iało 6vs6 xd

Edytowane przez c0ŕ

Opublikowano

Ten mecz to czysty Surrealizm

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Trochę jak twoje wpisy w tym temacie

Opublikowano

No nie wiem to Ty byłeś pewny, że Polacy rozjadą Senegal... Ale widzę, że nadal dupa pieczę.

Opublikowano

Remis w tym meczu byłby cudowny dla następnej kolejki w tej grupie, szkoda tej bramki z offsajdu

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Jako nie kibic Realu mówię, że skoro komentatorzy TVP mówią, że Carvajal gra zły mecz to oni chyba kuva oglądają coś innego ... gość gra fantastycznie

Opublikowano

O 22 live z Szczesnym i Borkiem na kanale lnp

Mam nadzieje ze beda smieszki i zarty z Krychowiaka

Opublikowano

Jeeenyy żeby Iran im wbił na remis gola
 :whyyy:

Opublikowano

Ło kuuuuuurwa joga bonito

Opublikowano

Iran nieźle nastrasza Hiszpanie.

Opublikowano

Dobrze by było jakby tę bramkę strzelili, to by się osrali na miętowo Ci torreadory jedne.

Opublikowano
Teraz, Faka napisał:

Dobrze by było jakby tę bramkę strzelili, to by się osrali na miętowo Ci torreadory jedne.

Maroko Hiszpanów i tak przyciśnie w ostatnim meczu.