Opublikowano 20 czerwca 20186 l xdddddddd No ale spalony był. Irańczyk przedłużał głową do kolegi na spalonym.
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Powiem tak - Peru, Iran, Maroko, nawet dzisiaj Arabia vs Urugwaj - wszystkie te drużyny walczyły i przeprowadzały jakieś zgrabne akcje. Nasza repa wygląda na tle tych meczy i reprezentacji no właśnie nie wygląda ;x
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Ale Hiszpania w(pipi)ia tym usilnym wchodzeniem do bramki. Zamiast ciepnąć raz czy drugi zza pola karnego + ewentualna dobitka.
Opublikowano 20 czerwca 20186 l No ale poczekaj Starh bo to ich drugie mecze a w pierwszych tez wygladali jak odciagnieci od pluga.
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Autor jaka kopanina przed bramką xD Aż mi się szkoła przypomniała jak na małej sali gimnastycznej się na(pipi)iało 6vs6 xd Edytowane 20 czerwca 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Ten mecz to czysty Surrealizm Edytowane 20 czerwca 20186 l przez Starh
Opublikowano 20 czerwca 20186 l No nie wiem to Ty byłeś pewny, że Polacy rozjadą Senegal... Ale widzę, że nadal dupa pieczę.
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Remis w tym meczu byłby cudowny dla następnej kolejki w tej grupie, szkoda tej bramki z offsajdu Edytowane 20 czerwca 20186 l przez Yakubu
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Jako nie kibic Realu mówię, że skoro komentatorzy TVP mówią, że Carvajal gra zły mecz to oni chyba kuva oglądają coś innego ... gość gra fantastycznie
Opublikowano 20 czerwca 20186 l O 22 live z Szczesnym i Borkiem na kanale lnp Mam nadzieje ze beda smieszki i zarty z Krychowiaka
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Dobrze by było jakby tę bramkę strzelili, to by się osrali na miętowo Ci torreadory jedne.
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Teraz, Faka napisał: Dobrze by było jakby tę bramkę strzelili, to by się osrali na miętowo Ci torreadory jedne. Maroko Hiszpanów i tak przyciśnie w ostatnim meczu.